fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα skincare προϊόντα που κρύβουν όλη τη δύναμη της ελληνικής φύσης
MAGAZINE

Αυτά είναι τα skincare προϊόντα που κρύβουν όλη τη δύναμη της ελληνικής φύσης

Χωρίς νερό, με ενεργό οξυγόνο και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τα προϊόντα της Έλενας Λένου, Kyklos Cosmetics, βγάζουν στην επιφάνεια την εσωτερική μας ενέργειας


Το skincare brand της Έλενας Λένου συμβολίζει την πληρότητα της ομορφιάς σε έναν αέναο κύκλο, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα με βραβευμένα αγνά και δραστικά συστατικά που βοηθούν τις γυναίκες να συνδεθούν ξανά με τον εαυτό τους και να τον αγαπήσουν. Επαναπροσδιορίζοντας τη λέξη «φροντίδα», η Kyklos Cosmetics ευθυγραμμίζεται με τη βιώσιμη και ηθική ομορφιά, με επίκεντρο την αυτοφροντίδα και την ποιότητα ζωής.

new-image-123650291.png
Έλενα Λένου


Πώς
προέκυψε η ιδέα για την Kyklos Cosmetics;

Γεννήθηκε από μια προσωπική μου εμπειρία. Όταν διαγνώστηκα με αγχώδη διαταραχή, πέρασα μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία έμαθα πόσο σημαντικό είναι να αγαπώ και να φροντίζω τον εαυτό μου. Συνειδητοποιώντας ότι η αυτοφροντίδα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα, γεννήθηκε η Kyklos ως ένας τρόπος να μοιραστώ αυτό το μήνυμα με κάθε γυναίκα.

Ποια είναι η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα σας;

Βασίζεται στις αρχές του Skinimalism και της ηθικής ομορφιάς. Πιστεύουμε ότι η φροντίδα της επιδερμίδας δε χρειάζεται να είναι περίπλοκη, less is more. Επίσης, όλα μας τα προϊόντα είναι water-free, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά που σέβονται το περιβάλλον και την επιδερμίδα, χωρίς να επιβαρύνουμε τους πολύτιμους υδάτινους πόρους του πλανήτη.

Μιλήστε μας για τις καινοτομίες που έχετε αναπτύξει τελευταία.

Aυτό που μας διαφοροποιεί είναι η χρήση του ενεργού οξυγόνου, ενός πρωτοποριακού υλικού για το οποίο διαθέτουμε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο διατηρεί όλες τις βιταμίνες του ελαιολάδου και επιτρέπει στο δέρμα να οξυγονώνεται σε βάθος, αποκτώντας λάμψη και αναζωογόνηση. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ενδελεχή έρευνα και επιλέγουμε καινοτόμα συστατικά με εξαιρετικές ιδιότητες, που όχι μόνο φροντίζουν την επιδερμίδα, αλλά την αναζωογονούν σε βάθος.

The Products

Το έλαιο προσώπου

image-123650293.png

Το Face Oil Night έχει κερδίσει 4 διεθνή βραβεία. Ψηφίστηκε ως το καλύτερο έλαιο προσώπου στα “Global Beauty Awards UK”. Προσφέρει αντιγήρανση, αντιοξειδωτική προστασία και κυτταρική ανάπλαση. Περιέχει ενεργό οξυγόνο, μια καινοτομία που προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα.

Το αδυνατιστικό

image-123650294.png

Το Orange Peel Skin Improvement Oil κέρδισε το δεύτερο βραβείο στα Prix de Beauté. Προσφέρει ορατή μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η φόρμουλά του είναι πλούσια σε ενεργά και δραστικά συστατικά που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα αδυνατιστικά προϊόντα της αγοράς.

www.kykloscosmetics.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024