fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα sexiest hotel bathrooms που μπορεί να συναντήσει κανείς στον κόσμο
INTERIORS

Αυτά είναι τα sexiest hotel bathrooms που μπορεί να συναντήσει κανείς στον κόσμο

Μust-visit ξενοδοχεία για τους interior lovers κι όχι μόνο


Το μπάνιο αποτελεί έναν χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης για τους περισσότερους από εμάς. Υπάρχει άλλωστε κάτι πιο χαλαρωτικό, από ένα ζεστό ντουζ, μετά από μία κουραστική ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις; Ακόμη πιο σημαντικό λοιπόν, είναι το bathroom των ξενοδοχείων, καθώς ειδικά στη διάρκεια των διακοπών, είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό και να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας. Εμείς -λοιπόν- ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο sexy κι ατμοσφαιρικά μπάνια που μπορεί να συναντήσει κανείς στα μεγαλύτερα hotels του κόσμου, που ξεχωρίζουν για το design και τη μοναδική αισθητική τους. 

Μοναδικό design, cozy vibes, απόλαυση!

Coqui Coqui Mérida, Mexico

1e449d50-6c40-4f5d-b55f-546046e2c8b2.jpeg

Βρίσκεται στο Μexico, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, που από μόνο του είναι αρκετό για να κλέψει την καρδιά του επισκέπτη από το πρώτο λεπτό. Το Coqui Coqui Hotel διαθέτει άκρως εντυπωσιακές suites που προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους guests. Ωστόσο, ο χώρος που κλέβει αναμφίβολα την παράσταση, είναι αυτός του μπάνιου! Το μαρμάρινο δάπεδο, τα χρυσά pieces που χαρίζουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο και φυσικά, οι κατακόκκινες velvet κουρτίνες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, που θυμίζει κάτι από την Belle Époque του 1880.

Aman Tokyo, Japan

675e1d85-2cf9-4592-8edd-fa2ef643657e.jpeg

Μοντέρνα αρχιτεκτονική, minimal αισθητική. Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς το Aman Hotel, που βρίσκεται στο Τokyo της Ιαπωνίας. Οι επισκέπτες που επιλέγουν για τη διαμονή τους μία από τις suites που βρίσκονται στους ψηλότερους ορόφους του ξενοδοχείου, έχουν ένα μοναδικό προνόμιο. Ποιο είναι αυτό; Έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μία μοναδική θέα, ακόμη και την ώρα που βρίσκονται στο bathroom του δωματίου τους. Περιμετρικά υπάρχουν μεγάλα παράθυρα και πραγματικά, δεν υπάρχει πιο χαλαρωτική αίσθηση.

Vik, Chile

hammock-bathtub-vik.jpg


Αποτελεί δημιούργημα ενός Νορβηγού-Ουρουγουανού, billionaire και φιγουράρει στη λίστα με τα πιο hot πολυτελή ξενοδοχεία της Χιλής, όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας -βρίσκεται μέσα στο βουνό και περιβάλλεται από τεράστια δέντρα- αλλά και του μοναδικού του design. Το κάθε ένα από τα guest rooms του Vik, αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης! Η Vik Suite αποτελεί το "διαμάντι" του ξενοδοχείου και διαθέτει το πιο εντυπωσιακό μπάνιο, με τα τεράστια παράθυρα και την μαγευτική θέα, που μπορεί να συναντήσει κανείς σε αυτό!

Atlantis The Palm, Dubai

270ede36-7868-4cd1-9cab-cf61ed0304a0.jpeg


To Dubai προσφέρεται για χαλαρωτικά getaways, μακριά από τους γρήγορους, ευρωπαϊκούς ρυθμούς κι αποτελεί ιδανική επιλογή, για τους λάτρεις του luxury living. Το Ηotel Atlantis ανήκει στην κατηγορία των deluxe ξενοδοχείων, που προσφέρεται μία μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη. Πώς θα σας φαινόταν ένα χαλαρωτικό μπάνιο, μπροστά από ένα τεράστιο ενυδρίο γεμάτο με σπάνια ήδη ψαριών, που δε θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο; Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε την underwater suite!

The Silo Cape Town, South Africa

a93585ff-0f89-4cb3-83b7-05177b6a1ab5.jpeg


Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα projects του Cape Town και δεν είναι τυχαίο, ότι αποτελεί πόλο έλξης για όσους ταξιδεύουν στο συγκεκριμένο μέρος, αλλά και για τους interior lovers. Το The Silo, με τους έξι ορόφους, ξεχωρίζει για το μοναδικό design του και προσφέρει μία μαγευτική θέα. Η καθεμία από τις suites του luxury hotel διαθέτει ένα epic μπάνιο τεραστίων διαστάσεων, που περιβάλλεται από μεγάλα παράθυρα με θέα το Table Mountain. Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα από τα πιο όμορφα κι ιδιαίτερα hotel bathrooms που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Conservatorium Amsterdam, Netherlands

a2869b4b-1214-4fb8-8204-b69cd6f38fa3.jpeg


Θέλετε να κανονίσετε ένα ταξίδι σε έναν ευρωπαϊκό προορισμό και δεν ξέρετε, ποιον να διαλέξετε; Το Amsterdam της Ολλανδίας αποτελεί ιδανική επιλογή κι αν το αποφασίσετε, πρέπει να επιλέξετε το Conservatorium Hotel για τη διαμονή σας! Η φημισμένη "Ι Love Amsterdam" suite, φέρει την υπογραφή του γνωστού, Ιταλού designer, Piero Lissoni και σήμα κατατεθέν της, είναι το πολύ ιδιαίτερο μπάνιο, που μαγνητίζει τα βλέμματα. Τα super-sized showers, το μαρμάρινο δάπεδο κι οι ξύλινες λεπτομέρειες, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, που θα σας αιχμαλωτίσει την καρδιά.

The Ritz Carlton, Hong Kong

7022979b-5d23-467d-ad7b-33bd0c5c2688.jpeg

Το Ritz Carlton βρίσκεται στο Hong Kong κι αποτελεί κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο γνωστά και φημισμένα ξενοδοχεία του. Εκτός από τις luxury suites που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς guests, αυτό που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο hotel είναι αναμφίβολα ο χώρος του μπάνιου. Πρόκειται για ένα τεράστιο δωμάτιο, με θέα στην πόλη αλλά και τα βουνά, που κόβει την ανάσα και φυσικά, ειδικά το βράδυ προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης στον επισκέπτη. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Four Seasons Hotel Firenze, Italy

6ce19d9a-4b70-4de7-8d36-33189fb1e46b.jpeg

Η Ιταλία αποτελεί must προορισμό αυτό το διάστημα και προσφέρει πολλές, διαφορετικές επιλογές σε όσους την επισκέπτονται. Στη Firenze, υπάρχει ωστόσο ένα ιδιαίτερο, πολυτελές ξενοδοχείο, που συγκεντρώνει αρκετό κόσμο που σπεύδει σε αυτό για να θαυμάσει την ιδιαίτερή του ομορφιά από κοντά και να βιώσει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης. Η high-end Royale Suite του Four Seasons Hotel Firenze, αποτελεί αναμφίβολα πόλο έλξης κι όχι άδικα! Το main bathroom της σουίτας, θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του σαν ένα extra room, καθώς εκτός από την τεράστια μπανιέρα-jakuzzi και το ατελείωτο, μαρμάρινο πάτωμα, διαθέτει και μία private terrace, που το κατατάσσει αυτόματα σε ένα από τα κορυφαία όλου του κόσμου.

*Kεντρική φωτογραφία: Vik, Chile