fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα makeup looks των celebrities που θα υιοθετήσετε για τo χριστουγεννιάτικο τραπέζι
MAKE UP

Αυτά είναι τα makeup looks των celebrities που θα υιοθετήσετε για τo χριστουγεννιάτικο τραπέζι

6 μακιγιάζ που πάνε σε όλες τις γυναίκες


Όπως θέλετε τα χριστουγεννιάτικα outfits σας να είναι άκρως προσεγμένα και λαμπερά για την περίοδο των γιορτών ακόμη και μένοντας σπίτι με λίγα και καλά άτομα, έτσι και το μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι on fleek κι εξίσου glamorous αυτήν την ημέρα. Άλλωστε, θα βγείτε πολλές φωτογραφίες, οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να έχετε ένα βαρετό και αδιάφορο πρόσωπο. 

Παρακάτω, λοιπόν, θα διαβάσετε για τα πιο hot makeup looks, που έχουν επιλέξει οι διάσημες celebrities στις εμφανίσεις τους, αυτά που θα σας εμπνεύσουν και φυσικά θα σας βοηθήσουν να είστε υπέρλαμπρες και πανέμορφες στο σπίτι. Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε όλα τα μακιγιάζ που θα σας χαρίσουν το πιο X-mas πρόσωπο και θα ολοκληρώσουν τα outfits σας με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο!

Cherry lips & eyeliner

screenshot-1-e5CWY.png

Image Source: @badgalriri

Η Rihanna δημιούργησε το ομορφότερο χειμερινό μακιγιάζ, που μπορεί όμως να σταθεί και στην περίοδο των γιορτών. Συνδυάστε το μπορντό κραγιόν με έντονα μάτια, όπως μαύρο eyeliner, για να χαρίσετε ένταση στο βλέμμα σας και να κάνετε μια statement εμφάνιση. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως σαγηνευτικό και θα αποπνέει μια απαράμιλλη γοητεία. 

Red lips

screenshot-2-sYo3E.png
Image Source: @adrianalima

Τα κόκκινα χείλη δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και τα κόκκινα κραγιόν δε θα πάψουν ποτέ να κατακλύζουν την αγορά σε άπειρες και διαφορετικές αποχρώσεις. Το μόνο που μένει είναι να βρείτε την ιδανική για εσάς, να σχηματίσετε ένα ωραίο περίγραμμα χειλιών, χωρίς να κάνετε overlining και να ολοκληρώσετε με το αγαπημένο σας red lipstick. Πάρτε ιδέες από την πανέμορφη Adrianna Lima και δημιουργήστε μια ακαταμάχητη και σέξι εμφάνιση για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

B for Bold

75341382-1013962805610101-8878333787454282142-n.jpg

Τα Halo Eyes μπορεί να έχουν την τιμητική τους φέτος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλα μακιγιάζ. Εμπνευστείτε από αυτό της January Jones η οποία επέλεξε να συνδυάσει το κλασικό μπλε στα μάτια με μια shimmery σκιά (άλλωστε το μπλε είναι και το χρώμα του 2020 σύμφωνα με το Pantone) με ένα nude κραγιόν με satin υφή. Ένα match που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε ειδικά εάν έχετε λευκό δέρμα.

Halo eyes

lady-gaga.jpg

Το μάτια είναι ο πρωταγωνιστής των γιορτών, οπότε χρειάζονται και το κατάλληλο μακιγιάζ για να αναδειχθεί το χρώμα τους, αλλά και για να γίνουν πιο σαγηνευτικά. Τα halo eyes είναι το απόλυτο makeup look, που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μόνες σας χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία makeup artist. Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε πολλές σκιές με glitter για να πειραματιστείτε με τα χρώματα και να καταλήξετε στο πιο λαμπερό και κολακευτικό για τα μάτια σας αποτέλεσμα όπως αυτό της Lady Gaga.

Monochromatic

74373648-243018399998602-8061497125286232203-n.jpg

Η Madelaine Petsch παραδίδει μαθήματα μονοχρωμίας στο μακιγιάζ της το οποίο της δημιούργησε ο πασίγνωστος YouTuber και makeup artist, Patrick Ta. Ιδανικό για όσες από εσάς λατρεύετε τις γήινες αποχρώσεις και θέλετε να κρατήσετε το πρόσωπό σας σε μια χρωματική ισορροπία. Βρείτε με ποια χρώματα θα δημιουργήσετε το monochromatic look και τολμήστε το σε μάτια, μάγουλα και χείλη. Για περισσότερη ποικιλία κι ενδιαφέρον στο μακιγιάζ σας, ωστόσο, παίξτε με τις υφές.

Smokey eyes

74627684-149388753030290-6465893734478354420-n.jpg

Image Source: @thezoereport

Φυσικά, από τη λίστα των glamorous μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα smokey eyes, που αποτελούν την πλέον διαχρονική πρόταση για να δημιουργήσετε μια ακαταμάχητη εμφάνιση. Πάρτε ιδέες από το makeup της JLo η οποία αποφάσισε να απογειώσει το look τονίζοντας το βλέμμα της με τον πιο safe τρόπο. Η ίδια ολοκλήρωσε το makeup της με διάφανο lipgloss κι έντονο contouring. Δοκιμάστε το, αφού πάει σε όλες!