fbpixel

Search icon
Search
Ατζέντα Εβδομάδας: Ό,τι νέο κεντρίζει την προσοχή μας τώρα στη Θεσσαλονίκη
AGENDA

Ατζέντα Εβδομάδας: Ό,τι νέο κεντρίζει την προσοχή μας τώρα στη Θεσσαλονίκη

Ανακαλύψτε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις


Η νέα εβδομάδα μάς βάζει σε καλοκαιρινό mood, φέρνοντας νέες προτάσεις στην πολιτιστική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Παρακάτω, καταγράψαμε τις καλύτερες προτάσεις σε δρώμενα και events για όλα τα γούστα, που θα σας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον.

Κρατήστε σημειώσεις...

Δευτέρα

"Raining Pleasure - 2024 Reunion" στη Μονή Λαζαριστών

ee68a9df1200997b07be8fb0bbdb9f29-xl.jpg

Οι Raining Pleasure επιστρέφουν δυναμικά. Το ανακοίνωσαν ήδη στα social media με τον δικό τους τρόπο:
«Ένα πρωί, τον Σεπτέμβρη του '22, έπεσε το πρώτο τηλεφώνημα. Πάμε να παίξουμε; Χωρίς πλάνο, χωρίς προσδοκίες, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς περιορισμούς, χωρίς παρελθόν. Τα βρήκαμε, τα ξεσκονίσαμε, τα συναρμολογήσαμε, τα στήσαμε σε ένα υπόγειο και ξανασυναντηθήκαμε». Το πρώτο jam γέμισε τον χώρο σαν άγριο καιρικό φαινόμενο. Απρόβλεπτο, επικίνδυνο, καινούριο, αναζωογονητικό - τυφώνας. Κάθε Παρασκευή απόγευμα από τότε, ανακαλύπτουμε ότι η μπάντα ήταν εκεί και μας περίμενε 14 χρόνια. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2024.

Info: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη), Δευτέρα στις 21:30.

Περιοδική φωτογραφική έκθεση: «Από την ανασκαφή στην προβολή»

arhaiologiko-moyseio-thessalonikis.jpg

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει την περιοδική φωτογραφική έκθεση με τίτλο: «Από την ανασκαφή στην προβολή». Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού Βορείου Ελλάδος και εντάσσεται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογος με τίτλο «Οι εργαζόμενοι του Πολιτισμού στην κοινωνία». Στόχος αυτήν τη χρονιά είναι να παρουσιάσει μέσα από επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό το αρχαιολογικό έργο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας.

Info: Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Μ. Ανδρόνικου 6), καθημερινά 09:00 - 16:00.

Ντοκιμαντέρ «Γιάννης Σπανός: Πίσω απ' τη Μαρκίζα»

b06.jpg

Ένα ταξίδι στην τεράστια πορεία του Γιάννη Σπανού από το παιδικό σπίτι στο Κιάτο ως τις μεγάλες συνεργασίες στο Παρίσι και την επιτυχία στην Ελλάδα, με σπάνια ντοκουμέντα και συνεντεύξεις. Μέσα από την προσωπική αναζήτηση ενός λάτρη της μουσικής του, διερευνούμε γιατί ο Σπανός επέλεξε να μένει πίσω από τα φώτα, αφήνοντας το έργο του να μιλήσει. Σκηνοθεσία: Άρης Δόριζας. Σενάριο: Άρης Δόριζας.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία), Δευτέρα στις 21:30.


Τρίτη

Περιοδική έκθεση «Από εδώ και πέρα. Ιστορίες για το επόμενο αύριο»

875397.jpg

Με την έκθεση «Από εδώ και πέρα: Ιστορίες για το επόμενο αύριο» σηματοδοτείται ένας κύκλος επανεξέτασης των μόνιμων συλλογών του Μουσείου, με στόχο να δημιουργηθούν νέα σημεία επαφής και σύνδεσης του κοινού με τα έργα, το Μουσείο και την ιστορία του. Ιστορίες που προέκυψαν από τα ερευνητικά ή άλλα ενδιαφέροντα του συνόλου του προσωπικού του Μουσείου, αλλά και τα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικών ομάδων, ιστορικών, καλλιτεχνών και άλλων προσωπικοτήτων του χώρου του πολιτισμού, θα λειτουργήσουν ως προτάσεις όχι άλλης μιας γραμμικής θεώρησης της ιστορίας της τέχνης και των σχετικών προσεγγίσεων, αλλά ως αφετηρία διαλόγου γύρω από τις κοινωνικές και καλλιτεχνικές σχέσεις που τα ίδια τα έργα, οι δημιουργοί και οι αποδέκτες τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν.

Info: Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154, εντός ΔΕΘ), Τρίτη 10:00 - 18:00.

Ιούνιος στη Νέα Παραλία

shutterstock-1354296884-1.jpg

Τρίτη 4 Ιουνίου 20:30 - 22:30 Μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα Βιολιώνε ΠΑΜΑΚ, Τετάρτη 12 Ιουνίου 20:30 - 22:30 Μουσική εκδήλωση με την Big Band του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, Τετάρτη 19 Ιουνίου 20:30 - 22:30 Μουσικoχορευτική εκδήλωση Swing: Jitterbugs skg Στο deck του Κήπου της Μεσογείου, Τετάρτη 26 Ιουνίου 20:30 - 22:30 Μουσική εκδήλωση με τη ΜέθΩδο των Τριών, Κυριακή 30 Ιουνίου 20:30 - 22:30, Μουσική εκδήλωση με τους Drum Kicks Band.

«Μάσκες Νυκτός» στο Θέατρο Τ

877363.jpg

Μέτα από την πρώτη παρουσίαση και την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού στο πλαίσιο της Ανοιχτής Θεατρικής Σκηνής της Πόλης, ο vatiras επιστρέφει με την ονειρική κωμωδία Μάσκες Νυκτός, που ανεβαίνει στο Θέατρο Τ σε σύλληψη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μιχαήλ. Μετουσιώνοντας τα αληθινά όνειρα και τα προσωπικά βιώματα των οκτώ ηθοποιών του θιάσου σε φαινομενικά παράταιρες εικόνες που ακροβατούν ανάμεσα στην κωμωδία και την ποίηση, οι Μάσκες Νυκτός είναι μια παράσταση αλλιώτικη, που δεν βασίζεται σε μια ιστορία με αρχή, μέση και τέλος. Είναι μια πρωτότυπη σκηνική αφήγηση που συνδυάζει μια πληθώρα θεατρικών ειδών (θέατρο της επινόησης, σωματική κωμωδία, θέατρο μάσκας, κλόουν, μπουρλέσκ κ.ά.) και, αξιοποιώντας κοστούμια και σκηνικά αντικείμενα κατασκευασμένα με υλικά καθημερινής χρήσης, δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο που μας προσκαλεί να τον εξερευνήσουμε· έναν γρίφο που μας προκαλεί να τον ερμηνεύσουμε (ή και όχι)· μια μοναδική εμπειρία που εξάπτει τη φαντασία μας και ανανεώνει την αντίληψή μας για το τι είναι θέατρο. Σύλληψη – Σκηνοθεσία – Δραματουργική επιμέλεια: Αλέξανδρος Μιχαήλ. Παίζουν: Κωνσταντίνος Δράκος Μυσιρλόπουλος, Γιώργος Νέστωρας, Εύα Τσακίρη, Mαρία Φαμιλίτου, Αναστάσης Φιλοξενίδης, Μαρία Κυριακή Φωτιάδου, Μαρία Χασεκίδου, Μέλινα Ψαροπούλου.

Info: Θέατρο Τ (Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16), Τρίτη στις 21:30.


Τετάρτη

Φεστιβάλ Επταπυργίου 2024

eptapyrg1.jpg

Στον εσωτερικό αύλειο χώρο του Επταπυργίου επιστρέφει ο σημαντικός πια θεσμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στα έξι χρόνια ζωής του έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και της διεθνούς σκηνής. Παράλληλα, στις παραγωγές που σχεδιάζει και υλοποιεί, συνεργάζεται με σχεδόν όλους τους καλλιτεχνικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας. Έργα και καλλιτέχνες διεθνούς αναγνώρισης σε ένα μοναδικό μνημείο συνθέτουν ένα παζλ που καλύπτει πολύ μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (όπερα, αφιερώματα, βραδιές ποίησης και μουσικής, συναυλίες έντεχνης μουσικής). Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Info: Επταπύργιο, Τετάρτη στις 21:15. 

Οι Onirama στο Θέατρο Κήπου

channels4-profile.jpg

Οι Onirama, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται στα Ιωάννινα για ένα εκρηκτικό live, με δυναμισμό, κέφι και αστείρευτη ενέργεια. Με τις αποσκευές τους γεμάτες με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση, έρχονται στις 5 Ιουνίου στο Θέατρο Κήπου, για να μας ξεσηκώσουν και να μας παρασύρουν όλους σε έναν ατελείωτο... Χορό. Special Guest o Πασχάλης.

Info: Θέατρο Κήπου (Νικολάου Γερμανού, Πλατεία ΧΑΝΘ), Τετάρτη στις 21:00.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

k-b-1.jpg

Ο Κωνσταντίνος Βήτα αυτό το καλοκαίρι έρχεται κοντά μας παρουσιάζοντας καινούργια αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια από όλη του την δισκογραφία. Τα ηλεκτρονικά του τοπία γεμάτα από house, ντίσκο και τριπ χοπ γίνονται οι δρόμοι που διατρέχουν τα τραγούδια του. Μετά από μία περίοδο όπου αφιέρωσε χρόνο για την συναυλία των Στέρεο Νόβα το καλοκαίρι του 2023 και το μάξι single «Ίριδα», επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ και καινούργια τραγούδια. Ένα άλμπουμ που υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή και σκεπτικισμό. Ο Κ.Βήτα προσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης, της ελευθερίας αλλά και την ανησυχία για τον ίδιο του τον εαυτό. Τη σύγχρονη ζωή όπως έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα και άλλες φορές για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

Info: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη), Τετάρτη στις 21:00.

KORU inspired cuisine: Γιορτάζοντας ένα χρόνο λειτουργίας με ένα μήνα γεμάτο γεύσεις κι εκπλήξεις

img-6296-qvB48.jpg

Το εστιατόριο KORU inspired cuisine με μεγάλη χαρά και περηφάνια γιορτάζει την πρώτη του επέτειο. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, δεσμεύτηκε να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Η ιδέα του γεννήθηκε από την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και την επιθυμία να δώσει μια σύγχρονη και δημιουργική πινελιά στις παραδοσιακές συνταγές. Συνοδοιπόρος σε αυτό υπήρξε ασφαλώς και ο πλούσιος ελληνικός αμπελώνας, με μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα 60 και πλέον κρασιών από ελληνικά οινοποιεία, με ετικέτες αγαπημένες αλλά και νέες. Φιλοσοφία του Koru ήταν και είναι το sharing food που φέρνει πιο κοντά την παρέα. Το να μοιράζεσαι κοινές γεύσεις και συγκινήσεις, αλλά και μια συνολική εμπειρία γεύσης και ευχάριστων στιγμών, σε ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον. Για όλους αυτούς του λόγους ολόκληρο τον Ιούνιο γιορτάζει και προσφέρει γευστικές και οινικές εμπειρίες σε όλους τους επισκέπτες. Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου, όπου σας προσκαλούμε σε ένα all day επετειακό event με ένα επετειακό set menu (και επιπλέον επετειακό vegan menu) σχεδιασμένο ειδικά για το σκοπό αυτό, μουσικές επιλογές από τον dj Meaux (Θανάση Μωραϊτη) που θα μας φτιάξουν περισσότερο τη διάθεση και δώρο 1 φιάλη κρασί για δύο έως 4 άτομα! Ξεκινάμε από το μεσημέρι, από τις 14:00, με το επετειακό μας set menu και τη συνοδεία του κρασιού και από τις 20:30 το βράδυ, όλοι όσοι βρεθείτε κοντά μας θα ενωθούμε σε ένα ενιαίο τραπέζι για να γνωριστούμε και να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα!

Info: Ολύμπου 15, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2317 009600.


Πέμπτη

Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Δάσους

865881.jpg

O αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρό Του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, μας προσκαλεί στο Θέατρο Δάσους για μια καλοκαιρινή βραδιά την Πέμπτη 6 Ιουνίου. Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου, σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία χρόνια, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου.

Info: Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου), Πέμπτη στις 21:30.

Έκθεση «Αντωνία Παπατζανάκη: Απειροελάχιστοι Σχηματισμοί»

878343.jpg

Η Γκαλερί Donopoulos International Fine Arts παρουσιάζει την έκθεση «Αντωνία Παπατζανάκη: Απειροελάχιστοι Σχηματισμοί», που θα διαρκέσει από τις 6 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2024. Σε αυτήν την έκθεση η Αντωνία Παπατζανάκη εξετάζει τα μυστήρια της οργανικής ζωής που ενέπνεαν πάντα τους καλλιτέχνες να αναδημιουργήσουν, μέσω της τέχνης τους, μια τελετουργική αναπαράσταση των ανεπαίσθητων, φυσικών δομών που συνιστούν τους ζωντανούς οργανισμούς.

Info: Donopoulos International Fine Arts (Αγίας Θεοδώρας 3), Πέμπτη 11:00 - 14:00.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη προς Όφελος της Ανθρωπότητας - Εξελίξεις και Προοπτικές για την Ελλάδα

tch-home-banner.jpg

Ομιλία για την τεχνητή νοημοσύνη στην ετήσια εκδήλωση της ΑΧΤΙΔΑΣ για την ενίσχυση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Ο Σύλλογος Αρωγής Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β. Ελλάδος ΑΧΤΙΔΑ διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της ανέγερσης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που θα φιλοξενεί άτομα με αυτισμό και νοητική αναπηρία. Προσκεκλημένος ο Δρ. Γιάννης Ασσαέλ, Ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Google DeepMind και Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος θα αναπτύξει στην ομιλία του το θέμα: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη προς Όφελος της Ανθρωπότητας – Εξελίξεις και Προοπτικές για την Ελλάδα». Η βραδιά θα συνεχιστεί στο Allegro με κρασί και finger food.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία), Πέμπτη στις 20:00.


Παρασκευή & Σαββατοκύριακο

Έκθεση Λάμπρου Ασημάκης και Άρη Παπαπασχάλη

874493.jpg

Η Athansiadou Gallery παρουσιάζει μια έκθεση γλυπτικών και ζωγραφικών έργων. Το συγκεκριμένο project δημιουργήθηκε από τη γόνιμη συνεύρεση και συνεργασία δύο νέων καλλιτεχνών, του Λάμπρου Ασημάκη και του Άρη Παπαπασχάλη. Το έργο του Λάμπρου Ασημάκη διακατέχεται από το τυχαίο. Μία στιγμή, μία σκέψη, ένα τυχαίο, ασήμαντο συμβάν γίνονται εφαλτήριο για τη ζωγραφική του. Η θέα από ένα παράθυρο, τα μαζεμένα σύννεφα στον ουρανό, μια γάτα που κοιτάζει με απορία ακόμη κι ένα αμάξι που μυρίζει σαν τασάκι αποτελούν έμπνευση για τον καλλιτέχνη. Το έργο του Άρη Παπαπασχάλη εξερευνά την ανθρώπινη εμπειρία μέσα από τη δημιουργία καλλιτεχνικών παιχνιδιών και χαρακτήρων. Εμπνευσμένο από την κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία The Island of Misfit Toys το έργο του κάνει αναφορά σε θέματα συναισθηματικής απομόνωσης καθώς και την ανάγκη των ανθρώπων για αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο. Το μέσο που χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης είναι η γλυπτική με πολυμερικό πηλό.

Info: Athansiadou Gallery (Παλαιών Πατρών Γερμανού 5), Παρασκευή 10:30 - 14:00 και 17:30 - 20:30, Σάββατο 10:30 - 14:00.

Ημέρες Κεφαλονίτικης Γαστρονομίας στο Makedonia Palace

hmeres-kefalonias-image-2-long.jpg

Η πλούσια κουζίνα της Κεφαλονιάς καταφθάνει στην κουζίνα του Salonika Restaurant στο Makedonia Palace και ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού. Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στο Salonika Restaurant μέσα από το μενού Κεφαλονιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονίτικη γαστρονομία.
Αυθεντικές γεύσεις της Κεφαλονιάς μέσα από πιάτα όπως η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, το κουνέλι λαγωτό, η αγκινάρα τηγανιτή, θα πρωταγωνιστούν, ενώ το μοναδικό terroir της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί μέσα από τη wine list. Ρομπόλα, μαυροδάφνη βοστιλίδι και μοσχάτο είναι μερικές από τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού που περιλαμβάνει η λίστα με κρασιά από τα τοπικά οινοποιεία. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 897176.

Info: Salonika Restaurant, Makedonia Palace Hotel, 7, 8 και 9 Ιουνίου.

Έκθεση «Όλα όσα συμβαίνουν στην εξοχή»

invitation.jpg

Τέσσερις ζωγράφοι ο Χρήστος Κεχαγιόγλου, ο Κώστας Λάβδας, η Μαρία Χαρατσάρη και ο Πάνος Κουφός δοκίμασαν να βάλουν σε μια παρένθεση την ταυτότητα τους, τον προσωπικό τους τρόπο και ύφος και ξεκίνησαν μια ζωγραφική περιπέτεια που είχε σαν αποτέλεσμα να αναδυθεί από την ανυπαρξία ένας καινούργιος καλλιτέχνης, ένας υβριδικός, sui generis καλλιτέχνης, με ξεκάθαρα δικό του στυλ, ο ΝΙ. Αυτοσαρκάζονται ως οι Ιππότες του Niiiiiiiiiiiiiii των Μόντι Πάιθονς. Οι ίδιοι περιγράφουν τη δράση τους: Δουλεύουμε ομαδικά το ίδιο έργο χωρίς ατομικές υπογραφές, χωρίς μάσκες ταυτότητας, ελεύθερα μέσα στο κοινό έργο. Αλληλεπιδρώντας ο ένας στη σκέψη και την πρακτική του άλλου. Πειραματιζόμαστε σε καιρούς ατομικισμού και μοναχικότητας για μια νέα ομαδικότητα, για τη δυνατότητα δημιουργίας κοινών οραμάτων. Προκαλούμε την φαντασία. Αλλάζουμε χώρους, αλλάζουμε τρόπους και συνήθειες. Ξεβολευόμαστε. Λέμε ζωγραφικά άλλα απ' αυτά που ξέραμε ο καθένας μόνος του να λέει. Τα θέματα του ΝΙ, είναι κοινωνικά, αλλά και με έναν έντονο σχολιασμό για την ίδια την τέχνη και τη ζωγραφική. Το ύφος του, στα πλαίσια του «υπαρκτού σουρεαλισμού» (κατά τον Τζίμη Πανούση), έχουν κάτι εκρηκτικό, κάτι από γκράφιτι, με αδρό σχεδιασμό και έντονο χρώμα, με ξεκάθαρη διάθεση προβοκάτσιας και χιούμορ. Η έκθεση περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες έργων. Έργα με έντονο πολιτικό σχολιασμό, ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ και έργα που παίζουν με την ιστορία της τέχνης, Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.

Info: METAMORFOSIS art gallery (Χρ. Σμύρνης 11), εγκαίνια Παρασκευή στις 20:00.

Πυξ Λαξ με Συμφωνική Ορχήστρα στο Θέατρο Γης

pyx-lax.jpg

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στο Θέατρο Γης, οι ΠΥΞ ΛΑΞ με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους. Ο γνώριμος ροκ ήχος των ΠΥΞ ΛΑΞ ενώνεται με το πάθος της κλασικής ορχήστρας! H νύχτα ομορφαίνει χορεύοντας συντροφιά με τις νότες. Ύστερα από μια πολύχρονη πορεία και μεγάλες επιτυχίες που αντέχουν στον χρόνο, ήρθε η στιγμή για τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα να ντύσουν τους στίχους που έχουν αποτυπωθεί στις μνήμες μας με έναν νέο, απρόσμενο, παθιασμένο, κλασικό ήχο. Γιατί η μουσική έκφραση δεν έχει σύνορα, είναι πολυδιάστατη και πολυμορφική.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), Σάββατο στις 21:00.