fbpixel

Search icon
Search
Athens Calling: Βιώστε την πιο πολυτελή εμπειρία διαμονής στο top resort της πρωτεύουσας
MAGAZINE

Athens Calling: Βιώστε την πιο πολυτελή εμπειρία διαμονής στο top resort της πρωτεύουσας

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στη Βουλιαγμένη θα σας χαρίσει την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση


Ένα αληθινό στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στη χερσόνησο της Βουλιαγµένης προσφέρει την απόλυτη απόδραση, απέχοντας µόλις µισή ώρα από το κέντρο, αλλά και το διεθνές αεροδρόµιο της Αθήνας. Τρεις ιδιωτικές παραλίες µε γαλαζοπράσινα νερά, που συνδέονται µεταξύ τους µ’ έναν πεζόδροµο 300 µ., πρόσβαση µε σκάφος, αλλά κι ελικοδρόµιο, γήπεδα τένις και µπάσκετ, θαλάσσια σπορ, luxurious boutiques, πρόγραµµα “Kids for All Seasons” και τόσες ακόµη high-end υπηρεσίες το καθιστούν πρότυπο διαµονής και ονειρική επιλογή για τους σύγχρονους ταξιδιώτες. Για όσους θέλουν να γνωρίσουν ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα, τους εκδροµείς του Σαββατοκύριακου, τις οικογένειες που αναζητούν διακοπές µε διασκέδαση κι εκπαίδευση, αλλά και τα ζευγάρια που επιζητούν ροµαντικές στιγµές. 

Το fine dining βρίσκει την απόλυτη ενσάρκωσή του στα οκτώ εστιατόρια του resort, µε πρωταγωνιστή το new entry Pelagos, που αντλώντας έµπνευση από τη Μεσόγειο, συστήνει µια ανατρεπτική προσέγγιση στα θαλασσινά και µια νέα ανάγνωση της δηµιουργικής κουζίνας, εστιάζοντας στις τοπικές γεύσεις.

arion-pool.jpg

Ηighlights

1. Τα βραβευµένα Nobu Matsuhisa και Beef Bar, οι ιταλικές σπεσιαλιτέ στην τρατορία Mercato, οι ελληνικοί µεζέδες στην παραθαλάσσια Taverna 37, τα tacos, ceviche, tiraditos και κοκτέιλ στο Helios και η γευστική εµπειρία θαλασσινών στο Pelagos.

2. Η ολιγόλεπτη απόσταση από το κέντρο της πόλης δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε το επιθυµεί ν’ ανακαλύψει την Ακρόπολη και τα θαύµατά του αρχαίου ελληνικού πολιτισµού.

3. Mοναδικές εµπειρίες διαµονής: εκλεπτυσµένη χαλάρωση στον Arion, δυναµική ατµόσφαιρα στο Nafsika, απόλυτη παραθαλάσσια πολυτέλεια στα Bungalows.

4. Eπιλογές για κολύµπι: family pool στο Nafsika, adults-only πισίνα υπερχείλισης στο Arion.

5. Οι αναζωογονητικές θεραπείες του spa -εµπνευσµένο από τις διδασκαλίες του Ιπποκράτη- συνδυάζουν τη θεραπευτική δύναµη του νερού µε αιθέρια έλαια, αυτόχθονα βότανα και φαρµακευτικά λουλούδια.

arion-panoramic-sea-view-suite-bedroom.jpg

Info: Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8901000, fourseasons.com/athens

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021