fbpixel

Search icon
Search
Astrology says: Εντάξτε τα σωστά φυτά στο σπίτι σας ανάλογα με το ζώδιό σας
INTERIORS

Astrology says: Εντάξτε τα σωστά φυτά στο σπίτι σας ανάλογα με το ζώδιό σας

Μια διαφορετική επιλογή που ίσως δεν είχατε σκεφτεί


Εσείς που λατρεύετε τα φυτά είναι βέβαιο πως θα αγαπήσετε και την παρακάτω παρομοίωση. Όσο περισσότερο το σκεφτείτε, τόσο πιο εύκολα θα συνειδητοποιήσετε πως εμείς οι άνθρωποι και οι πράσινοι «φίλοι» σας, μοιάζουμε. Είμαστε και οι δύο ζωντανοί, ιδιοσυγκρασιακοί οργανισμοί κι ευδοκιμούμε με τη σωστή ποσότητα νερού, φροντίδας και ηλιοφάνειας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, στον καθένα ταιριάζει κι ένα διαφορετικό φυτό που θα αντικατοπτρίζει τέλεια την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής του. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε την κατάλληλη ζωδιακή αντιστοίχιση και να βρούμε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν όλες μας την κατάλληλη «μητέρα» για το ιδανικό φυτό. 

fita-zodia-2.jpg

Κριός

Ως τολμηροί και φιλόδοξοι, εσείς οι Κριοί στα φύλλα της Monstera Deliciosa θα συναντήσετε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας θυμίσουν τον αγώνα επιβίωσης σε ένα τροπικό δάσος, ακόμη και αν αυτό βρίσκεται πλέον μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σας. 

Ταύρος

Ως Ταύροι είστε χαλαρά άτομα που εκτιμούν μια γαλήνια και πολυτελή αισθητική. Δε θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει ένα βρύο από το σπίτι σας κάνοντας την απόλυτα edge αισθητική παρέμβαση με τον πιο μινιμαλιστικό τρόπο. 

Δίδυμος

Λόγω του συνεχώς γεμάτου προγράμματός σας και των πολλαπλών ενδιαφερόντων σας, εσείς οι Δίδυμοι απαιτείτε ένα φυτό που θα χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα. Έτσι, το ZZ-plant που είναι απόλυτα ανθεκτικό, θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας.

fita-zodia.jpg

Καρκίνος

Τα αερόφυτα συμπληρώνουν υπέροχα την απόλυτα διαισθητική κι ενδοσκοπική φύση σας. Αυτό, καθώς με την αέρινη και κάπως ανυπόστατη ύπαρξή τους, γεμίζουν τον χώρο σας με θετική ενέργεια. Σε αυτό προσθέστε πως χρειάζονται κι ελάχιστο πότισμα. 

Λέων

Το σενέκιο ή αλλιώς string of pearls είναι ένα ιδιαίτερο παχύφυτο με ξεχωριστή όψη. Προτιμώντας τα φωτεινά σημεία του σπιτιού θυμίζει απόλυτα την προσωπικότητά σας που απαιτείται να βρίσκεστε στο επίκεντρο κάθε περίστασης. 

Παρθένος

Εργάζεστε σκληρά, θέλετε τα πάντα στην εντέλεια και για αυτόν τον λόγο η παχίρα -το φυτό που φέρνει την τύχη- είναι η δική σας επιλογή. Θα κάνει τη γωνία του σπιτιού σας να μοιάζει απόλυτα προσεγμένη και θα δώσει μια θετική αύρα που σίγουρα θα πηγάζει από τα γυαλιστερά της φύλλα.

Ζυγός

Είστε δίκαιοι, αρμονικοί κι επιθυμείτε πάντα να υπάρχει μια ισορροπία σε οτιδήποτε σας περιβάλλει. Για αυτόν τον λόγο τα πανέμορφα παχύφυτα που αποτελούν trend θα σας βοηθήσουν να πετύχετε όλα αυτά τα στοιχεία ακόμη και στο σπίτι σας. Το μόνο που απαιτούν είναι ελάχιστο νερό.

fita-zodia-1.jpg

Σκορπιός 

Διαθέτετε έντονο εξωτερικό «περίβλημα» με έναν ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο που απαιτεί φροντίδα που πολλοί αρχικά αγνοούν. Έτσι, ένας κάκτος είναι το φυτό που θα μπορούσε να γίνει η δική σας αγαπημένη επιλογή. 

Τοξότης 

Μόνο μια αφηρημένη οντότητα θα μπορούσε να ταιριάξει τέλεια με την προσωπικότητά σας. Ξεχωριστή αισθητική, ταξιδιάρικη διάθεση κι ελάχιστη φροντίδα, συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο σε μια μπουκαρνέα. Θα λατρέψετε τον εμβληματικό κορμό της και θα μαγευτείτε από τα ξεχωριστά φύλλα της.

Αιγόκερως 

Είστε ίσως οι πιο αφοσιωμένοι άνθρωποι του ζωδιακού. Πρακτικοί και αξιόπιστοι Αιγόκεροι ένα από τα λίγα πράγματα που μπορεί να δώσει χρώμα στην καθημερινότητά σας είναι ένα φυτό και αυτό δεν είναι άλλο από τον αρχοντικό φίκο. 

Υδροχόος

Με φύλλα σε σχήμα καρδιάς, το heart leaf, αυτό το ανθεκτικό φυτό ευθυγραμμίζεται άμεσα με τις ανθρωπιστικές ιδιότητες που έχετε ως Υδροχόοι. Επενδύστε σε αυτό και είναι βέβαιο πως θα το λατρέψετε. 

Ιχθύς

Για εσάς, το φυτό της αλόης είναι η τέλεια on-the-go επιλογή. Ανιδιοτελείς κι έμπειροι, χαρακτηρίζεστε ως φυσικοί θεραπευτές, καθιστώντας τις φαρμακευτικές ιδιότητες της αλόης βέρα δικό σας σύμμαχο στην καθημερινή φροντίδα του εαυτού σας.