fbpixel

Search icon
Search
Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη: Ποια είναι η καλύτερη εποχή να ξεκινήσει κάποιος;
HEALTH

Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη: Ποια είναι η καλύτερη εποχή να ξεκινήσει κάποιος;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει αποκτήσει δημοτικότητα τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς είναι μια value for money επιλογή αποδέσμευσης από την τριχοφυΐα για όσους/όσες το επιθυμούν. Υπερτερεί σε σχέση με άλλες παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης στο ότι είναι γρήγορη, αποτελεσματική, αποδυναμώνει τις τρίχες, χωρίς να προκαλεί θυλακίτιδα, ευρυαγγείες ή τραυματισμούς.

Τα λέιζερ που βασίζονται στην τεχνολογία Aλεξανδρίτη στοχεύουν την μελανίνη των τριχών εκπέμποντας μονοχρωματική δέσμη μήκους κύματος 755nm με αποτέλεσμα να καταστρέφουν μόνιμα τις σκουρόχρωμες τρίχες. Αυτός είναι και ο λόγος που δυστυχώς ξανθές, λευκές, κόκκινες τρίχες ή χνούδι δεν αντιμετωπίζονται.

Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή παρατηρείται μείωση της σκουρόχρωμης τριχοφυΐας σας. Η εφαρμογή δεν απαιτεί την χρήση τζελ και οι δέσμες του λέιζερ εξαχνώνουν (καίνε) τις περισσότερες τρίχες, ενώ όσες παραμείνουν, αντιμετωπίζονται τελικώς στην δωρεάν επαναληπτική συνεδρία που γίνεται 2 εβδομάδες μετά. Κατόπιν, πραγματοποιείτε την δεύτερη συνεδρία σε 45-60 ημέρες και συνεχίζετε έως ότου αποδεσμευτείτε από τις τρίχες που σας ενοχλούν.

geo-0554-portrait.jpg

Ωστόσο, η χρήση του λέιζερ Aλεξανδρίτη αντενδείκνυται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν κάποιος έχει μαυρίσει, γιατί η δέσμη του λέιζερ απορροφάται εκλεκτικά από μια ουσία: την μελανίνη. Ιδανικά λοιπόν το πέριξ δέρμα δεν θα πρέπει να είναι μαυρισμένο, για να απορροφούν την ενέργεια αποκλειστικά οι τρίχες. Γι’ αυτό το λόγο, η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσει κάποιος τις θεραπείες του είναι το φθινόπωρο. Θα του δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσει 4-5 συνεδρίες και τα επαναληπτικά τους ως το επόμενο καλοκαίρι και συνεπώς θα έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα μέχρι τότε.

Στο ιατρείο μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούμε αποτρίχωση με το μηχάνημα λέιζερ Αλεξαδρίτη Candela Gentle Lase Plus φροντίζοντας να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με σχολαστικότητα και επιμονή κατά την εφαρμογή. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία ή διευκρίνηση στο τηλέφωνο 2316016996.

geo-7849-copy-websize.jpg

Ο Παναγιώτης Μυλωθρίδης είναι Πλαστικός Χειρουργός στη Θεσσαλονίκη και Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Είναι συγγραφέας του best-seller διεθνούς βιβλίου “Cosmetic Patient Selection: a clinical guide to post- operative satisfaction” και ασχολείται με όλο το φάσμα της Αισθητικής Ιατρικής και της Επανορθωτικής Χειρουργικής με κύριο γνώμονα την προάσπιση της φυσικής ομορφιάς.

Διεύθυνση Ιατρείου: Τσιμισκή 38