fbpixel

Search icon
Search
Από το Hollywood, στους αμπελώνες: Οι διάσημοι celebrities που δημιούργησαν τις δικές τους ετικέτες κρασιού
PEOPLE & MOMENTS

Από το Hollywood, στους αμπελώνες: Οι διάσημοι celebrities που δημιούργησαν τις δικές τους ετικέτες κρασιού

Μία μεγάλη λίστα με πολύ λαμπερά ονόματα


Αποτελούν μερικά από τα πιο hot πρόσωπα του Hollywood κι έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στο χώρο του θεάματος. Ωστόσο, δεν ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που εφησυχάζουν και θέλουν συνεχώς να δημιουργούν και να εξελίσσονται. Οι celebrities αγαπούν το καλό κρασί και πολλοί από αυτούς έκαναν το big step και διατηρούν πλέον τις δικές τους ετικέτες, που σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα δέχονται και πολλά, εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητά τους. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα, που γράφουν -πλέον- τη δική τους ιστορία και στο χώρο της οινοποιίας.

Λαμπεροί celebrities που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους!

Sarah Jessica Parker

invivo-sjp-anne-watkins-1920x1280-5rxj0.jpg

Είναι το απόλυτο πρότυπο για κάθε γυναίκα κι άφησε το στίγμα της, ενσαρκώνοντας την Carrie Bradshaw στην αγαπημένη σειρά "Sex and the City". Έχει σχεδιάσει τα δικά της παπούτσια, είναι παραγωγός κι αποτελεί το πρόσωπο μερικών από τα πιο γνωστά brands. Αυτό ωστόσο που ίσως δε γνωρίζουν πολλοί, είναι πως η Sarah Jessica Parker δημιούργησε το δικό της κρασί σε συνεργασία με το οινοποιείο Invivo στη Νέα Ζηλανδία. Η πασίγνωστη ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις με τη συγκεκριμένη εταιρία, για να φτιάξει τη δική της ετικέτα, με το όνομα Invivo X, SJP Rosé. Μάλιστα, όπως έχει πει η ίδια χρειάστηκε να αφιερώσει αρκετό από τον ελεύθερό της χρόνο σε αυτή τη συνεργασία, παίζοντας ενεργό ρόλο σε όλη τη διαδικασία, από τη δημιουργία του blend μέχρι την επιλογή του ονόματος και τον σχεδιασμό της ετικέτας κι εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε απόλυτα για αυτή την απόφασή της.

Brad Pitt

un-pitt092216-1600.jpg

Mπορεί πλέον να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, ωστόσο το ζεύγος Pitt-Jolie πριν από μερικά χρόνια έκανε δικό του ένα οινοποιείο αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που απλώνεται σε περίπου 500 εκτάρια γης στην καρδιά της Προβηγκίας. Το εντυπωσιακό, Miraval διαθέτει μεταξύ άλλων 35 δωμάτια και περισσότερα από 900 στρέμματα με σιντριβάνια, κήπους και πολύ πράσινο κι ουσιαστικά, αποτέλεσε επί σειρά ετών το δικό τους ησυχαστήριο. Ο Brad Pitt κι η Αngelina Jolie δημιούργησαν τη δική τους ετικέτα και χαρακτηριστικό της... τρέλας που επικρατούσε από την πρώτη κιόλας στιγμή, είναι ότι το 2013 χρειάστηκαν μόλις μερικές ώρες, για να γίνει ανάρπαστη η πρώτη παρτίδα του ροζέ κρασιού! Ακολούθησε η ροζ σαμπάνια με το όνομα Fleur de Miraval και τώρα, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη, η Chateau Miraval. Αυτή μάλιστα, συνδυάζεται και με τη νίκη του Pitt στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, για το πολυπόθητο κτήμα στη Γαλλία, με τον γνωστό ηθοποιό να μην κρύβει την ικανοποίησή του.

Kylie Minogue 

kylie-1-1.jpg

H Kylie Minogue αιφνιδίασε τους πάντες όταν κυκλοφόρησε τη δική της ετικέτα κρασιού, με το όνομα Kylie. Πρόκειται για ένα ροζέ κρασί που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Benchmark Drinks και δημιουργήθηκε από μία εκλεκτή ποικιλία σταφυλιών από τον φημισμένο γαλλικό νότο. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως το συγκεκριμένο κρασί πωλείται σε επιλεγμένα σημεία στο Ηνωμένο Βασίλειο κι η τιμή του δεν ξεπερνάει τις 9 λίρες ανά μπουκάλι κι ίσως γι΄αυτό δεν είναι τυχαίο ότι οι πωλήσεις είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Η 52χρονη τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως πήρε την απόφαση να δραστηριοποιηθεί σε κάτι νέο, χωρίς να μπορεί να φανταστεί την επιτυχία αυτού του project. Πλέον, το brand της με όνομα Wines by Kylie Minogue κάνει τεράστιες πωλήσεις, που φτάνουν τα 85.000 μπουκάλια το μήνα! «Δεν μπορούσα ποτέ να προβλέψω ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο… Δεν είχα ιδέα από επιχειρήσεις και δε δίσταζα να κάνω τις πιο χαζές ερωτήσεις! Αρχικά, θεώρησα πως ήταν μια ευκαιρία να συνδυάσω την υψηλή αισθητική με την χαρά. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μια μέρα θα το αποκαλούσα δουλειά», εξηγεί κι απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία της.

Cameron Diaz 

cameron-diaz-clean-wine.jpg

Aποτελεί μία από τις πιο λαμπερές ηθοποιούς του Hollywood κι έχει συνδέσει το όνομά της με κορυφαίες επιτυχίες. Ωστόσο και για την Cameron Diaz ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι εντελώς διαφορετικό και να βγει από την comfort zone της. Η πανέμορφη Αμερικανίδα, ένωσε τις δυνάμεις της με την καλή της φίλη κι επιχειρηματία, Katherine Power και μαζί, δημιούργησαν τη δική τους ετικέτα κρασιού με την ονομασία Avaline, που διατίθεται σε δύο ποικιλίες, το λευκό και το ροζέ. Τα συγκεκριμένα κρασιά μάλιστα είναι βιολογικά, vegan και δεν περιέχουν συντηρητικά. Στην περίπτωση της Diaz δε θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό, καθώς είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια η ηθοποιός έχει επιλέξει ένα healthy lifestyle, αλλάζοντας πολλά στη ζωή και την καθημερινότητά της. «Μάθαμε πως τα περισσότερα κρασιά δεν φτιάχνονται από οργανικά σταφύλια, ενώ μπορεί κάποιος να παραποιήσει την ποιότητα του κρασιού συνεπώς και τη γεύση του μέσα από 70 πρόσθετα στοιχεία. Αυτό άλλαξε δραστικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε», εξήγησε σε συνέντευξή της η Diaz, με τις δύο γυναίκες να αναπτύσσουν συνεχώς την εταιρία τους, προσθέτοντας νέες ετικέτες.

George Clooney

eine.jpg

Η Προβηγκία φιλοξενεί εδώ και λίγο καιρό και το ζεύγος Clooney, με τον George και την Amal να αποκτούν το κτήμα Canadel, που βρίσκεται στην περιοχή Var και καλύπτει 172 εκτάρια και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει αμπελώνες, πισίνες κι ατελείωτους ελαιώνες, ενώ απέχει περίπου μισή ώρα από το Château Miraval, που ανήκει στον Brad Pitt. Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει κάτι γνωστό, αναφορικά με τα επόμενα βήματα του ηθοποιού, ωστόσο για πολλούς μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι κι ο George Clooney θα ασχοληθεί ενεργά με την οινοποιία και θεωρείται θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει τη δική του ετικέτα κρασιού. Άλλωστε, πρόσφατα αρνήθηκε για μία ακόμη φορά ότι η πολιτική βρίσκεται στα μελλοντικά του σχέδια, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του. Θα κάνει τελικά το επόμενο βήμα; Η απάντηση θα δοθεί στο μέλλον...