fbpixel

Search icon
Search
Anne Hathaway: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αποβολή που δε γνώριζε κανείς
PEOPLE & MOMENTS

Anne Hathaway: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αποβολή που δε γνώριζε κανείς

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός μίλησε ανοικτά για την προσωπική της εμπειρία κι έστειλε το πιο σημαντικό μήνυμα


Έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί πολλά για τη δύναμη της σύγχρονης γυναίκας. Για τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει στη ζωή της, για τις δυσκολίες, για τις προκλήσεις, για όλα. Η Anne Hathaway, μέσα από μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για την περιπέτεια που βίωσε το 2015 και για το πόσο πολύ άλλαξε αυτή όλη την καθημερινότητα, αλλά και την μετέπειτα πορεία της.

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση!

Το διαφορετικό πρόσωπο της ηθοποιού

Είναι ξεκάθαρο πως δεν ανήκει στην κατηγορία των celebrities που συνηθίζουν να κάνουν πολλές δημόσιες τοποθετήσεις, αναφορικά με την προσωπική τους ζωή. Προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προτιμά να την προστατεύει και δεν τη βλέπουμε συχνά να μιλά ανοικτά γι' αυτήν. Αυτή τη φορά -ωστόσο- η Anne Hathaway αποφάσισε να μας δείξει κάτι διαφορετικό. Αποφάσισε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία, θέλοντας -όπως είπε και η ίδια- να στείλει το δικό της μήνυμα και σε όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν βιώσει καταστάσεις ανάλογες με τη δική της. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο Vanity Fair και για πρώτη φορά, μίλησε για την αποβολή που είχε το 2015, πριν να γίνει μητέρα. Πριν να αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Εκείνη την εποχή πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Grounded, στην οποία υποδυόταν μία πιλότο στην πολεμική αεροπορία που μένει έγκυος και πρέπει να εγκαταλείψει το πεδίο της μάχης και είδε τη ζωή, να της παίζει ένα πολύ ιδιαίτερο και περίεργο παιχνίδι, την ώρα που η ίδια έπρεπε να διαχειριστεί μία σκληρή κατάσταση.


Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ωστόσο, η ίδια έπρεπε να πατήσει σταθερά στα πόδια της, παρά τα όσα βίωνε όταν έσβηναν τα φώτα. «Η πρώτη εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά. Κάθε βράδυ έπρεπε να γεννάω επί σκηνής για τις ανάγκες του ρόλου», σημείωσε μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα star. Έχει συνδέσει το όνομά της με πολλές διαφορετικές επιτυχίες του Hollywood. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίες προσωπικότητες, έχει βάλει την «υπογραφή» της σε μεγάλες παραγωγές, αλλά λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα το τι έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της. Μάλιστα, εκτός από την αποβολή και μετά από όλη εκείνη την περιπέτεια, η Hathaway αντιμετώπισε προβλήματα γονιμότητας, μέχρι που ανακοίνωσε ότι περίμενε τον πρώτο της γιο, τον Jack. Δεν της αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά τώρα μας δείχει κάτι διαφορετικό. Το πιο αληθινό της πρόσωπο, το πιο ουσιαστικό και μαζί, στέλνει κι ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να γίνουν μητέρες και έρχονται αντιμέτωπες με σκληρές καταστάσεις...

Τα λόγια που συγκλονίζουν

«Έπρεπε να το κρατήσω αληθινό... Έτσι, όταν όλα πήγαν καλά για μένα, έχοντας βρεθεί στην άλλη πλευρά – όπου πρέπει να μπορείς να χαίρεσαι για κάποιον – ήθελα να πω στις άλλες γυναίκες που ήταν κοντά μου ότι: "Δε χρειάζεται να είσαι πάντα χαριτωμένη. Σας βλέπω και είμαι μαζί σας". Την πρώτη φορά δεν μου βγήκε. Έκανα ένα θεατρικό έργο και έπρεπε να γεννάω επί σκηνής κάθε βράδυ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το κρατήσω μέσα μου όταν ήμουν στη σκηνή και προσποιούμουν ότι όλα ήταν καλά. Είναι πραγματικά δύσκολο να θέλεις κάτι τόσο πολύ και να αναρωτιέσαι αν κάνεις κάτι λάθος», σημείωσε η Hathaway στην συνέντευξή της, που συνοδεύεται από μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση. Η ηθοποιός επέλεξε να μη μοιραστεί τότε την εμπειρία της, ενώ τόνισε πως είχε προσπαθήσει να το κρατήσει κρυφό ακόμη κι από ανθρώπους που βρίσκονταν τότε στο περιβάλλον της και την επισκέπτονταν συχνά, καθώς δεν αισθανόταν έτοιμη να μοιραστεί όσα περνούσε.

april2024-annehathaway-embed-1.webp


H Hathaway απέκτησε στη συνέχεια δύο γιους, τον Jack, 4 ετών και τον Jonathan, 8 ετών, με τον σύζυγό της Adam Shulman, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της όσα προηγήθηκαν. Τίποτα δεν ήταν εύκολο για εκείνη. Αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα γονιμότητας, πάλεψε σκληρά και τώρα, αυτό που θέλει να πει σε κάθε γυναίκα, είναι πως πραγματικά δε χρειάζεται να προσποιούμαστε πως είμαστε πάντα τόσο χαρούμενες, την ώρα που τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τους γύρω μας, ενώ εμείς βιώνουμε μία κόλαση. Η ζωή μας δεν μπορεί να έχει μόνο μία όψη. Τίποτα δε μένει ίδιο, τίποτα δεν έχει απλά μόνο μία πλευρά και η βραβευμένη ηθοποιός το γνωρίζει πολύ καλά πλέον αυτό...