fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψτε το απόλυτο beauty προϊόν για την αντιγήρανση
MAGAZINE

Ανακαλύψτε το απόλυτο beauty προϊόν για την αντιγήρανση

Tο μέλλον της Κρέμας με Υαλουρονικό της Tzimas Cosmetics προδιαγράφεται… λαμπερό για την επιδερμίδα μας!


Μέχρι σήμερα, τις πρώτες θέσεις της beauty list με τα πιο περιζήτητα skincare συστατικά έχει καταλάβει το υαλουρονικό - και δικαίως, αφού παίζει σημαντικό ρόλο στην επιδερμίδα. Τώρα, η Tzimas Cosmetics, ανανεώνοντας αυτό το συστατικό, πέρασε στην πιο high-tech εποχή της αντιγήρανσης. Ενισχύοντας την Κρέμα με Υαλουρονικό, από τα πιο διαχρονικά best-sellers της, προσφέρει ακόμη πιο ορατά, στοχευμένα και άμεσα αποτελέσματα.

Τριπλό τεχνολογικό επίτευγμα, για εντατική αντιγηραντική φροντίδα

05-15.jpg

Εμπνευσμένη από τα επιτεύγματα της white biotechnology, περιέχει τρεις διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος, ο καθένας από τους οποίους συμπληρώνει, ενισχύει και ολοκληρώνει με τον δικό του τρόπο την αποτελεσματικότητα της νέας Κρέμας με Υαλουρονικό.

1. Το υαλουρονικό νέας γενιάς, με την καινοτόμα τροποποιημένη δομή, διεισδύει ταχύτερα και πιο βαθιά στο δέρμα, μειώνοντας θεαματικά τις ρυτίδες στη ρινοχειλική αύλακα, ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

2. Το υαλουρονικό πολύ χαμηλού μοριακού βάρους, με τις αντιγηραντικές του ιδιότητες (εμφανείς ήδη στις 4 εβδομάδες εφαρμογής), βελτιώνει την ελαστικότητα, λειαίνει το ανάγλυφο του δέρματος, προστατεύοντάς το από την αφυδάτωση.

3. Το υαλουρονικό υψηλού μοριακού βάρους χαρίζει άμεση ενυδάτωση και λάμψη.

Συνδυάζονται επίσης με προκυανιδίνες από κόκκινο σταφύλι, ένα σύμπλεγμα από σιλυμαρίνη γαϊδουράγκαθου, καρνοσίνη και τοκοφερόλες, που προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τους ερεθισμούς και το οξειδωτικό στρες, ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και διαφύλαξη σημαντικών πρωτεϊνών για το δέρμα. Η Κρέμα με Υαλουρονικό της Tzimas Cosmetics παραμένει η πιο value-for-money επιλογή, με μόλις 15€ τα 55g και η χρήση της προσφέρει ολιστική περιποίηση που βελτιώνει την εικόνα της επιδερμίδας μας.

Info: Τσιμισκή 83, T: 2310 244414 / Εδέσσης 2, T: 2310 552805, Θεσσαλονίκη, info@tzimas-cosmetics.gr, e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr