fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψτε τι προτιμούν 8 διασημότητες ως πρώτο γεύμα της μέρας
TASTE

Ανακαλύψτε τι προτιμούν 8 διασημότητες ως πρώτο γεύμα της μέρας

Τα πρωινά των celebrities που θα σας εμπνεύσουν


Έχουμε τονίσει ουκ ολίγες φορές πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, για αυτό πρέπει να είναι πλούσιο σε γεύσεις και σε θρεπτικά συστατικά και να μην το παραλείπετε ποτέ και για κανέναν απολύτως λόγο. Γιατί; Διότι είναι αυτό που θα σας γεμίσει με ενέργεια, ώστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και θα σας κάνει να αποφύγετε τις βραδινές λιγούρες, μια συνήθεια την οποία αναλύσαμε εκτενώς σε προηγούμενο άρθρο.

Δεν θέλετε να μονοτονήσετε, αλλά να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε τις παρακάτω γραμμές για να ανακαλύψετε τι πρωινό καταναλώνουν συνήθως οι αγαπημένοι σας celebrities καθημερινά.

Chrissy Teigen

1-zw77N.jpg

Το διάσημο μοντέλο προτιμά να εντάσσει στο πρωινό της πρωτεινούχα εδέσματα και λαχανικά, ενώ λέει όχι στη ζάχαρη, προτιμώντας τα υποκατάστατα της. Συνήθως, τρώει δυο αυγά με bacon γαλοπούλας, avocado και ντομάτα, ενώ όταν θέλει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα επιλέγει pancakes με φρούτα.

    Gigi Hadid

    2-iTcbj.jpg

    Το διάσημο supermodel προσέχει πολύ τη σιλουέτα του και αυτό φαίνεται. Έτσι, στο πρωινό της τρώει τις περισσότερες ημέρες scrabbledeggs με μπέικον και πίνει καφέ ή χυμό πορτοκαλιού. Ωστόσο, εξαιτίας της σχέσης της με τον ZaynMalik πολλές φορές προτιμά ένα αυθεντικά βρετανικό πρωινό: τα φασόλια.

      Sofia Vergara

      3-8peXk.jpg

      Για να διατηρήσει τις καμπύλες της και την ενέργεια που διαθέτει στα ύψη η διάσημη ηθοποιός πάντοτε τρώει ένα πλούσιο πρωινό. Η εκρηκτική star αγαπάει την ομελέτα με ασπράδια, ψωμί σίκαλης και avocado, ενώ μια άλλη της επιλογή είναι γιαούρτι με βρώμη και granola ή espresso με pastelitos (κουβανέζικη πίτα με γέμιση τυριού ή γκουάβα ή ανανά ή καρύδας)

        Jennifer Lawrence

        5-O4Qjn.jpg

        Μπορεί να προσέχει τη διατροφή σας και τη φυσική της κατάσταση, όμως τις περισσότερες φορές στο πρωινό της καταναλώνει κρύα πίτσα χωρίς καμία απολύτως ενοχή.

          Oprah

          6-UecWK.jpg

          Η παρουσιάστρια που άφησε εποχή στην Αμερική δεν θα μπορούσε να μην καταναλώνει ένα εξίσου πεντανόστιμο πρωινό. Ειδικότερα, επειδή έχει αδυναμία στις γλυκές γεύσεις επιλέγει frenchtoast με καρύδα για πρωινό, πίνοντας παράλληλα τον καφέ ή τον χυμό της.

            Kim Kardashian

            7-93dvI.jpg

            Είναι μια από τις πιο πολυάσχολες γυναίκες και από τις πλουσιότερες επίσης. Έχει καταφέρει να χτίσει τη δική της αυτοκρατορία για αυτό και επιλέγει κάθε πρωί να καταναλώνει έναν χυλό βρώμης για ενέργεια μέσα στη μέρα.

              Halle Berry

              9-Yvmvm.jpg

              Το κορίτσι του James Bond δε θα μπορούσε παρά να τρώει ένα φινετσάτο γαλλικό πρωινό. Έτσι, ένα από τα πιο δημοφιλή γαλλικά εδέσματα, τα choux είναι η αγαπημένη της επιλογή για να ξεκινήσει τη μέρα της. Πρόκειται για ένα είδος λουκουμά, το οποίο είναι ιδιαίτερο αγαπητό στη Γαλλία και σερβίρεται κατά κύριο λόγο με αρκετή άχνη ζάχαρη ως γαρνιτούρα.

                Jennifer Lopez

                10-TSf0A.jpg

                Η Jennyfrom the block πάντοτε υποστήριζε πως το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας, το οποίο αγαπά περισσότερο από όλα. Έτσι, ετοιμάζει συνήθως ένα smoothie με συστατικά που την χορταίνουν και πολλές φορές το συνοδεύει με κινόα για extra ενέργεια.

                  Κλείνοντας, οι επιλογές είναι άπειρες και μπορείτε να καταναλώσετε ό,τι απολαμβάνετε εσείς περισσότερο. Τα γούστα ποικίλλουν και οι ιδέες δεν έχουν όριο. Για αυτό σηκωθείτε από το κρεβάτι και ξεκινήστε τη μέρα σας με όρεξη, χαμόγελο και γεμάτο στομάχι.