Διάσημοι σεφ, ζαχαροπλαστεία και σοκολατοποιοί, ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο κάνουν τις δικές τους προτάσεις για μοναδικά πασχαλινά αυγά και αποδεικνύουν ότι είναι τόσο γευστικά, όσο και κομψά αριστουργήματα, φτιαγμένα αποκλειστικά από σοκολάτα.
Λευκή, bitter ή γάλακτος, είναι μια γλυκιά απόλαυση που σχεδόν κανένας δεν μπορεί να αποχωριστεί και αποτελεί μια από τις μικρές «αδυναμίες» της ζωής.
Hôtel de Crillon
Ένα μοντέρνο και κομψό αριστούργημα φτιαγμένο από διαφορετικές μπάρες σοκολάτας, που ολοκληρώνονται με το χρυσό logo του Crillon. Με εννέα διαφορετικές σοκολάτες για να επιλέξετε την ιδανική γεύση, το αυγό δημιουργήθηκε από τον σεφ Pablo Gicquel και μοιάζει περισσότερο με γλυπτό. Η κάθε μπάρα αποτελεί μια διαφορετική γευστική εμπειρία και όλες μαζί συνθέτουν μια τέλεια ombre αρμονία. rosewoodhotels.com
Claridge’s
Σε περιορισμένη έκδοση το αγαπημένο ξενοδοχείο του Mayfair, Claridge, δημιούργησε μια απίθανη πασχαλινή λιχουδιά. Η συσκευασία με έμφαση από το χαρακτηριστικό γαλάζιο του hotel αποκαλύπτει ένα art-deco αυγό εμπνευσμένο από το φουαγιέ του -ένα γευστικό όνειρο για τους απανταχού chocoholics. Τα αυγά δημιουργήθηκαν από τον σεφ Ygo Doamo και διατίθενται σε bitter, γάλακτος και λευκή σοκολάτα, και η πανδαισία γεύσεων δεν τελειώνει εκεί καθώς είναι γεμισμένα με μικρά αυγουλάκια αλατισμένης καραμέλας. giftshop.claridges.co.uk
Pierre Marcolini
Ο μάγος της βελγικής σοκολάτας Pierre Marcolini δημιούργησε ένα μεγάλο σοκολατένιο αυγό. Ειδικά για το Πάσχα του 2019 η συνταγή είναι μοναδική, καθώς οι μικρές καρδούλες της διακόσμησης είναι από λευκή σοκολάτα και η βάση από γάλακτος. Αν δε σας καλύπτει αυτό, μπορείτε να επιλέξετε 45 μινιατούρες αυγουλάκια σε διάφορες γεύσεις όπως bhitter, ganache καραμέλας, πραλίνα φουντουκιού και πραλίνα από ιρανικά φιστίκια!
marcolini.com
Fortnum & Mason
Όχι μόνο να τα απολαύσετε αλλά και ιδανικά για να διακοσμήσετε τον χώρο σας, τα χειροποίητα αυτά αυγά είναι μια συναρπαστική επιλογή από σοκολάτα με ζαχαρόπαστα, με εικόνες της αγγλικής εξοχής. Σε τρεις διαφορετικές επιλογές, bitter, γάλακτος και λευκή, θα σας αποκαλύψουν τις μοναδικές γεύσεις τους. fortnumandmason.com
Hotel Chocolat
Εδώ η έμπνευση έρχεται από το μεγαλύτερο αυγό, αυτό της στροθοκαμήλου. Ένα κιλό σοκολάτας σε δυο διαφορετικές γεύσεις, κλασική ή bitter, θα αποτελέσει ένα μόνιμο πειρασμό. Η συσκευασία συνοδεύεται από ένα κουτί με διάφορες πραλίνες και έξι μικρά χρυσά αυγουλάκια, ολοκληρώνοντας το ευρωπαϊκό έθιμο για το κυνήγι των αυγών της Κυριακής του Πάσχα. hotelchocolat.com
Betty’s
Με μια μεγάλη ιστορία από το 1919, το Betty’s για φέτος δημιούργησε ένα αυγό 5,8 κιλών από Grand Cru ελβετική σοκολάτα. Αυτό το λαμπερό pink Easter egg, επαναπροσδιορίζει την υπερβολή με τα χειροποίητα τριαντάφυλλα από ζάχαρόπαστα, τα χρυσά φύλλα και τη λεπτεπίλεπτη διακόσμησή του. Δικό σας μόνο κατόπιν παραγγελίας, το αυγό του Betty’s είναι για βασιλικό συμπόσιο. bettys.co.uk
Ladurée macarons
Ο διάσημος γαλλικός οίκος Maison Ladurée για το Πάσχα παρουσιάζει τον Ιάπωνα σεφ Mori Yoshida και δημιουργούν μια αποκλειστική συνεργασία για macarons σε περιορισμένη έκδοση. Η Ladurée οραματίστηκε ένα υπέροχο κουτί δώρου από 12 κομμάτια με επικάλυψη σοκολάτας. Στη συσκευασία υπάρχουν 3 σοκολατένια macarons με bitter σοκολάτα, 3 λεμονιού με bitter σοκολάτα, 3 βατόμουρου με bitter σοκολάτα και 3 από πραλίνα με σοκολάτα γάλακτος. Μια λέξη μπορεί μόνο να περιγράψει τη γεύση, μοναδική!