fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψαμε τον απόλυτο σύμμαχο στην καταγραφή του έμμηνου κύκλου μας
HEALTH

Ανακαλύψαμε τον απόλυτο σύμμαχο στην καταγραφή του έμμηνου κύκλου μας

Η νέα λειτουργία του Garmin Connect σας βοηθά να κατανοήσετε πλήρως το σώμα σας


Οι εποχές αλλάζουν, οι ρυθμοί της καθημερινότητας κυλούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και η γυναίκα του σήμερα δε θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα του τότε. Μητέρα, επαγγελματίας, σύντροφος, είναι μερικοί από τους ρόλους που αναλαμβάνει, άλλοτε μεμονωμένα κι άλλοτε συγχρόνως. Για να αντεπεξέλθει, λοιπόν, στις υποχρεώσεις της, συχνά καταλήγει να παραμελεί τον εαυτό ή τον οργανισμό της. Ας μη γελιόμαστε, άλλωστε, πολλές φορές θα τύχει να ξεχάσετε να τραφείτε σωστά από το άγχος ή την έλλειψη χρόνου, να παραλείψετε να πάτε στο γυμναστήριο ή να καταγράψετε τον έμμηνο κύκλο σας. 

Αδιαμφισβήτητα, η σύγχρονη γυναίκα είναι άξια να αναλαμβάνει ποικίλους ρόλους και καθήκοντα, φέρνοντάς τα άριστα εις πέρας. Παρ’ όλα αυτά, όλοι χρειάζονται έναν καλό «σύμμαχο» που θα βρίσκεται μονίμως στη διάθεσή τους, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Τι καλύτερο από ένα μοναδικό αξεσουάρ, όπως τα διαχρονικά ρολόγια της Garmin; Τα Smartwatch της εταιρείας είναι κομψά, με μοναδικό σχεδιασμό και ταιριάζουν άριστα σε κάθε εποχή και συνθήκη. Προσωπικά αγαπημένα, ο minimal σχεδιασμός και η μοντέρνα αισθητική τους τα ανάγουν σε iconic κομμάτια που δεν αποχωρίζομαι, από το πρωινό τρέξιμο, μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο με φίλους. Το γεγονός ότι οι λειτουργίες τους ξεπερνούν αυτές ενός απλού ρολογιού και συνεχώς εμπλουτίζονται είναι κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει κι εσάς.

Με την είσοδό της στην ολοένα και αυξανόμενη κοινότητα της Garmin, γίνεστε μέλος του Garmin Connect -το τέλειο εργαλείο για την παρακολούθηση, την ανάλυση και την κοινοποίηση δραστηριοτήτων βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Πρόκειται για μια δωρεάν online fitness community, διαθέσιμη τόσο στο κινητό, όσο και στο web. Μάλιστα, η νέα προσθήκη καταγραφής του έμμηνου κύκλου περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε, για να είστε ενημερωμένες, ενεργές και σε απόλυτο έλεγχο του οργανισμού σας. 

Οι πλούσιες δυνατότητες και λειτουργίες της Garmin, μεταφέρονται άριστα στα Smartwatch του brand, μέσω των οποίων μπορείτε πλέον να καταγράφετε και να ελέγχετε τον έμμηνο κύκλο σας... ένας κόσμος ευεξίας στον καρπό σας!

Keeping Track

20190204-support-rgb-2487.jpg

Όντας μια γυναίκα που βιώνει μια καθημερινότητα που μεταβάλλεται από τη μια μέρα στην άλλη, με υποχρεώσεις και meetings, αισθάνθηκα την ανάγκη να εστιάσω περισσότερο στον εαυτό μου και να ακούσω τις ανάγκες του. Δεν είναι λίγες οι φορές που το άγχος επηρεάζει το γυναικολογικό σύστημα, συνεπώς η ανάγκη καταγραφής του είναι επιτακτική, ώστε να είμαστε υγιείς και να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του οργανισμού μας. Έτσι, δοκίμασα τη νέα λειτουργία του Garmin Connect για την καταγραφή του έμμηνου κύκλου, θέλοντας να αποκτήσω έναν σύμμαχο που θα με βοηθά να κατανοώ καλύτερα το σώμα μου και τις μεταβολές του σε κάθε φάση -και τα κατάφερα!

Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε τον κύκλο σας, να καταγράφετε τα συμπτώματά σας και να λαμβάνετε συμβουλές μέσα από μια μοναδική λειτουργία, εύκολα και συγκεντρωμένα σε ένα app -πιστέψτε με είναι σωτήριο! Έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε τη φάση του κύκλου σας με συναισθηματικά και φυσικά συμπτώματα, αλλά και με την ολική ευεξία σας. Συμπτώματα, προβλέψεις και γόνιμες μέρες, είναι διαθέσιμες προς καταγραφή και παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή. Ακόμα, κατά τη διάρκεια του μήνα, μπορείτε να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές διατροφής και προπόνησης, ανάλογες των αναγκών σας. Πρόκειται στην ουσία για ένα προσωποποιημένο κι απόλυτα συμβατό με τον δικό σας οργανισμό, εργαλείο, που σας λύνει τα χέρια.

Embrace your inner beauty

Ο έμμηνος κύκλος κάθε γυναίκας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Για τον λόγο αυτό, η λειτουργία καταγραφής του σχεδιάστηκε από τις γυναίκες της Garmin –από τεχνικούς μέχρι project managers- για όλες τις γυναίκες, με ακρίβεια και ρεαλιστική προσαρμογή σε πραγματικές ανάγκες κι επιθυμίες. Είναι εξαιρετικής σημασίας το γεγονός ότι μια τόσο προσωπική εφαρμογή δημιουργήθηκε από ανθρώπους που βιώνουν τις ίδιες εμπειρίες με εμάς.

20190316-support-rgb-0182.jpg

Ακριβώς για τον λόγο του ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, η καταγραφή μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον τύπο –κανονικός, ακανόνιστος, ή αν είναι η περίοδος μετάβασης στην εμμηνόπαυση. Μπορείτε ακόμα και να προσθέτετε τις δικές σας σημειώσεις, για να εξετάσετε και τη δική σας ματιά και αντιμετώπιση. 

Αν επιθυμείτε να είστε πλήρως εξοπλισμένες, με τη συμβατή συσκευή Connect IQ μπορείτε να προσθέσετε τις πληροφορίες παρακολούθησης του κύκλου σας στον καρπό σας. 

Smartwatch Garmin

Τα Smartwatch της Garmin σας δίνουν τη δυνατότητα να καταγράφετε άμεσα τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις προπονήσεις σας -αν είστε πιστή gym lover, συμπτώματα, διαθέσεις και χρήσιμα info για την υγεία σας. Σε μια ρουτίνα που εναλλάσσεται, εξελίσσεται και απαιτεί από εσάς να είστε ενεργές ανά πάσα στιγμή, έρχονται τα ρολόγια με διττό ρόλο. Από τη μια ο κομψός σχεδιασμός τα ανάγει σε σύγχρονα κοσμήματα που θα σας ενθουσιάσουν, κι από την άλλη περικλείουν τον ορισμό του "ευ ζην", όντας εργαλεία ευεξίας που πρέπει να αποκτήσετε. Η καινοτομία του να μπορεί μια γυναίκα να έχει σε πλήρη έλεγχο ζητήματα που την αφορούν ιδιαίτερα, όπως ο έμμηνος κύκλος της, της δίνει μια επαναστατική ελευθερία κι αυτοπεποίθηση. Κάθε item της συλλογής είναι πραγματικά μια ευφυέστατη προσθήκη στα gadgets μιας μοντέρνας γυναίκας που θέλει να έχει με την ευκολία ενός κοσμήματος πρόσβαση σ' έναν πλήρη οδηγό και σύμβουλο well-being.   

garminconnect.jpg

Go get yours!

Για να αποκτήσετε κι εσείς πρόσβαση στις μοναδικές παροχές της νέας λειτουργίας του Garmin Connect, συνδεθείτε σε smartphone ή υπολογιστή. Ανοίξτε το βασικό μενού κι επιλέξτε Στατιστικά Υγείας. Από τη λίστα που θα δείτε μπροστά σας, κάντε κλικ στην επιλογή «Κύκλος Περιόδου», ολοκληρώστε τη ρύθμιση κι είστε έτοιμες να ξεκινήσετε την καταγραφή. Σας προτρέπω να είστε λεπτομερείς, καθώς όσα περισσότερα δεδομένα προσθέτετε, τόσο πιο ολοκληρωμένες θα είναι οι αναφορές σας –και φυσικά, τόσο λιγότερες οι ανησυχίες σας!