fbpixel

Search icon
Search
Aναβαθμίστε το interior design του καταλύματός σας με πρωτοποριακές ιδέες διακόσμησης
INTERIORS

Aναβαθμίστε το interior design του καταλύματός σας με πρωτοποριακές ιδέες διακόσμησης

Το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Praktiker b2b θα καλύψει κάθε σας ανάγκη


Αδιαμφισβήτητα, η παραμικρή αλλαγή σε έναν χώρο εργασίας ισοδυναμεί με περισσότερη δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και θετική διάθεση. Όταν, δε, αυτές οι αλλαγές συνοδεύονται από εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη του επαγγελματία, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και φυσικά μια τεράστια γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στον κόσμο του επιχειρείν, τότε είναι δεδομένο πως η ανανέωση του επαγγελματικού χώρου σας θα αποτελέσει μια άκρως ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη διαδικασία. 

Η Praktiker Hellas έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών, το Praktiker b2b, με μία ομάδα συμβούλων που θα είναι δίπλα σας όταν τους χρειαστείτε, ώστε να καταλήξετε στο περιβάλλον που ταιριάζει στη φιλοσοφία, το είδος και την προσωπικότητα του εκάστοτε ενδιαφερομένου. Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεσης 2.000 τ.μ., που στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών παρέχοντάς τους εξειδικευμένες λύσεις και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, συνδυάζοντας την παροχή υπηρεσιών, όπως διακοσμητική και αρχιτεκτονική μελέτη, με την υψηλή τεχνογνωσία και την υπογραφή της ομάδας Praktiker b2b, που απαρτίζεται από 20 άτομα. Έτσι, λοιπόν, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε έτοιμες λύσεις, να εμπνευστείτε, αλλά και να σχεδιάσετε μαζί με τους επαγγελματίες τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους, ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς και να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας. Plus, θα απολαύσετε ενδιαφέροντα events, που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

19-0920-pra-b2b-kos-a7iii-c01-4119-for-print-for-web.jpg
Η υπηρεσία b2b της Praktiker αναλαμβάνει τη διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων, όπως σε αυτό το μοναδικό μπαρ του Sunny View Hotel στην Κω

The benefits

Πιο συγκεκριμένα, όσοι από εσάς αποφασίσετε να ανανεώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, θα απολαύσετε μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα εξής: 

  • Ο αποκλειστικός σας συνεργάτης, που είναι αφιερωμένος σε κάθε εταιρία, ώστε να έχετε άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση
  • Συνεχή ετοιμότητα στην ανεύρεση λύσεων, που καλύπτουν ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις
  • Προσαρμοσμένες τιμές και ανταγωνιστικοί όροι συνεργασίας
  • Πανελλαδική κάλυψη καταστημάτων με εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
  • Περισσότερα από 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και ειδικές παραγγελίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ θα βρείτε ακόμη πιο πολλά προϊόντα πέρα από τη γκάμα των καταστημάτων
  • Μακροχρόνιες συνεργασίες με τα καλύτερα brand names της αγοράς
  • Αναλυτική ενημέρωση και δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων με τους μεγαλύτερους προμηθευτές 
  • Άμεση πληροφόρηση αποθεμάτων

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας ο προσωπικός σας σύμβουλος!

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να γνωρίζετε πως η ομάδα Praktiker b2b δίνει έμφαση στο τουριστικό επιχειρείν και συγκεκριμένα στη δημιουργία ή την ανακαίνιση όλων των χώρων ενός ξενοδοχείου, από τον κήπο και την pool area μέχρι τα δωμάτια και τα μπάνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτές οι δύο εκπληκτικές ξενοδοχειακές μονάδες στη Σάμο και την Κω αντίστοιχα, που συνδυάζουν τις ζεστές με τις ψυχρές αποχρώσεις με τον πιο αρμονικό τρόπο. Μέσα από την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας, αποτελούν τα απόλυτα places to be, για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες διαμονής με βασικό γνώμονα την υψηλή αισθητική και την κομψότητα του χώρου. 

hotel-interior-4-DCHgr.jpg
Οι κίτρινοι τόνοι προσδίδουν μια ζωντάνια στις γκρι αποχρώσεις που κυριαρχούν στο εκπληκτικό Palm Beach Hotel στη Σάμο
19-0920-pra-b2b-kos-a7iii-c01-4672-for-print-for-web.jpg
Η κομψή bathroom area του Sunny View Hotel στην Κω


19-0920-pra-b2b-kos-a7iii-c01-4570-for-print-for-web.jpg
Οι γήινοι τόνοι δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο συγκλονιστικό Sunny View Hotel στην Κω
19-0920-pra-b2b-kos-a7iii-c01-5084-for-print-for-web.jpg
Στα δωμάτια του Sunny View Hotel στην Κω η πρόσβαση από το δωμάτιο στο μπάνιο είναι απίστευτα εύκολη


In&Out

Οι παροχές της ομάδας Praktiker b2b δε σταματάνε εδώ, αφού τώρα μπορείτε να ανανεώσετε τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας σας με τη βοήθεια των Interior & Garden Experts, που θα σας χαρίσουν τις πιο δημιουργικές ιδέες, κάνοντας focus στη μελέτη και τη διαμόρφωση του χώρου σας! 

  • Με τους interior designers, εξασφαλίζετε την πλήρη μελέτη ανακαίνισης και διακόσμησης του καταλύματός σας. 
  • Εάν επιθυμείτε να διαμορφώσετε και να διακοσμήσετε τον υπαίθριο χώρο σας, οι Garden Experts θα υλοποιήσουν κάθε σας σχεδιαστικό όραμα. Κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα έχετε τον κήπο των ονείρων σας!

To Praktiker b2b Center, που βρίσκεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σας παρέχει εκατοντάδες λύσεις, για να διακοσμήσετε τον επαγγελματικό σας -και όχι μόνο- χώρο, όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Κάντε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις κι εμπνευστείτε από τις εκπληκτικές προτάσεις διακόσμησης που θα βρείτε εκεί!

praktiker-opening-day-1-75-TdLBT.jpg
Στο Praktiker b2b Center θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων
praktiker-opening-day-1-69-LJGM5.jpg
Υπέροχες ιδέες και προϊόντα για να ανανεώσετε το μπάνιο
praktiker-opening-day-1-244-q1pWQ.jpg
Λύσεις για την αναβάθμιση του καταλύματός σας


praktiker-opening-day-1-46.jpg
Προτάσεις για τη διακόσμηση του μπάνιου

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της Praktiker