fbpixel

Search icon
Search
“Ameson Rejuvenation”: H νέα σειρά ομορφιάς που προσφέρει αποτελέσματα μεσοθεραπείας στο σπίτι
FACE & BODY

“Ameson Rejuvenation”: H νέα σειρά ομορφιάς που προσφέρει αποτελέσματα μεσοθεραπείας στο σπίτι

Η ελληνική εταιρεία Juliette Armand πρωτοπορεί στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας


Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες αναζητούμε πάντα την πιο αποτελεσματική ρουτίνα skincare. Επιθυμούμε να βρίσκουμε διαρκώς νέες σειρές που ενισχύουν τα αποτελέσματα των θεραπειών στα ινστιτούτα ομορφιάς. Άλλωστε σήμερα, ο χρόνος για τον εαυτό μας είναι εξαιρετικά μειωμένος, πράγμα που μας κάνει να θέλουμε καλύτερη επιδερμίδα χωρίς να προσπαθούμε ιδιαίτερα. Κάπου εδώ έρχεται και η Juliette Armand. H ελληνική εταιρεία-ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση του δέρματος, παρουσιάζει μια νέα πανίσχυρη σειρά skincare, την "Ameson Rejuvenation" που διαθέτει premium προϊόντα, τα οποία περικλείουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις της γενετικής και ιατρικής έρευνας στις πρωτοποριακές συνθέσεις τους.  

ameson-rejuvenation-product-range-black-low-res.jpg

Δημιουργώντας για χρόνια πιστοποιημένες σειρές προϊόντων, τις οποίες εμπιστεύονται οι ειδήμονες της κοσμετολογίας εδώ και 4 δεκαετίες, το νέο εγχείρημα της Juliette Armand έχει ως στόχο να προσφέρει το κορυφαίο αποτέλεσμα της σύγκλισης εργαστηριακών ερευνών με τις πλέον
πρόσφατες εξελίξεις σε διαφορετικούς επιστημονικούς τομείς.

Με νέες δυνατότητες επιλογών, τόσο συμβατικών, όσο και επεμβατικών, για την καθημερινή φροντίδα και την επαγγελματική θεραπεία, η ολοκληρωμένη σειρά αξιοποιεί τον πολύπλευρο μηχανισμό δράσης του πολυνουκλεοτιδίου PDRN και τη συνέργειά του με άλλα δραστικά συστατικά, επιτυγχάνοντας, πέρα από την επιτάχυνση των φυσιολογικών διεργασιών του δέρματος, και την απευθείας διέγερση των βιολογικών μηχανισμών για την επιδιόρθωση της επιδερμίδας. Κάνουμε λόγο λοιπόν για μια σειρά-«ανακάλυψη» που αλλάζει το παιχνίδι στον κόσμο της ομορφιάς και συμβάλλει σε μία πιο αναζωογονημένη, νεανική και λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Με άλλα λόγια, τα προϊόντα της Ameson Rejuvenation έχουν αποτελέσματα πραγματικής μεσοθεραπείας στο σπίτι. 

Μάλιστα, η Ameson Rejuvenation πρωτοπορεί περιλαμβάνοντας την τεχνολογία "microneedling", για την άμεση και ταχύτερη διείσδυση του πολυνουκλεοτιδίου και των υπόλοιπων δραστικών συστατικών.

Meet the products 

Η νέα σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα skincare για φροντίδα στο σπίτι. Μία συσκευή self-needling με ορό, έναν ορό και δύο κρέμες. Επιπλέον, δύο προϊόντα Post Treatment για άμεση καταπράυνση της ερεθισμένης επιδερμίδας. Και τέλος, ένα προϊόν μεσοθεραπείας αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση, με τεχνική microneedling, της οποίας η χρήση πραγματοποιείται μόνο από επαγγελματία αισθητικό ή γιατρό.  

Skincare Heroes 

1. PDRN Rejuvenation Microneedling 20ml 

pdrn-rejuvenation-microneedling.jpg

Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο σύστημα αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου που συνδυάζει την τεχνολογία microneedling με ορό με πολυνουκλεοτίδιο PDRN (PolyDeoxyRiboNucleotide) ενισχυμένο με πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Κατά την εφαρμογή, προκαλείται ελεγχόμενος μικροτραυματισμός, ο οποίος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης του δέρματος, με άμεση και ταχύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών. Ο συνδυασμός δράσης της τεχνολογίας microneedling και των συστατικών του ορού συνεργεί στην ανανέωση της επιδερμίδας ενισχύοντας την ελαστικότητα και βελτιώνοντας την υφή και τον χρωματικό της τόνο. Καταπολεμά τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τη χαλάρωση, τα σημάδια-ουλές, τις δυσχρωμίες και αντιμετωπίζει το θαμπό δέρμα.

2. PDRN Rejuvenation Serum 30ml

pdrn-rejuvenation-serum.jpg

Εδώ μιλάμε για τον ορό αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου με το πολυνουκλεοτίδιο PDRN ενισχυμένο με πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι επίσης για όλους τους τύπους δέρματος. Οι δράσεις των συστατικών που περιέχει, συνεργούν στην ανανέωση της επιδερμίδας, ενισχύοντας την ελαστικότητα και βελτιώνοντας την υφή και τον χρωματικό της τόνο. Αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τη χαλάρωση, τα σημάδια και τις ουλές, τις δυσχρωμίες και το θαμπό δέρμα.

3. PDRN Rejuvenation Cream 50ml

pdrn-rejuvenation-cream.jpg

Η κρέμα αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου με το πολυνουκλεοτίδιο PDRN είναι ενισχυμένη με πεπτίδια, ceramides, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Είναι επίσης κατάλληλη για κανονικά, ξηρά και ώριμα δέρματα. Οι δράσεις των συστατικών που περιέχει, συνεργούν στην ανανέωση της επιδερμίδας και την ενίσχυση του δερματικού φραγμού και της ελαστικότητας, βελτιώνοντας την υφή και τον χρωματικό της τόνο.

4. DNA-RNA Rejuvenation Cream 50ml

dna-rna-rejuvenation-cream-v2.jpg

Και η τελευταία κρέμα αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου με σύμπλεγμα υδρολυμένων νουκλεοτιδίων DNA-RNA είναι ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και βιταμίνες και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Οι δράσεις των συστατικών που περιέχει, συνεργούν στην ανανέωση της επιδερμίδας και στην ενίσχυση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας, βελτιώνοντας την υφή και τον χρωματικό της τόνο. Καταπολεμά τις λεπτές γραμμές, τις γραμμές έκφρασης, τα σημάδια και τις ουλές και το θαμπό δέρμα.

The Post-Treatment 

1. Calming Bliss 50ml

calming-bliss.jpg

Μία νέα σύνθεση κρέμα-gel για άμεση καταπράυνση της ερεθισμένης επιδερμίδας, η οποία έρχεται σε ανανεωμένη συσκευασία. Το ανανεωμένο Calming Bliss ανακουφίζει από συμπτώματα ερυθρότητας, καύσου, οιδήματος, επιταχύνει τη διαδικασία επιδιόρθωσης του δερματικού φραγμού, ενυδατώνει και συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για αποκατάσταση μετά από αισθητική θεραπεία.

2. Bio-Cellulose Μask

bio-cellulose-mask.jpg

Πρόκειται για μια ενυδατική μάσκα από λεπτές ίνες κυτταρίνης που καταπραΰνει ακόμα και τις πιο ερεθισμένες επιδερμίδες. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση, αίσθηση δροσιάς και ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος και προσαρμόζεται πλήρως στο σχήμα του προσώπου. Η υψηλή βιοσυμβατότητά της μειώνει άμεσα και ομοιόμορφα την αίσθηση φλόγωσης και το ερύθημα στο δέρμα. Η σύνθεσή της προέρχεται από υδατικό εκχύλισμα καρύδας, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, πεπτίδια, ceramides σε συνδυασμό με καλμαντικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά. Είναι ιδανική για χρήση μετά από την ενέσιμη μεσοθεραπεία, το microneedling, τη χημική απολέπιση, τη θεραπεία laser και κάποιο ήπιο ηλιακό έγκαυμα.

Professional's Favourite

0142.jpg

PDRN 2% 5*5ml

Στο συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση, το PDRN (PolyDeoxyRiboNucleotide) βρίσκεται σε περιεκτικότητα 2% και έχει ως στόχο την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ενδείκνυται για γραμμές έκφρασης, βαθιές ρυτίδες, ουλές και σημάδια, χαλάρωση, απώλεια όγκου και φωτογήρανση και είναι κατάλληλο για εφαρμογή με τεχνική microneedling.

Δρα με πολύπλευρο μηχανισμό με βιολογικό και μηχανικό τρόπο: Συνδέεται με υποδοχείς επιδερμικών κυττάρων και ινοβλαστών, προάγει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες και εξασφαλίζει μια ομαλή και ολοκληρωμένη κυτταρική ανάπλαση. Επιπλέον, συμβάλλει σημαντικά στο μηχανισμό “αυτο-επιδιόρθωσης” του DNA του δέρματος ως πηγή ελεύθερων νουκλεοτιδίων. Και τέλος, λόγω της πολυμερικής οργανικής του δομής δημιουργεί φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, προσφέροντας άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και αίσθησης “lifting”.

Ανακαλύψτε τη σειρά "Ameson Rejuvenation" σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και στο www.juliettearmand.com