fbpixel

Search icon
Search
All in one shopping destination: Τα δώρα του Πάσχα που θα τους εντυπωσιάσουν όλους
THE GIFT GUIDE

All in one shopping destination: Τα δώρα του Πάσχα που θα τους εντυπωσιάσουν όλους

To εμπορικό κέντρο Mediterannean Cosmos μετατρέπεται στον προορισμό που επιλέγουμε για τα πιο stylish gifts που απευθύνονται σε όλους


To Πάσχα πλησιάζει, η διάθεση για shopping επικρατεί κι εμείς δημιουργούμε μια μοναδική λίστα δώρων, όχι μόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και για εμάς τις ίδιες. Το εμπορικό κέντρο Mediterannean Cosmos γίνεται για ακόμη μια φορά ο αγαπημένος μας fashion προορισμός, όπου ανακαλύπτουμε νέες συλλογές για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, αλλά και όλες τις τελευταίες τάσεις σε ρούχα, αξεσουάρ, εσώρουχα και πολλά ακόμα είδη. 

Αν κι εσείς ξεκινήσατε την Εaster shopping list σας, εμείς σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις που μας εμπνέουν και που σίγουρα θα κατακτήσουν μία θέση στη λίστα μας! 

Discover the perfect gifts...

Colorful accessories at Axel  

axel.jpeg

Ένα ανοιξιάτικο it piece στις αποχρώσεις της SS24 πρόκειται να κλέψει την καρδιά σας, αλλά και όσων σκέφτεστε φέτος το Πάσχα. Στην Axel θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις της σεζόν και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικά καλοκαιρινά fashion items και αξεσουάρ. Στις top επιλογές μας; Τα puffy pouches που έχουν γίνει οι go-to handbags για το φετινό καλοκαίρι. Αγαπάμε ιδιαίτερα την lime απόχρωση που μπορεί και ολοκληρώνει ένα σύνολο all day long!

Go-to shirt at Parabita 

parabita1.jpeg

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα casual & chic shirt του Parabita που μπορεί να φορεθεί τόσο στο γραφείο, όσο και στις εξορμήσεις μας σε ανοιξιάτικους προορισμούς; Το επιλέγουμε σίγουρα για την ευελιξία του, μας αρέσει πολύ το λαδί του χρώμα -που όσο μαυρίζουμε θα μας ταιριάζει ακόμα πιο πολύ- ενώ για τους πιο καλοκαιρινούς μήνες το αναδεικνύουμε ως shirt dress σε συνδυασμό με λευκό shorts!

Evening dress at Access Fashion

access.jpeg

H σεζόν που διανύουμε αποτελεί την κατάλληλη για outdoor κοινωνικά events. Είτε επιθυμείτε να κάνετε στον εαυτό σας ένα maxi evening dress που θα κρατήσετε στην γκαρνταρόμπα σας για χρόνια, είτε απλώς γνωρίζετε τη φίλη ή τη συγγενή που θα το απογείωνε, τότε δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός για να το αναζητήσετε από την Access Fashion. Επιλέγουμε το σκούρο μπλε χρώμα που παραμένει διαχρονικό και απόλυτα κομψό. 

Streetwear outfit at Vans 

vans1.jpeg

Για την κόρη, την ανιψιά ή ακόμα και τη φίλη που επιλέγει την άνεση και αγαπά το ανεπιτήδευτο στιλ, η Vans διαθέτει τις καλύτερες προτάσεις δώρων και όχι μόνο. Η δική μας επιλογή; Μια stylish denim σαλοπέτα που αποτελεί τάση για φέτος και μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με ένα cool t-shirt σε pastel αποχρώσεις. 

Beach cover-up at Elegance

elegance-2.jpeg

Το καλοκαίρι δεν αργεί και οι θερμοκρασίες ήδη το μαρτυρούν. Ο Νο1 προορισμός για εσώρουχα και beach items, το Elegance υπόσχεται και φέτος να σας κάνει να ξεχωρίσετε! Το fashion brand Maaji μας εξέπληξε για ακόμα μια φορά παρουσιάζοντας για φέτος αυτό το μοναδικό sheer cover up για πιο elevated και κομψές εμφανίσεις, τόσο στην παραλία, όσο και στα πιο αγαπημένα beach clubs της Ελλάδας! 

Premium lingerie at MED 

med.jpeg

Ένα δώρο που δεν φεύγει ποτέ από τη λίστα μας είναι φυσικά τα premium lingerie. Τα επιλέγουμε σε μαύρες κλασικές αποχρώσεις αλλά πάντα με εντυπωσιακές luxurious λεπτομέρειες, τις οποίες υπογράφει η MED. Α must-have piece που μπορείτε να χαρίσετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στις γυναίκες της ζωής σας.  

Kids' deux-pièces at Bodytalk 

body-talk.jpeg

Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους τις ημέρες του Πάσχα. Εάν κι εσείς αναζητάτε δώρα που θα τα γεμίσουν χαρά, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρουν all day long καλοκαιρινά σύνολα, τότε το Bodytalk έχει τις κατάλληλες προτάσεις για εσάς. Λατρέψαμε αυτό το μοναδικό sportwear set σε φούξια χρώμα που θα αγαπήσουν τα κορίτσια της ζωής σας. 

Dreamy scents at Φαρμακείο Λάσκου

keio.jpeg

Όσοι λατρεύετε τα premium αρώματα, τότε ένα diffuser με υπέροχη μυρωδιά λουλουδιών είναι αυτό που χρειάζεστε. Είτε για το σπίτι, το δωμάτιο ή και το γραφείο σας αποτελεί την τέλεια προσθήκη που θα ανακαλύψετε στο Φαρμακείο Λάσκου, και θα αναβαθμίσει κάθε σας στιγμή στους εσωτερικούς σας χώρους. 

And for the finale...

The sweetest delight at Fregio 

fregio.jpeg

Και επειδή το shopping δεν σταματά και η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά, ένα δροσιστικό παγωτό με τις αγαπημένες μας γεύσεις (κρέμα και φράουλα) από το Fregio είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν για να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα. Μια γλυκιά απόλαυση που έρχεται στο πιο χαριτωμένο κουπάκι, μας θυμίζει ότι το καλοκαίρι βρίσκεται μια «ανάσα» μακριά! 

Μια βόλτα στο Mediterranean Cosmos είναι η λύση για να βρείτε τα καλύτερα δώρα. Επιπλέον, την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα του Mediterranean Cosmos θα είναι ανοικτά από τις 11:00 έως τις 20:00 για όσους θέλουν να συνδυάσουν την κυριακάτικη βόλτα τους με πασχαλινό shopping.

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου