fbpixel

Search icon
Search
THE GIFT GUIDE

All I want for Christmas: Δώρα για να κάνετε τους design lovers να σας λατρέψουν

Οι καλύτερες επιλογές για τους λάτρεις εξεζητημένων προτάσεων


All I want for Christmas: Δώρα για να κάνετε τους design lovers να σας λατρέψουν

To design είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή πολλών, κάτι που χαρίζει έμπνευση και χαρακτηρίζει το στιλ και την καθημερινότητά τους. Οι λάτρεις του δεν μπορούν παρά να επιλέγουν αντικείμενα καθημερινής χρήσης, αλλά και δώρα που ικανοποιούν την αισθητική τους και συνδυάζουν χρηστικότητα και εξαιρετικό στιλ. Η τέχνη του giving είναι σημαντική και η ικανότητα μας να διακρίνουμε εκείνα τα δώρα που θα χαρίσουν χαρά και ικανοποίηση στους αγαπημένους μας γίνεται ακόμη πιο καίρια τις μέρες αυτές. 

Αναζητήστε design επιλογές δώρων για τους ανθρώπους σας έχοντας την αισθητική σαν κυρίαρχο κριτήριο και νιώστε ασφαλείς ότι οι επιλογές σας είναι οι καλύτερες!

The Gifts

 Area Domus

Area Domus

Το ολόχρυσο Toy της Kartell δεν είναι μόνο ένα χαριτωμένο αρκουδάκι, αλλά κι ένα εξαιρετικό φωτιστικό που ανάβοντας θα εκπέμπει την αγάπη σας. Ιδανικό δώρο όχι μόνο για παιδιά!

BUY HERE
 Christian Louboutin

Christian Louboutin

Για τους λάτρεις των μεθυστικών γαλλικών αρωμάτων υπάρχουν καλά νέα. Ο metr της κόκκινης σόλας μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά απίθανων αρωμάτων και το Loubifunk είναι ένα από αυτά!

BUY HERE
 Choe candles

Choe candles

Ένα proud to be Greek brand με έδρα την Κέρκυρα, εξελίσσεται απίθανα και δημιουργεί καταπληκτικά αρωματικά κεριά με υλικά της φύσης, σε απίθανες συσκευασίες ντυμένες με ύφασμα.

BUY HERE
 Hermes

Hermes

Πώς μπορεί να αντισταθεί μια γνήσια beauty victim σε μια τέτοια υπέροχη συσκευασία; Tα κραγιόν του γαλλικού οίκου εκτός από εξαιρετική ποιότητα είναι ένα κόσμημα για κάθε boudoir.

BUY HERE
 Katerina Ioannidis

Katerina Ioannidis

Η αγάπη για τα κοσμήματα είναι η γλυκιά αδυναμία κάθε γυναίκας. Η συλλογή Facet της Ελληνίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων και το ιδιαίτερο design που την χαρακτηρίζει και την κάνει ακαταμάχητη!

BUY HERE
 Teneues

Teneues

Ένα βιβλίο για την εκφραστική τέχνη του πολυπράγμονα Luke Edward Hall δεν μπορεί παρά να είναι ένα ιδανικό δώρο για τους art lovers που αγαπούν το interiors και τα χρώματα.

BUY HERE
 Louis Vuitton

Louis Vuitton

Η νέα συνεργασία του οίκου Louis Vuitton με τον Maison Tamboite έχει σαν αποτέλεσμα μια συλλογή από ποδήλατα με χειροποίητα δερμάτινα στοιχεία που είναι πραγματικά εκτός συναγωνισμού.

SEE MORE
 Zeus + Δione

Zeus + Δione

Η ολοκαίνουρια home συλλογή τους περιλαμβάνει απίθανα trays και sous verre από μάρμαρο που αναβαθμίζουν την τέχνη του σερβιρίσματος χαρίζοντας αρχαιοελληνική αύρα.

BUY HERE
 Kitchenaid

Kitchenaid

Οι λάτρεις της μαγειρικής ολοένα και πληθαίνουν και οι σπιτικές γεύσεις απογειώνονται. Ένα design μίξερ είναι το ιδανικό δώρο για τους επίδοξους home chefs.

BUY HERE
 Hermes

Hermes

Aν τα επιτραπέζια παιχνίδια έχουν γίνει ένας γοητευτικός εθισμός, κάντε το με στιλ. Ένα υπέροχο σκάκι όχι μόνο θα σας εξυπηρετεί, αλλά θα γίνει κι ένα εξαιρετικό στοιχείο διακόσμησης στο καθιστικό σας.

BUY HERE
 Moda Bagno Concept Store

Moda Bagno Concept Store

Υπέροχο πρωτοποριακό design σε ένα μοναδικό βάζο που λειτουργεί ως «κόσμημα» σε κάθε σπίτι και ομορφαίνει τις γωνιές του.

BUY HERE