fbpixel

Search icon
Search
All day long: Αυτά είναι τα shoe designs που χρειάζεστε τον φετινό χειμώνα
THE LOOK

All day long: Αυτά είναι τα shoe designs που χρειάζεστε τον φετινό χειμώνα

All day long επιλογές που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση


Η αλλαγή εποχής είναι μία ιδανική ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Γι' αυτό ξεκινήσαμε την έρευνά μας με σκοπό να δημιουργήσουμε την πιο updated winter collection για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα παπούτσια έχουν έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους στην ολοκλήρωση ενός συνόλου. Αν κάτι καταλάβαμε τον τελευταίο χρόνο, αυτό είναι πως δε θέλουμε να αποχωριζόμαστε την άνεση ούτε λεπτό και παράλληλα ότι έχουμε μεγάλη ανάγκη από σχέδια που μπορούν να μας συνοδεύσουν σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Σύμμαχός μας στη δημιουργία ενός επιτυχημένου look; Μα φυσικά, η Αdam’s Shoes. Οι συλλογές που μας παρουσιάζει χαρακτηρίζονται από άνετα, κομψά και ευκολοφόρετα σχέδια, τα οποία έχουν τη μαγική ικανότητα να μας συντροφεύουν all day long. Άλλωστε ποια γυναίκα δεν επιθυμεί shoe designs κατάλληλα να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα after work drinks και τις βραδινές εξόδους με φίλες;  Στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα σχέδια, με αλυσίδες ή λαμπερές αγκράφες, κατασκευασμένα από κροκό δέρμα ή λουστρίνι σε κλασικές αποχρώσεις, όπως το βυσσινί, το μαύρο και το ταμπά, οι οποίες μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα σύνολά σας. 

Let's take a look!

Chunky boots 

bottega-veneta-2.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν είναι τα μποτάκια με τις τρακτερωτές σόλες ή αλλιώς τα διάσημα πλέον σε όλους μας, chunky sole boots. Οι μπότες αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες must-have item του χειμώνα, αλλά αυτό το σχέδιο που έφεραν στην επιφάνεια τα street style girls και απογειώνουν με κάθε τρόπο, έχει έρθει για να μπει στην κατηγορία των basics. Εκείνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι the chunkier the better. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα κομμάτια της συλλογής σας από loose pants μέχρι φορέματα και φούστες. Για έξτρα πόντους επιλέξτε τα σχέδια που έχουν διαφορετικό χρώμα στη σόλα.

Chunky sole

Chunky boots, adam's shoes 

SEE MORE 

Chunky sole

Sneakers 

bottega-veneta-1.jpg

Παρόλο που οι μπότες ανήκουν στον χειμώνα, τα sneakers ανήκουν ξεκάθαρα σε όλες τις εποχές. Το άλλοτε σχέδιο μόνο για το γυμναστήριο και τις αθλητικές μας εμφανίσεις, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια το ακατόρθωτο. Ποιο είναι αυτό; Να ταιριάζουν με όλα τα στιλ και σε όλες τις περιστάσεις ανεξαρτήτως ώρας. Είτε τα συνδυάσετε μ' ένα κοστούμι για τα office looks σας είτε με tracksuits είτε με midi skirts το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μαύρες εκδοχές για μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα. 

S for Sneakers

Sneakers, adam's shoes 

SEE MORE 

S for Sneakers

Loafers 

bottega-veneta-3.jpg

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι είμαστε πολύ τυχερές που τα loafers έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα αλλά και στις εμφανίσεις μας. Ανήκουν στην κατηγορία των παπουτσιών, τα οποία μπορούν να γίνουν ο καλύτερος μας σύμμαχος από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ μας βοηθούν να παραμείνουμε stylish χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε απολύτως τίποτα. Συνδυάζουν μ' έναν μοναδικό τρόπο την chic με την casual αισθητική, διότι έχουν τη μαγική ικανότητα να πάρουν τον χαρακτήρα που εμείς επιθυμούμε. Αν δεν του έχετε δώσει ακόμα την απαραίτητη σημασία, μη χάνετε άλλο χρόνο. Σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, αφήστε την μαύρη απόχρωση στην άκρη και προτιμήστε τη μπορντό.

Loafers Love

Loafers, adam's shoes 

SEE MORE 

Loafers Love

Comabt boots

bottega-veneta-4.jpg

Για όλες εσάς που επιθυμείτε το στιλ σας να χαρακτηρίζεται από μία πιο casual πινελιά, δεν έχετε παρά να προσθέσετε ένα ζευγάρι combat boots.  Πρόκειται για τις μπότες που μοιάζουν με στρατιωτικές αρβύλες και ταιριάζουν πολύ όμορφα με τα φορέματά σας. Παρόλο που έχουν μία έντονη δυναμική, δεν αφαιρούν καθόλου από τη θηλυκότητά μας. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και ο μόνος τρόπος για να το καταλάβετε είναι να τις δοκιμάσετε. 

Military Style

Combat boots, adam's shoes 

SEE MORE 

Military Style

Ankle boots 

bottega-veneta-5.jpg

Ακόμα ένα hot trend των τελευταίων χρόνων είναι τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Οι εκδοχές τους είναι πολλές με στόχο να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Προσφέρουν μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο την πρακτικότητα που αναζητά κάθε μία από εμάς. Οι επιλογές που έχετε είναι αρκετές και ιδιαίτερες, από flats μέχρι high heels ανάλογα με το στιλ που επιθυμείτε. Είτε τα ταιριάξετε με loose pants είτε με midi dress ή φούστες, δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε all day long. Για περισσότερη φωτεινότητα αλλά και αισιοδοξία στην εικόνα σας, κινηθείτε σε έντονες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο ή το μπλε. 

Ankle Boots

Boots, adam's shoes 

SEE MORE 

Ankle Boots

Παρακολουθήστε παρακάτω το video της καμπάνιας!

Info

Official Site: adamsshoes.gr

Facebook: adamsshoes.gr

Instagram: @adamsshoes.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα: 210 9024435, Θεσσαλονίκη: 2310 682222