fbpixel

Search icon
Search
Alber Elbaz: Tα κομμάτια που επιλέγουμε από τη νέα συλλογή του σχεδιαστή που μόλις κυκλοφόρησε -και πώς να τα φορέσετε
FASHION NEWS

Alber Elbaz: Tα κομμάτια που επιλέγουμε από τη νέα συλλογή του σχεδιαστή που μόλις κυκλοφόρησε -και πώς να τα φορέσετε

Το AZ FACTORY βασίζεται σε δημιουργίες με στόχο οι γυναίκες να νιώθουν άνετα


To όνομα του είναι στενά συνδεδεμένο με το διάσημο οίκο Lanvin αφού υπήρξε creative director του για περίπου 15 χρονιά. Ο Alber Elbaz αποφάσισε να συστηθεί ξανά σε ένα εντελώς νέο κοινό γυναικών με τη καινούργια του ιδέα το AZ Factory. Πρόκειται για μία συλλογή, η οποία έχει ως στόχο να δημιουργήσει ρούχα, τα οποία θα κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν υπέροχα όταν τα επιλέγουν αλλά και για κομμάτια που θα αποτελούν την εύκολη και έξυπνη λύση.

Μετά από 5 χρόνια απουσίας, ο γνωστός σχεδιαστής κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Φημίζεται για την υψηλή αίσθηση του πνεύματος, για την αγάπη που έχει στα φωτεινά και έντονα χρώματα, για την κομψή αισθητική του αλλά και για την μοναδική αίσθηση που νιώθουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν τις δημιουργίες του.

Μετά από μία μεγάλη έρευνα για wetsuits αλλά και για άνετα ρούχα, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. H αρχική ιδέα πηγάζει από την αγάπη του για το little black dress, αλλά εξελίχθηκε σε κορμάκια, κολάν, χρωματιστά sneakers και κοσμήματα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πιο hot items της συλλογής ΑΖ Factory του Alber Elbaz που είναι διαθέσιμη στο Net-a-porter!

Little black dress

az-factory-3.jpg

Όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος του, όλη ιδέα ξεκίνησε από την ανάγκη για μαύρα φορέματα που θα δημιουργούν μία όμορφη σιλουέτα σε κάθε γυναίκα που το επιλέγει. Παρατηρώντας κανείς τη συλλογή του θα δει ότι τα περισσότερα κομμάτια αφορούν αυτήν την κατηγορία σε πολλά και διαφορετικά σχέδια. Είναι γεγονός ότι το little black dress είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στην ιστορία της μόδας και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή καμίας fashion lovers. Ήρθε η στιγμή να μεγαλώσετε και να ανανεώσετε τις επιλογές σας, διαλέγοντας ένα από τα πιο άνετα και stylish φορέματα αυτής της collection.

Little black dress

MyBody ribbed stretch-knit mini dress, AZ Factory, Net-a-porter.com

BUY HERE 

Little black dress

Little black dress

MyBody one-shoulder knitted midi dress, AZ Factory, Net-a-porter.com 

BUY HERE 

Little black dress


Knit dress

az-factory-2-2.jpg

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν και όπως φαίνεται δε θα μπορούσαν να μην υπάρχουν σ’ αυτήν τη νέα συλλογή. Πολλά και διαφορετικά σχέδια και χρώματα, έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία και να ικανοποιηθούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί. Φυσικά και οι neutrals εκδοχές κρύβουν μέσα τους μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία αλλά για όλες εσάς που ανήκετε στην κατηγορία των bold colour lovers θα βρείτε κόκκινες και φούξιες αποχρώσεις.

Knit dress

MyBody draped ribbed stretch-knit dress, AZ Factory, net-a-porter.com

BUY HERE

Knit dress

Knit dress

MyBody ribbed stretch-knit dress, AZ Factory, Net-a-porter

BUY HERE 

Knit dress


R for red

9ca544a4-c271-470b-8d85-b9c91290e366.jpeg

Μιλώντας για έναν σχεδιαστή και καλλιτέχνη, ο οποίος πάντα τονίζει την αγάπη του για τα φωτεινά χρώματα, θεωρούσαμε δεδομένη την ύπαρξη τους στο νέο αυτό εγχείρημα. Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του αποτελεί βασικό στοιχείο της συλλογής. Επιλέξτε ένα bodysuit, το οποίο θα μπορείτε να το συνδυάσετε με το καθημερινός σας τζιν παντελόνι ή μ’ ένα κολάν για cozy loungewear looks τόσο στο σπίτι όσο και στις εξόδους σας.

R for Red

MyBody stretch-jersey bodysuit, AZ Factory, Net-a-porter.com

BUY HERE 

R for Red

R for Red

MyBody paneled stretch-knit leggings,  AZ Factory, Net-a-porter.com

BUY HERE 

R for Red

Jewels

5ae01afe-dc0a-4108-9a7e-da8e36f60469.jpeg

Όλοι οι άνθρωποι που αγαπάνε τη μόδα γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η παρουσία κοσμημάτων για να θεωρηθεί ένα σύνολο ολοκληρωμένο και update. Στη συγκεκριμένη συλλογή θα συναντήσετε χρυσά κοσμήματα, τα οποία μπορείτε να τα επιλέξετε όλες τις ώρες της ημέρας και να τα συνδυάσετε με όλα τα κομμάτια σας. Τα όμορφα και classy designs θα κάνουν τη διαφορά στην εικόνα σας.

Jewels

Gold-tone earrings, AZ Factory, Net-a-porter.com 

BUY HERE 

Jewels

Jewels

Gold-tone earrings, AZ Factory, Net-a-porter.com 

BUY HERE 

Jewels