fbpixel

Search icon
Search
Aυτό είναι το νέο couture brand που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό μόδας κάθε γυναίκας
MAGAZINE

Aυτό είναι το νέο couture brand που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό μόδας κάθε γυναίκας

Το Princess Cut, που φέρει την υπογραφή της Χρύσας Κυράνου θα σας προσφέρει ένα fashionable καλοκαίρι


Η Χρύσα Κυράνου, έχοντας δεχτεί έντονες επιρροές από την οικογενειακή επιχείρηση, γνώρισε την εκλεκτική εποχή της μόδας και αγάπησε το σχέδιο από νεαρή ηλικία. Ακολουθώντας αρχικά σπουδές fashion design στο φημισμένο Instituto Marangoni και στη συνέχεια, styling στο Esmod Paris, επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 και, κόντρα στο πνεύμα της μαζικής και γρήγορης μόδας, ίδρυσε το Princess Cut, καταφέρνοντας να συγκεράσει την παραδοσιακή υψηλή ραπτική με την άριστη ποιότητα και την timeless εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Διατηρώντας μια vintage ματιά, το Princess Cut, εκφράζει έναν μοντέρνα απέριττο ρομαντισμό για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη ζωή ως γιορτή. 
dsc6511.jpg

Στο flagship store του brand, η ιδιοκτήτρια ενσαρκώνει το όνειρό της για ένα πρωτοποριακό, ethical label, με luxurious χαρακτήρα κι επίκεντρο την customized υπηρεσία “made to measure’’ –για ρούχα που φτιάχνονται με σεβασμό στη μοναδικότητα κάθε σώματος και προσωπικότητας. Παράλληλα, παραμένει πιστή στην “buy less, buy better” φιλοσοφία, καθιστώντας τη βιωσιμότητα την ουσία της σύγχρονης μόδας.

Info

Προξένου Κορομηλά 15, τηλ.: 2310 283 753, Θεσσαλονίκη

Instagram: @princess_cut_atelier | Facebook: Princess Cut | Site: www.princess-cut.com 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2021