fbpixel

Search icon
Search
Accessories: Οι μοντέρνες προσθήκες που θα απογειώσουν την εικόνα σας
THE LOOK

Accessories: Οι μοντέρνες προσθήκες που θα απογειώσουν την εικόνα σας

Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας


Οι καλοκαιρινές μέρες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εντάξουμε στα σύνολά μας όλο και πιο φωτεινά και summery στοιχεία. Τα αξεσουάρ είναι ένα βασικό συστατικό των επιτυχημένων εμφανίσεων, διότι αποτελούν τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και το απαραίτητο update στο στιλ μας. Η καλοκαιρινή περίοδος μας δίνει την ευκαιρία να διαλέξουμε ανάμεσα σε πλήθος σχεδίων, από τα πιο minimal μέχρι τα πιο εκκεντρικά, ανάλογα με το προσωπικό στιλ μας.

Αν επιθυμείτε να προσθέσετε ένταση και δυναμική στις all day εμφανίσεις σας, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω και να γνωρίσετε τα πιο trendy accessories τους φετινού καλοκαιριού που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας.

Scarves

0b1097659d99a15b3a3997ecf2ab9b8a.jpeg

Ήδη από πέρσι το καλοκαίρι αντιληφθήκαμε τη σημαντικότητα που έχουν στα σύνολα μας. Τα φουλάρια αποτελούν πλέον ένα αξεσουάρ που δύσκολα αποχωρίζονται οι fashion lovers. Μπορείτε να το εντάξετε με πολλούς και διάφορους τρόπου στα looks σας. Αν θυμάστε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του περσινού καλοκαιριού ήταν ως top. Είναι μία εύκολη λύση για να προσθέσετε χρώμα και φωτεινότητα στην εικόνα σας. Μη διστάσετε να επιλέξετε bold colours αλλά και εκκεντρικά μοτίβα για μεγαλύτερη ένταση. Πλέον έχετε την ευκαιρία να τα φορέσετε και ως face masks, απογειώνοντας το στιλ σας.

Bucket hats

4119a08aff0dc8305cb88b2543fbd665.jpeg
Image source: @net-a-porter

Καθ΄όλη τη διάρκεια του χειμώνα παρατηρήσαμε πολλές fashionistas να μην αποχωρίζονται τα baseball hats. Η αλήθεια είναι ότι τα καπέλα ανήκουν στην κατηγορία των κομματιών που θα σας χαρίσουν την απαραίτητη και μοντέρνα πινελιά με μία μόλις κίνηση, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Για το φετινό καλοκαίρι τη σκυτάλη έρχονται να πάρουν τα γνωστά σε όλους μας πλέον bucket hats. Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια του street style, θα σας χαρίσουν μία πιο ‘90s αισθητική ενώ είναι κατάλληλα τόσο για city outfits όσο και για τις εμφανίσεις σας στην παραλία.

Scrunches

5af9e841556088b4a34d7ea4014c54f0.jpeg

Ένα από τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουμε και πραγματικά δεν αποχωριζόμαστε. Τα πολύχρωμα λαστιχάκια μπορούν να χαρίσουν την ανανέωση που αναζητάμε είτε τα φορέσουμε στα μαλλιά μας είτε ακόμα και σαν βραχιόλι. Καθώς η θερμοκρασία θα αυξάνεται συνεχώς από εδώ και πέρα το ponytail θα γίνει ένα από τα πιο συχνά χτενίσματα που θα υιοθετήσουμε. Αυτό σημαίνει ότι τα scrunches θα γίνουν απαραίτητο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει και να το αφήσετε να «κλέψει» την παράσταση.

Sunglasses

dbf8d12d73ec5e4309a42b2518ef24ea.jpeg
Image source: @elle

Ίσως το απόλυτο accessory κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών μηνών του χρόνου. Τα γυαλιά ηλίου εκτός από το ιδιαίτερο στιλ, προσφέρουν και προστασία τις ηλιόλουστες μέρες. Παρόλα αυτά δε μπορούμε να μην τονίσουμε την ικανότητα που έχουν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Επιλέξτε το πουκάμισο σας μ’ ένα τζιν παντελόνι ή το φόρεμα σας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα sunglasses. Αφήστε τα να κυριαρχήσουν στην εικόνα σας τόσο με το σχέδιο όσο και με τα χρώματά τους. Μπορείτε να επιλέξετε και κοσμήματα, όπως είναι οι αλυσίδες ή οι κρίκοι για περισσότερη ένταση.

Funny jewels

180993485-321973842661552-2869996493062777340-n.jpg
Image source: @theblondesalad

Μία από τις τάσεις που είδαμε να κάνει την εμφάνιση της και να κυριαρχεί του τελευταίους μήνες είναι τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα, βγαλμένα από τη δεκαετία των ‘90s. Δεν είναι λίγες οι celebrities που έσπευσαν να τα υιοθετήσουν, όπως τα πλαστικά δαχτυλίδια που φόρεσε η Bella Hadid. Το χρωματιστά, funny jewels ταιριάζουν υπέροχα στους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η πολύ μεγάλη ποικιλία τους θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Μία εναλλακτική, βασισμένη σ’ αυτήν τη φιλοσοφία είναι τα colourful phone straps, μπορούν να προσθέσουν στιλ και στο κινητό σας.

Chunky sandals

c92a063ab00263e9c80d497aa7fa451e.jpeg

Τα υποδήματα εκτός από τη μοντέρνα αισθητική θα πρέπει να μας χαρίζουν και άνεση. Ακριβώς αυτά τα δύο βασικά στοιχεία συνδυάζουν τα flat chunky sandals, τα οποία θα κυριαρχήσουν στη shoes collection μας για ακόμα ένα καλοκαίρι. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και με όλα τα ενδύματα σας από παντελόνι μέχρι φορέματα και φούστες. Η μαύρη εκδοχή τους είναι η πιο ευέλικτη και πρακτική αλλά αν θέλετε να πειραματιστείτε μπορείτε να κινηθείτε σε πιο έντονες αποχρώσεις.