fbpixel

Search icon
Search
A look inside: Αντλήστε έμπνευση από τα πολυτελή μπάνια των celebrities
INTERIORS

A look inside: Αντλήστε έμπνευση από τα πολυτελή μπάνια των celebrities

Φανταστικές ιδέες για να ανανεώσετε το μπάνιο σας


Σε μία εποχή που περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις αλλαγές που θα μπορούσαμε να κάνουμε στους χώρους μας. Μία εξαιρετική πηγή έμπνευσης είναι τα μπάνια των celebrities -το σημείο όπου χαλαρώνουν και μπορούν να νιώσουν ο εαυτός τους. Μέσα από φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι στο διαδίκτυο ή οι αρχιτέκτονες των πολυτελών χώρων χαλάρωσης τους, εμείς έχουμε τη δυνατότητα για μια insight ματιά σε εμπνευσμένα designs!

Ανακαλύψτε τα!

Maryl Streep 

853f782d-321d-4294-8f3e-09b2c92213ac.jpeg

To penthouse της Meryl Streep στη Νέα Υόρκη φιλοξενεί αυτή την υπέροχη όαση χαλάρωσης, που δεν είναι άλλη από το μπάνιο του σπιτιού. Την παράσταση κλέβουν τα εντυπωσιακά φυτά εσωτερικού χώρου που κατακλύζουν το περβάζι του μπάνιου και φέρουν μία νότα φυσικού τοπίου μέσα στην αστική ζούγκλα της Νέας Υόρκης. Τα είδη υγιεινής είναι κατασκευασμένα από λευκό μάρμαρο, το οποίο βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια και αν το έχετε και εσείς, είστε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα μπάνιο υψηλής αισθητικής. Τέλος, μία ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι η παλιά αναπαλαιωμένη ντουλάπα, που σίγουρα μπορείτε να βρείτε στο σπίτι της γιαγιάς σας ή σε κάποιο παλαιοπωλείο.

Ellen Degeneres & Portia de Rossi

bd394281-ce15-4b00-973b-88b869a390ff.jpeg
Η γνωστή κωμικός ζει με τη σύζυγό της σε μία βίλα στο Beverly Hills και παραδίδουν μαθήματα αισθητικής, αφού αρκεί μία ματιά στο μπάνιο τους. Έχουν συνδυάσει απλές, λιτές γραμμές με κάποια πιο έντονα στοιχεία, δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Η πρόταση που ξεχωρίζει από το συγκεκριμένο μπάνιο είναι ο εντυπωσιακός καθρέφτης που περιβάλλεται από μωσαϊκά σε άσπρους και μαύρους τόνους. Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο είναι η ξύλινη καρέκλα, που πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι χρειάζεται σε ένα μπάνιο, ειδικά αν είναι ευρύχωρο.

Jennifer Aniston

eaa8a6da-f2f6-4629-b62c-23bae116de9d.jpg

Εάν μένετε σε ισόγειο σπίτι με επαρκή ιδιωτικότητα, τότε το μπάνιο της Jennifer Aniston θα σας κάνει να θέλετε να γκρεμίσετε τον τοίχο σας και να αποκτήσετε ένα λουτρό με θέα στον κήπο. Το μπάνιο της πρωταγωνίστριας έγινε διάσημο όταν η ίδια φωτογράφισε το σατέν της φόρεμα πεσμένο στο χώρο δίπλα στο βραβείο SAG που μόλις είχε κερδίσει. Το πάτωμα της ηθοποιού είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από μάρμαρο σε άσπρους και γκρι τόνους. Η τετράγωνη μπανιέρα από το ίδιο υλικό κλέβει την παράσταση, καθώς θυμίζει μπάνια που συχνά έχουν θέση σε παλάτια. Είναι το στοιχείο που σίγουρα θα αναβαθμίσει και θα δώσει μία αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σας.

Cher

38c960c4-625b-4848-a7d8-696ebe76db2e.webp

Η γνωστή τραγουδίστρια Cher παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής του μπάνιου. Αγκαλιάζει την Ινδική κουλτούρα και μαζί με τον αρχιτέκτονα Ron Wilson δημιούργησαν αυτό το μπάνιο, που ταξιδεύει στις μαγείες της Ανατολής. Οι ξύλινοι αποθηκευτικοί χώροι εντυπωσιάζουν για την πρακτικότητα και την αισθητική, ενώ η μπανιέρα είναι τοποθετημένη στο κέντρο του χώρου αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα της. Είναι επενδυμένη με μπεζ μάρμαρο και στην κάθε πλευρά της αποτυπώνονται ιδιαίτερα σκαλίσματα.

Zoella

f6746429-3edc-4ac6-9bba-54cf316b0082.jpeg

H Zoe Elizabeth Sugg ή αλλιώς Zoella, συνδυάζει μοντέρνα και κλασικά στοιχεία ταυτόχρονα. Το ασπρόμαυρο πάτωμα με το μοντέρνο print δίνει μία τσαχπινιά στο μπάνιο. Παράλληλα, η γνωστή blogger έχει επιλέξει μία statement μπανιέρα, μαρμάρινη εσωτερικά, με μαύρο στόμιο και επενδυμένη με rose gold αποχρώσεις εξωτερικά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ένα μοντέρνο έπιπλο μπάνιου -ένας κλασικός ξύλινος πάγκος με αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Τέλος, τα φυτά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το χώρο, προσδίδοντας μία αίσθηση χαλάρωσης.

Will Ferrell 

750584bb-6e1d-4d4e-8575-269adbaadabe.jpeg

Αν είστε λάτρεις των ντους, τότε μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από ίσως τον πιο top άνδρα κωμικό, Will Ferrell. Ο ηθοποιός έχει καταφέρει να συνδέσει αρμονικά το ασπρόμαυρο μάρμαρο με το γαλάζιο μωσαϊκό. Εκμεταλλευόμενος τον χώρο του μπάνιου, παρατηρούμε ότι τα έχει κάνει όλα διπλά. Διπλό νεροχύτη για τον ίδιο και τη σύντροφό του και διπλή ντουζιέρα, ώστε να απολαμβάνουν όλοι το μπάνιο τους τη στιγμή που θέλουν. Παίρνοντας αφορμή από τον συγκεκριμένο χώρο, κάντε τη ντουζιέρα σας να ξεχωρίσει, ακόμα και αν έχετε πολύ λιγότερο χώρο, προσθέτοντας αντί για κουρτίνα, ένα διαφανές προστατευτικό τζάμι για το ντους.