fbpixel

Search icon
Search
9+1 A-List Celebrities μοιράζονται τα δικά τους summer beauty tips
FACE & BODY

9+1 A-List Celebrities μοιράζονται τα δικά τους summer beauty tips

Γνωρίζουν τη συνταγή της επιτυχίας


Ένα από τα πράγματα που προσέχει κανείς στους αγαπημένους του celebrities, είναι αναμφίβολα το λαμπερό και υγιές δέρμα τους. Αναρωτιέστε κι εσείς ποιο είναι το μεγάλο «μυστικό» τους και πως γίνεται να παραμένουν αψεγάδιαστες ακόμη κι όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα; Αν αισθάνεστε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς ορατά αποτελέσματα, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Κορυφαίες γυναίκες από τον χώρο του θεάματος αλλά και των social media μοιράζονται τα αγαπημένα τους summer tips κι εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να τα υιοθετήσετε για να δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται.

Αυτά είναι τα μυστικά του καλοκαιριού

Face

Olivia Palermo

shutterstock-1113495548.jpg

Η Οlivia Palermo ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που παραμένουν πιστές στην πρωινή και βραδινή τους ιεροτελεστία ό,τι και αν συμβεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι σε κάθε δημόσια εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα κι αποτελεί θέμα συζήτησης. Η Αμερικανίδα γνωρίζει το μυστικό της επιτυχίας κι όπως λέει: «Είναι σημαντικό να κρατάμε κυρίως το πρόσωπό μας μακριά από τον ήλιο το καλοκαίρι. Να πίνετε αρκετό νερό και να βρείτε τα σωστά προϊόντα για τον δικό σας τύπο δέρματος». Η διατροφή της είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και λαχανικά, ενώ συστήνει την κατανάλωση φρούτων εποχής όπως οι φράουλες ή τα βατόμουρα, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Kim Kardashian

shutterstock-621593360.jpg

Είναι αλήθεια πως πλέον όλες μας έχουμε κατανοήσει πως το αντηλιακό είναι ένα από τα πιο σημαντικά steps στην καθημερινή ρουτίνα, όλο το χρόνο κι ακόμη περισσότερο τις ζεστές κι ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Η Kim Kardashian ωστόσο, που είναι -σχεδόν- εμμονική με την εξωτερική της εμφάνιση, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως δεν πρέπει να παραμελούμε και την φροντίδα των χειλιών μας. Όπως έχει παραδεχτεί, ανεξάρτητα με το πόσο γεμάτο είναι το πρόγραμμά της, φροντίζει να τοποθετεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα ένα lip balm με SPF 15, ενώ φυσικά υπάρχει και μία travel size συσκευασία πάντα στην τσάντα της.

Olivia Culpo

shutterstock-1076375969.jpg

Για την Οlivia Culpo, είναι πολύ σημαντικό να διατηρεί καθαρή κι ενυδατωμένη την επιδερμίδα της καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καθώς ο υδράργυρος συνεχώς ανεβαίνει, τα face mists αναδεικνύονται στο απόλυτο staple του καθημερινού νεσεσέρ και για την Αμερικανίδα αποτελούν essential products, όπως έχει αναφέρει η ίδια. Επιλέγει κυρίως mists που περιέχουν πλούσια, θρεπτικά συστατικά, τα οποία προσφέρουν άµεση αίσθηση δροσιάς, εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας και παράλληλα τονώνουν την επιδερµίδα, τα οποία χρησιμοποιεί on the go και δίνει την απαραίτητη ανάσα δροσιάς στο πρόσωπό της.

Jennifer Aniston

shutterstock-372310192.jpg

Ξεχωρίζει για την λαμπερή επιδερμίδα της κι είναι από τις γυναίκες, που όσο μεγαλώνουν μοιάζουν όλο και πιο εντυπωσιακές. Η Jennifer Aniston αφιερώνει το πρωί και το βράδυ μερικά λεπτά για την ρουτίνα ομορφιάς της και τοποθετεί ευλαβικά όλα τα products που εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Μεγαλώνοντας, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των ματιών, καθώς επιβαρύνεται σημαντικά κι ειδικά το καλοκαίρι, αντί για την ενυδατική της, προτιμά να τοποθετεί βαζελίνη. “Κάθε βράδυ, μετά το ντεμακιγιάζ, απλώνω λίγη βαζελίνη κάτω από τα μάτια. Από τότε που τη χρησιμοποιώ συστηματικά βλέπω μεγάλη διαφορά ενάντια στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κι η περιοχή είναι πιο ενυδατωμένη από ποτέ!”, εξηγεί η ίδια κι ίσως πρέπει να το δοκιμάσετε κι εσείς!

Body

Ariana Grande

shutterstock-378698653.jpg

Aποτελεί ένα από τα πιο hot πρόσωπα και μετράει εκατοντάδες followers στα social media, που συνεχώς αυξάνονται. Η Αriana Grande είναι ένα fresh πρόσωπο και γνωρίζει καλά πως να φροντίζει τον εαυτό της, από μέσα προς τα έξω. Εκτός από τα beauty products που εφαρμόζει στην επιδερμίδα της κι αποτελούν κομμάτι της beauty routine της, φροντίζει να διατηρεί ενυδατωμένο και τον οργανισμό της, πίνοντας άφθονο νερό μέσα στην ημέρα. Είναι κάτι που δεν παραλείπει ποτέ, καθώς -όπως λέει θεωρεί- πως αυτό είναι το μυστικό για ένα πραγματικά λαμπερό κι υγιές δέρμα ακόμη και στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κhloe Kardashian

khloe-kardashianh-645-450-0.jpg

Πόσες φορές έχετε τοποθετήσει αντηλιακό στο πρόσωπο και το σώμα σας, αλλά ξεχάσατε την περιοχή των χεριών; Πρόκειται για ένα λάθος που το κάνουν πολλές γυναίκες και δυστυχώς, με το πέρασμα των χρόνων κινδυνεύουν να δουν τα οδυνηρά αποτελέσματά του. Η περιοχή των χεριών χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα καθώς ειδικά στη διάρκεια του καλοκαιριού, εκτίθεται για μεγάλα διαστήματα στον ήλιο. Για την Khloe Kardashian μία κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας αποτελεί must κι όπως λέει, είναι κάτι που δεν ξεχνάει ποτέ τα τελευταία χρόνια. SPF for the win!

Elizabeth Hurley

shutterstock-185451959.jpg

Κατά καιρούς, πολλές γυναίκες εμπιστεύονται beauty products και μία σειρά από κρέμες, που υπόσχονται θαύματα και ριζικές αλλαγές στην όψη του δέρματος. Η μάχη με την κυτταρίτιδα είναι δύσκολη, όμως η Elizabeth Hurley έχει βρει τη λύση! Όπως έχει αποκαλύψει, το μυστικό ομορφιάς της κρύβεται πίσω από τα καθημερινά ντουζ με κρύο νερό. Ναι, ακούγεται πολύ απλό, αλλά η Hurley υποστηρίζει πως είναι πολύ αποτελεσματικό. Το κρύο νερό, σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα.

Hair

Βlake Lively

blake.jpg

Το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται αρκετά από την έκθεση στον ήλιο, αλλά και τις βουτιές στη θάλασσα ή την πισίνα. Έχουν την τάση να χάνουν τη λάμψη τους και να ξεθωριάζουν και χρειάζεται extra προσπάθεια για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Η Blake Lively ωστόσο, έχει τη λύση για όσες γυναίκες θέλουν να διατηρήσουν “ζωντανό” το χρώμα τους. Φροντίζει πάντα να εφαρμόζει πρώτα το conditioner και μετά λούζεται με σαμπουάν. Με αυτόν τον τρόπο, τα μαλλιά απορροφούν μικρότερη ποσότητα χλωρίου κι ενυδατώνονται σωστά. Εμπιστευθείτε την!

Rosie Huntington-Whiteley

shutterstock-283723688.jpg

Για την Rosie Huntington-Whiteley το απόλυτο μυστικό που σώζει τα μαλλιά της, βρίσκεται μέσα σε ένα μικρό, θαυματουργό μπουκαλάκι. Το πασίγνωστο μοντέλο, “ορκίζεται” στα έλαια κι ειδικά στη διάρκεια του καλοκαιριού, αποτελούν βασικό συστατικό της καθημερινής της ρουτίνας. Τα hair oils έχουν την ιδιότητα να λειτουργούν σαν σφουγγάρι κι ουσιαστικά απορροφούν το χλώριο και το θαλασσινό αλάτι, την στιγμή που προσφέρουν στην τρίχα πλούσια ενυδάτωση και χαρίζουν λάμψη.

Jennifer Lopez

shutterstock-1647085108.jpg

Η Jennifer Lopez διανύει μία εξαιρετική περίοδο τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά της και μοιάζει να είναι στα καλύτερά της. Πέρα από το αψεγάδιαστο, καλογυμνασμένο της σώμα, η JLO διαθέτει και πλούσια, λαμπερά μαλλιά, τα οποία φροντίζει καθημερινά. Ωστόσο, σε αντίθεση ίσως με αυτά που πιστεύαμε, είναι υπέρμαχος των DIY συνταγών και το απόλυτο μυστικό της, για να διατηρεί το ξανθό της χρώμα, είναι ένα θαυματουργό mist που φτιάχνει η ίδια, χρησιμοποιώντας χυμό λεμονιού, aloe vera και χαμομήλι. Ο χυμός λεμονιού ανοίγει ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών, ενώ το τσάι κι η αλόη τα μαλακώνουν και τα ενυδατώνουν σε βάθος.