fbpixel

Search icon
Search
9 μεθυστικά αρώματα on the market αυτήν τη στιγμή
EDITORS' CHOICE

9 μεθυστικά αρώματα on the market αυτήν τη στιγμή

Ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο


Μπορεί το να μιλάμε για εποχιακά αρώματα να μην αποτελεί την τέλεια επιλογή αλλά σίγουρα υπάρχουν μερικές μυρωδιές που ταιριάζουν πιο πολύ στον εκάστοτε καιρό. Αυτό σημαίνει πως εσείς μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτές και να φοράτε ότι σας εκφράζει, ανεξάρτητα από την εποχή. Παρόλα αυτά, δε θα μπορούσαμε να μην παραδεχτούμε πως ο χειμώνας φέρνει μαζί του πιο ζεστές, πικάντικες, γλυκές και βαθιές νότες. Γι' αυτό, τώρα που έχει αρχίσει να κρυώνει ο καιρός, συγκεντρώσαμε όλα αυτά τα οποία μας τράβηξαν την προσοχή και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Ψεκαστείτε, αγαπήστε τον εαυτό σας και είστε έτοιμες να κατακτήσετε τον κόσμο. Αν μάλιστα θέλετε να κάνετε και ένα δώρο στον αγαπημένο σας τότε μια επιλογή θα σας τραβήξει την προσοχή.

The products!
zoniou.png


Ένα tango ανάμεσα στη ζεστή και την spicy πλευρά της ζωής συμβαίνει στο μπουκάλι του Seductive Pepper. Το πιπέρι διαπερνά τις φρουτένιες αρωματικές στιβάδες και παρασύρει το λεμόνι, το πορτοκάλι, το τζίντζερ και τη μέντα σε έναν στροβιλισμό. TRÈS αποπλανητικό, TRÈS συναρπαστικό!

Seductive Pepper, Zoniou BUY HERE

armani-prive-vert-malachite.jpg

Το Armani Privé Vert Malachite, είναι μια ωδή στη ρώσσικη κουλτούρα, γεμάτο φως, ιδιαίτερα ντελικάτο και ταυτόχρονα δυνατό. Στην καρδιά αυτού του μαγευτικού ελιξίριου συναντάμε το λευκό κρίνο, το γιασεμί Sambac και αιθεριο έλαιο Ylang Ylang, ένα κοκτέιλ ξεχωριστό, αισθησιακό, υπέροχο. 

Armani Privé Vert Malachite, Armani, Hondos Center BUY HERE

dio.jpg

Ανακαλύψτε το J’adore Parfum d’eau, τη νέα δημιουργία του Dior: ένα συμπύκνωμα νερού και λουλουδιών που δίνει νέα διάσταση στην υπόσχεση απόλαυσης που κρατάει το J'adore από το 1999, μέσα από ένα άρωμα με πρωτόγνωρο αισθησιασμό. Αποτυπώνει με ακρίβεια το εμβληματικό λουλουδάτο μπουκέτο του J’adore.

J’adore Parfum D'Eau, Dior, Sephora BUY HERE

molton.jpg

Αυτό το άρωμα είναι μια ωδή στη μυστηριώδη ομορφιά, που χαρακτηρίζει την αραβική έρημο, πλημμυρισμένη με φλοράλ-ambery νότες από άνθη σαφράν, βελούδινο τριαντάφυλλο και πλούσιο oudh. Η σκοτεινή διάθεση του πατσουλί, χαρακτηριστική νότα αυτού του αρώματος, προσθέτει μια κομψή παρουσία χαρίζοντας βάθος.

Rose Dunes Eau de Parfum, Molten Brown BUY HERE

la-vie-est-belle-tvucD.jpg

Ομορφύνετε τη ζωή σας με το La vie est belle, το εμβληματικό γυναικείο άρωμα της Lancôme.Ενσαρκωμένο από την Julia Roberts, το La vie est belle είναι μια παγκόσμια ωδή στην ομορφιά της ζωής. Μια μοναδική οσφρητική υπογραφή που έχει δημιουργηθεί από τρεις από τους τρεις μεγαλύτερους αρωματοποιούς της Γαλλίας, αυτό το νέο ντελικάτο και θηλυκό άρωμα μπλέκει ζαχαρώδεις νότες ίριδας Φλωρεντίας, αραβικό γιασεμί, άνθος πορτοκαλιάς και απόσταγμα πατσουλί.

La Vie Est Belle Eau De Parfum, Lancome, Sephora BUY HERE

le-gemme-empyr-eau-de-parfum.png

Το Le Gemme Empyr είναι ισχυρό ξυλώδες, ζεστό αλλά και φρέσκο άρωμα στο οποίο διακρίνεται η αντίθεση τζίντζερ και σανδαλόξυλου. Ένα ταξίδι στη λεκάνη της Μεσογείου, κατά μήκος των αρχαιότερων διαδρομών της ανθρωπότητας στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία για την αναζήτηση του Πυρίτη, της «πέτρας της φωτιάς». Η πέτρα της φωτιάς, σύμβολο της ενδυνάμωσης, που κρύβει μια φλεγόμενη καρδιά κάτω από την αιχμηρή και κρύα μεταλλική εμφάνισή της. 

Le Gemme Empyr Eau De Parfum, Bulgari, Hondos Center BUY HERE

375x50031193.jpg

Το Pure Oil of Sandalwood εξήχθη από το ευγενές σανδαλόξυλο της Αυστραλίας και είναι εξειρετικά ξεχωριστό, προσθέτοντας μια τολμηρή και ξυλώδη προσωπικότητα στη σύνθεση των αρωμάτων. Δημιουργήστε το προσωπικό σας άρωμα Η τέχνη του layering σας καλεί να συνδυάσετε διαφορετικά αρώματα και να δημιουργήσετε τη δική σας αρωματική υπογραφή. 

Herrera Confidential Oils - Pure Oil Of Sandalwood, Carolina Herrera, Hondos Center BUY HERE

01-OrVqm.webp

H δελεαστική φρεσκάδα ενός λαχταριστού μήλου καραμέλας σε ένα ελαφρύ και vegan γυναικείο άρωμα εσπεριδοειδών-λουλουδιών συναντιούνται. Αυτό το άρωμα εσπεριδοειδών-λουλουδιών είναι φωτεινό και ακαταμάχητο. Δελεαστικό όσο ένα μήλο καραμέλας συνδυάζει τη γλυκιά με τη λαχταριστή γεύση.

Nina Eau de Toilette, Nina Ricci, Attica BUY HERE

For him

01-dpYsj.webp

Το Noir Extreme Eau De Parfum είναι ένα πικάντικο, μαγνητικό και εθιστικό άρωμα. Ο Τom Ford αιχμαλωτίζει τις στιγμές που η ζωή φτάνει στα άκρα και οι δυο πλευρές της ανδρικής φύσης ωθούνται σε νέα ύψη: ο εκλεπτυσμός του γίνεται μαγνητικός και ο αισθησιασμός του καταστροφικός. Με αυτή την επιλογή θα κάνετε τους άντρες της ζωής σας να εντυπωσιάζουν.

Noir Extreme Eau De Parfum, Tom Ford, Attica BUY HERE