fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

9 κλασικά φθινοπωρινά αρώματα που ξεχωρίσαμε και ίσως έχετε ήδη στο νεσεσέρ σας

Μια αναδρομή στις πιο αισθησιακές μυρωδιές


9 κλασικά φθινοπωρινά αρώματα που ξεχωρίσαμε και ίσως έχετε ήδη στο νεσεσέρ σας

Καθώς το βόρειο ημισφαίριο αρχίζει να γέρνει πιο μακριά από τον ήλιο, ο αέρας γίνεται πιο καθαρός και οι μέρες πιο σύντομες, αρχίζουμε να αναζητούμε ζεστά αρώματα που μας τυλίγουν σαν πουλόβερ κασμίρ. Οι φρουτώδεις, λουλουδάτες μυρωδιές που φορέσαμε την περασμένη σεζόν σπρώχνονται λίγο πιο πίσω για να δώσουν τη θέση τους σε έντονες, καπνιστές παραλλαγές οι οποίες μιμούνται τον γκρίζο ουρανό του φθινοπώρου, το χρυσό φύλλωμα.Είναι μια συναρπαστική ανταλλαγή που με ένα απλό ψέκασμα θα κάνει τη διαφορά. 

5-perfumes-that-make-a-statement-editorial-banner.jpg

Προετοιμαζόμενοι για τους πιο δροσερούς μήνες, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φθινοπωρινές μυρωδιές που σχεδόν δεν θα θέλετε να καλύψετε με ένα μαντήλι.

Decadence, Marc Jacobs:Το Decadence είναι ένα ξυλώδες, αισθησιακό, πλούσιο άρωμα. Μαγνητίζει με τις απαλές νότες ζουμερού ιταλικού δαμάσκηνου και κίτρινου σαφράν. Στην καρδιά αυτού του αρώματος βρίσκουμε ένα πλούσιο μπουκέτο που συνδυάζει τη φλωρεντιανή ίριδα με το τριαντάφυλλο της Βουλγαρίας και τις απαλές νότες του αραβικού γιασεμιού. Το αισθησιακό υγρό κεχριμπάρι, το μεθυστικό βετιβέρ και οι θερμές νότες από ξύλο πάπυρου αφήνουν ένα εκλεπτυσμένο άρωμα να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Orange & Bergamot, Molton Brown: O χαρακτηριστικός χορός πορτοκαλιού, περγαμόντου και ανθών νερολί αφυπνίζει τις αισθήσεις σας με αυτό το eau de parfum. Νότες κορυφής από πικρό πορτοκάλι, γλυκό πορτοκάλι, περγαμόντο και γάλβανο. Καρδιά από άνθος πορτοκαλιού, ροδοπέταλα, ylang-ylang και γαρίφαλο και βάση από musk, σανδαλόξυλο, βετιβέρ και περουβιανό βάλσαμο σας καλωσορίζουν σε κάτι εντελώς καινούργιο. 

Bloom Profumo di Fiori, Gucci: Μια αρωματική προσθήκη στην οικογένεια των αρωμάτων που είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που αναβλύζουν φρεσκάδα και ζωντάνια. Ένα φυσικό green άρωμα που εξερευνά την πλούσια ποιότητα και την κρεμώδης αίσθηση του Tuberose. Νότες από πέταλα γιασεμιού εμπλουτισμένα με ζωηρό Ylang Ylang, αναμιγνύονται με το ζεστό σανδαλόξυλο και τις ακαταμάχητες νότες του ξύλου, της βενζόης και του αισθησιακού musk.

La Vie Est Belle, Lancome: Ένα μπουκέτο tuberose φλερτάρει με gourmand νότες και πραλίνα, δίνοντας ένα μοναδικό οσφρητικό αποτέλεσμα. O ακαταμάχητος συνδυασμός κομψότητας και θηλυκότητας σας φέρνει με τον πιο άμεσο τρόπο στις πιο κρύες μέρες του χρόνου. 

Cashmere Glow, Zoniou: Μια διαφορετική εμπειρία που έχει να χαρίσει όλες τις ιδιαιτερότητες που ζητάτε. Για εσάς που λατρεύετε τα εσπεριδοειδή, αγαπάτε τα αρώματα λουλουδιών και θέλετε μια κασμιρένια αίσθηση να περικλύει κάθε σας κίνηση. 

J'Adore, Dior: Για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα πλούσιο και καλά ισορροπημένο μπουκέτο, ενώ ο πλούτος του είναι πηγή έμπνευσης. Τιμώντας τα λουλούδια ylang ylang από τις νήσους Κομόρες, τα ρόδα της Δαμασκού και το γιασεμί Sambac το J'adore Eau de Parfum ενώνει τα ευγενέστερα άνθη από τον κήπο των συστατικών. Οι ρέουσες και αισθησιακές καμπύλες του μπουκαλιού σε σχήμα αμφορέα έχουν δημιουργήσει ένα μυθικό άρωμα. Ένα αισθησιακό και καθαρό άρωμα που έχει μετατραπεί σε θρύλο.

 Sensual fragrance

Sensual fragrance

Decadence, Marc Jacobs, Hondos Center

BUY ME
 Sweet orange

Sweet orange

Orange & Bergamot, Molton Brown

BUY ME
 Deep heaven

Deep heaven

Bloom Profumo di Fiori, Gucci, Sephora

BUY ME
 Pink autumn

Pink autumn

La Vie Est Belle, Lancome, Attica

BUY ME
 Little steps

Little steps

Cashmere Glow, Zoniou

BUY ME
 Top choice

Top choice

J'Adore, Dior, Hondos Center

BUY ME

L'Eau d'Issey, Issey Miyake: Ένα φρέσκο ​​άρωμα που αποτελείται από ντελικάτα και ελαφριά λουλούδια που συνδυάζονται με το τριαντάφυλλο και το λωτό. Η συνάντηση των λουλουδιών με το νερό. Ένα φρέσκο λουλουδάτο, υδάτινο άρωμα με ξυλώδες ίχνος.

Fucking Fabulous, Tom Ford: Tο Fucking Fabulous είναι ένα διαχρονικό oriental leather άρωμα που διεγείρει τις αισθήσεις και σου κόβει την ανάσα. Εκπροσωπεί τις προσωπικές στιγμές, όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορείς να περιγράψεις αυτό το άρωμα.
Σε μια μοναδική συσκευασία από ματ μαύρο χρώμα με λευκή ετικέτα με την μορφή ενός αρχιτεκτονικού σχεδίου από ένα πιόνι σκακιού.

Sì Passione, Giorgio Armani: Aπελευθερώνει το πάθος της γυναίκας Sì - δυναμικό, θηλυκό και ελεύθερο. Το Sì Passione είναι ένα έντονο, ασυμβίβαστο άρωμα για μια σίγουρη γυναίκα που είναι πρόθυμη να κάνει τις δικές της επιλογές - μια γυναίκα που τολμά να πει ναι. Το άρωμα αυτό αποτελεί μια επανάσταση, το Sì Passione προσθέτει μια νέα διάσταση στη γυναικεία προσωπικότητα του αρώματος. Έναν ακαταμάχητο συνδυασμό χάρης, δύναμης και ανεξαρτησίας του πνεύματος.

 Hot topic

Hot topic

L'Eau d'Issey, Issey Miyake, Sephora

BUY ME
 Luxury sensations

Luxury sensations

Fucking Fabulous, Tom Ford, Attica

BUY ME
 Passionate woman

Passionate woman

Sì Passione, Giorgio Armani , Sephora

BUY ME