fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

9 hair masks που θα ενυδατώσουν τα μαλλιά σας στο μέγιστο

Οι μάσκες μαλλιών που αξίζουν μια θέση στο μπάνιο σας


9 hair masks που θα ενυδατώσουν τα μαλλιά σας στο μέγιστο

Εκτός από την περιποίηση του προσώπου, εξίσου σημαντική είναι και η περιποίηση των μαλλιών. Τα κατάλληλα σαμπουάν, τα απαραίτητα conditioners, οι θρεπτικές μάσκες μαλλιών, είναι μόνο μερικά από τα «όπλα» που πρέπει να διαθέτετε στο μπάνιο σας για να αποκτήσετε απίστευτα λεία, υγιή και φυσικά μυρωδάτα μαλλιά. Εμείς σήμερα επικεντρωνόμαστε στις θαυματουργές hair masks, οι οποίες θα μεταμορφώσουν την τρίχα των μαλλιών σας προς το καλύτερο. Συνεχίστε να διαβάζετε λοιπόν για να μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες της αγοράς και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, ενώ παράλληλα θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε σωστά την αγαπημένη σας μάσκα μαλλιών.

The hair masks

Μάσκα Μαλλιών Express Beauty για Ενυδάτωση, APIVITA: Όπως κάθε επιδερμίδα έτσι και τα μαλλιά έχουν ανάγκη για ενυδάτωση. Η σειρά Ενυδάτωσης της APIVITA ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών, είναι εμπλουτισμένη με υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ, το οποίο εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας, σε αντίθεση με το κοινό υαλουρονικό οξύ που δρα μόνο στην επιφάνειά της. Η σωστή ενυδάτωση εξασφαλίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και της τρίχας.

Instant Coconut Hair Mask, Sephora Collection: Μια περιποίηση μαλλιών με έλαιο καρύδας που επιδιορθώνει και θρέφει τα μαλλιά σε ένα μόνο λεπτό! Εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας φυτικής προέλευσης, αυτή η μάσκα θρέφει κι επιδιορθώνει βαθιά τα ξηρά μαλλιά, ενισχύει την ίνα των μαλλιών και διευκολύνει το χτένισμα, για μαλλιά τέλεια, ορατά πιο στιλπνά, πιο απαλά και πιο λαμπερά.

Super Nourishing Coconut & Fig Hair Mask, Coco&Eve: Η σύνθεση 5-σε-1 δρα σφραγίζοντας την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας για λαμπερό αποτέλεσμα, συμβάλλοντας στη βαθιά επανόρθωση των μαλλιών. Αναζωογονεί τα ξηρά μαλλιά που έχουν καταστραφεί από τα χτενίσματα, τα ισιώματα, τις βαφές και τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Επανορθώνει σε βάθος, χαρίζοντας υγεία και λάμψη. Αποκαθιστά την αυθεντική ομορφιά των μαλλιών... Επίσης, καταπολεμά το φριζάρισμα κι επανορθώνει τις άκρες. Θρέφει τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες αποκαθιστώντας την ενυδάτωση των εύθραυστων και αφυδατωμένων τριχών.

Pre-Shampoo Purifying Mask with White Clay, Sisley: Περιποίηση μαλλιών πριν το σαμπουάν εμπλουτισμένη με λευκό άργιλο. Η Pre-Shampoo Purifying Mask προσφέρει μία πραγματική «επανεκκίνηση» στα μαλλιά που απορροφά κι ελαχιστοποιεί τη ρύπανση και τους ρύπους από το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Καταπραΰνει την αίσθηση δυσφορίας. Φρέσκο άρωμα με ενεργό πυρήνα φυσικής προέλευσης. Η ελαφριά υφή της προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας. 

 Με υαλουρονικό οξύ

Με υαλουρονικό οξύ

Μάσκα Μαλλιών Express Beauty για Ενυδάτωση, APIVITA

Buy me
 Για ξηρά μαλλιά

Για ξηρά μαλλιά

Instant Coconut Hair Mask, Sephora Collection, Sephora

Buy me
 Καταπολεμά το φριζάρισμα

Καταπολεμά το φριζάρισμα

Super Nourishing Coconut & Fig Hair Mask, Coco&Eve, Sephora

Buy me
 Με λευκό άργιλο

Με λευκό άργιλο

Pre-Shampoo Purifying Mask with White Clay, Sisley, notos

Buy me
 Με φυτική κερατίνη

Με φυτική κερατίνη

Dream Long Steam Mask, L' Oreal Paris, Hondos Center

Buy me
 Με φύκια & αμινοξέα

Με φύκια & αμινοξέα

Mer-rouge Deep Conditioning Mask, Molton Brown, Hondos Center

Buy me
 Μεταξένια απαλότητα

Μεταξένια απαλότητα

Hair Repair Mask, Frezyderm, Hondos Center

Buy me
 Εντατική θρέψη

Εντατική θρέψη

Dercos Nutri Protein Μάσκα Μαλλιών, VICHY, Hondos Center

Buy me
 Με θρεπτικά έλαια

Με θρεπτικά έλαια

Super Masque Nourishing & Shine Hair Cup Mask, Inuwet, Cherrybox

Buy me

Dream Long Steam Mask, L' Oreal Paris: Ανακαλύψτε την απόλυτη θεραπεία για μακριά μαλλιά! Η νέα ρουτίνα περιποίησης σε δύο βήματα: μια πλούσια μάσκα μιας χρήσης εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο που θρέφει εντατικά τα μαλλιά σας & ένα σκουφάκι με θρεπτική κρέμα, το οποίο απελευθερώνει θερμότητα με απαλό μασάζ, για εντατική φροντίδα. 

Mer-rouge Deep Conditioning Mask, Molton Brown: Αυτή η μάσκα βαθιάς θρέψης αναμειγνύεται με φύκια και αμινοξέα για δύναμη και λάμψη. Βασικά συστατικά: Φύκια από τον Ατλαντικό ωκεανό για βαθιά θρέψη, φυτικές πρωτεΐνες που βοηθούν στη θρέψη και την απαλότητα. Τα εντατικά μαλακτικά βοηθούν στην απαλότητα και το ξεμπέρδεμα, ενώ μειώνουν την πιθανότητα σπασίματος. 

    Hair Repair Mask, Frezyderm: Πλούσια μάσκα που προσφέρει εντατική κι ενισχυμένη θρέψη κι ενυδάτωση στα αφυδατωμένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με έλαιο Jojoba, εκχύλισμα Ανθού Βαμβακιού και Ceramides αναδομεί την τρίχα σε βάθος και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της, προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά, μειώνει το φριζάρισμα και χαρίζει μεταξένια απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια. 

    Dercos Nutri Protein Μάσκα Μαλλιών, VICHY: Οι θερμικές καταπονήσεις, όπως οι ακτίνες UV ή τα εργαλεία styling, μπορεί να αλλοιώσουν σε βάθος τη δομή της τρίχας. Τα μαλλιά γίνονται ξηρά και ταλαιπωρημένα. Εμπνευσμένη από τον κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής, η νέα σειρά Dercos Nutrients Nutri-Protect από τη Vichy, είναι εμπλουτισμένη με φυσικά «σουπερ-ενεργά» συστατικά και λιπίδια, που προσφέρουν βαθιά θρέψη στις ίνες της τρίχας και λειαίνουν το περίβλημά της. 

    Super Masque Nourishing & Shine Hair Cup Mask, Inuwet: Το Inuwet Hair Cup για Θρέψη & Λάμψη περιέχει λοσιόν εμπλουτισμένη με λάδι macadamia και λάδι argan που τρέφει τα μαλλιά και τα κάνει πιο ελαστικά και λαμπερά. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα, οι τρίχες σας ανακτούν την ελαστικότητα, την ευλυγισία και τη λάμψη τους.