fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

9 φθινοπωρινά κραγιόν για να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας

Αλλάζοντας εποχή αλλάζουν και τα δικά σας beauty basics


9 φθινοπωρινά κραγιόν για να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας

Το άγγιγμα του αγαπημένου μας κραγιόν έχει τη δύναμη να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα στη στιγμή. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες γυναίκες που φοράνε αυτό το προϊόν δηλώνουν πως έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στη στιγμή και πως σε μια πρόσφατη έρευνα το 37% περιέγραψε την εφαρμογή του ως πράξη αυτο-φροντίδας. Έτσι, δεδομένου ότι με τη χρήση της μάσκας απομάκρυνε αρκετά αυτή την απόλαυση, κρατώντας τα έντονα, ζουμερά χείλη μακριά από τα "φώτα" ήρθε η -φθινοπωρινή- στιγμή να απολαύσουμε ξανά όλα όσα αγαπάμε. 

90s-brown-lipstick.jpg

Chocolate Brown

Τα σοκολατένια χείλη είχαν την τιμητική τους στη δεκαετία των '90, με τα αγαπημένα μας beauty star icons από τη Naomi Campbell έως την Jennifer Lopez να τα τιμούν σε κάθε τους εμφάνιση. Η σκιά ζεστού τόνου κάνει το δικό της drop και πάλι αυτή τη σεζόν, δεδομένου πως τους τελευταίους μήνες πολλές celebrities ήδη έχουν αρχίσει να το εντάσσουν δειλά-δειλά στα looks τους. Από ανοιχτό μπεζ μέχρι και τους βαθύτερους  καφετί τόνους, η επιλογή του σοκολατί κραγιόν μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ακαταμάχητες. 

Eggplant

Οι σκούρες μοβ αποχρώσεις είναι ένα άλλο χρώμα στα χείλη που θα είναι στο επίκεντρο των προσεχών μηνών. Η σκουρόχρωμη απόχρωση έρχεται ακριβώς στη στιγμή που αρχίζουμε να βγάζουμε τα πιο σκούρα χρώματα από τη ντουλάπα μας. Το μελιτζανί χρώμα, αν και τολμηρό, χαρίζει ένα πλούσιο μωβ τόνο με ένα ελαφρύ άγγιγμα στο δέρμα και θα κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίσουν πάνω σας.

nude2.jpg

Nude

Όσο και αν αυτό το φθινόπωρο θα είναι μια εποχή πειραματισμών ομορφιάς, υπάρχουν μερικά χρώματα στα χείλη που θα παραμείνουν πάντα βασικά σαν το nude. Τα "γυμνά" είναι πάντα μέσα στα must και αυτό θα αποδειχθεί από τις υπέροχες street style εμφανίσεις που θα συντροφεύσουν, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που είναι πάντα μεταξύ των πιο αγαπημένων. Τα προϊόντα για τα χείλη που μοιάζουν με τον τόνο του δέρματος μπορεί να είναι ανεπαίσθητα, αλλά εξακολουθούν να προσθέτουν επιπλέον τόνο στο βλέμμα σας. Φυσικά τα υπέροχα νέα είναι πως πλέον, με τις αμέτρητες επιλογές, θα βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει και σε εσάς. 

 Pretty Beige

Pretty Beige

Cream Lip Stain Mat, Sephora Collection, Sephora

BUY ME
 Lolita

Lolita

Nourishing Vegan Butter Lipstick, KVD Beauty, Sephora

BUY ME
 Peachy nude

Peachy nude

Smart Fusion Lipstick, Kiko Milano

BUY ME
 Beachy keen

Beachy keen

Gloss Angeles, Smashbox

BUY ME
 Heroin

Heroin

Matte Lipstick, MAC Cosmetics, Hondos Center

BUY ME
 Bitter Sweet

Bitter Sweet

Crushed Liquid Lipstick, Bobbi Brown, Attica

BUY ME

Red Rose

Ένα χρώμα που κάθε εποχή θα αποτελεί το απόλυτο must, για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει είναι το βαθύ κόκκινο με κάποιους τόνους ροζ. Είναι μια απόχρωση που φαίνεται εκλεπτυσμένη αλλά φοριέται κάθε μέρα, οπότε μπορούμε να τη δούμε να κερδίζει δημοτικότητα και σε αυτή τη σεζόν.  Το φλογερό κόκκινο είναι η πιο must απόχρωση κραγιόν και πρέπει να την υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες, για να αποκτήσετε πιο juicy lips από ποτέ.

1

303 Empire

Lip Color, Tom Ford, Attica BUY ME

2

401

Rouge D'Armani Matte, Armani Beauty, Hondos Center BUY ME

3

540 Magique

Diorific Mat, Dior, Attica BUY ME