fbpixel

Search icon
Search
9 beauty looks για το γιορτινό τραπέζι που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε
EDITORS' CHOICE

9 beauty looks για το γιορτινό τραπέζι που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Ακολουθήστε βήμα βήμα τις συμβουλές που σας ταιριάζουν


Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο καλοκαίρι αλλά και σε μια ελευθερία που περιμέναμε καιρό. Σήμερα, λοιπόν, που το Πάσχα επιβάλει festive looks είμαστε έτοιμες να δοκιμάσουμε όλα όσα δεν είχαμε το χρόνο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επισφραγίσουμε ένα επιτυχημένο outfit σε κάποιο τραπέζι, από το να το συνοδέψουμε με ένα λαμπερό και εντυπωσιακό make up look. Ανοιχτά χρώματα, κλασικές επιλογές και πιο sophisticated εναλλακτικές γίνονται ένα και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Άλλωστε, ποιος είπε πως η έμπνευση πρέπει να περιμένει μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξουν τα μαγαζιά;

1. Bright and Bold

make-up-look.jpg

Κρατήστε το μακιγιάζ σας τολμηρό φορώντας ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν και αφήστε το δέρμα σας να λάμψει χρησιμοποιόντας την κατάλληλη βάση. Επειδή τα χείλη, σε αυτό το beauty look, είναι το επίκεντρο, μπορείτε να διατηρήσετε το υπόλοιπο της εμφάνισής σας αρκετά "χαμηλωμένο" προσθέτοντας μόνο λίγο highlighter και τονίζοντας τα φρύδια. 

2. Fresh Fir

makup-looks-1.jpg

Το χρώμα είναι must και για αυτό το λόγο οφείλετε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Ένα τόσο τολμηρό look θα σας μεταφέρει απευθείας σε μια festive διάθεση και θα αναδείξει με υπέροχο τρόπο το βάθος των ματιών σας. Διαλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και αφήστε τις έντονες γωνίες να τραβήξουν τις εντυπώσεις. Συμπλρώστε με ελάχιστον γκλίτερ την επάνω αλλά και στην εσωτερική γωνία. 

3. Neon Holiday Lights

makeup-looks-2.jpg


Το νέον "φτερωτό" eyeliner θέτει τον τόνο για μια σοβαρά εορταστική περίσταση και για την ανεπίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Με playful διάθεση και σε όποιο τόνο το προτιμάτε θα κάνει κάθε εμφάνιση σας να ξεχωρίζει. Μπορείτε να το δοκιμάστε με ουδέτερα χείλη ή αν είστε τολμηρές μπορείτε να πείτε "ναι" σε μια πιο glittery εκδοχή. 

4. All About Lashes

lashes2.jpg

Η προσθήκη ψευδών στοιχείων στην εμφάνιση μακιγιάζ των διακοπών σας θα σας οδηγήσει στο next big step. Με τον πιο απλό τρόπο θα δώσετε έμφαση και θα κάνετε την εμφάνιση σας εκρηκτική. Αν μάλιστα θέλετε να τονίσετε τα χείλη σας ακόμη παραπάνω, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιείσετε και κάποια λαμπερή σκιά. Μπορεί το Πάσχα να μην έχει την αίγλη των Χριστουγέννων αλλά σίγουρα απαιτεί την υπερβολή.

5. Luminous and Light

makeup-looks.jpg

Φωτεινό δέρμα, καθαρό eyeliner και ένα τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη μπορούν να είναι πάντα η on-the-go επιλογή σας. Χωρίς υπερβολές και με ένα hair look που δεν χρειάζεται προσοχή θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε σωστά το περίγραμμα και είστε έτοιμες. 

6. Berry Pout

makeup-looks-3.jpg

Κινούμενες σε ήπιους τόνους μπορείτε να δοκιμάστε ένα beauty look που σίγουρα αποτελεί μέρος της καθημερινότητας σας. Ένα μακιγιάζ που φοριέται σε κάθε στιγμή και το μόνο που απαιτεί είναι καλή σχεδίαση της γραμμής. Μην ξεφεύγετε στην ένταση του eyeliner και δώστε στα χείλη σας λίγο επιπλέον όγκο με ένα χρώμα που μοιάζει περισσότερο με βαθύ κερασί.

7. Rainbow Lids

makeup-looks-5.jpg

Λάμψη ακόμη και στα βλέφαρα για εσάς που είστε τολμηρές. Η άνοιξη απαιτεί φρεσκάδα και διαφορετικά looks και η παραπάνω πρόταση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να μπείτε στο Μάιο. Είναι διασκεδαστικό, είναι εορταστικό και πάνω από όλα είναι όσο glittery απαιτεί η περίσταση. Φυσικά, στο υπόλοιπο πρόσωπο θα πρέπει να μείνετε σε ήπιους τόνους καθώς σε αντίθετη περίπτωση το αποτέλεσμα θα λειτουργήσει εναντίον σας. 

8. Bright Fuschia Lip

74642767-749974478748623-4744680228071840268-n.jpg

Μια φρέσκια, καλοκαιρινή προσέγγιση σε αυτό που ονομάζεται κλασικό makeup look μπορεί να γίνει αλλάζοντας το κόκκινο κραγιόν με ένα φούξια. Αφήνοντας τους τόνους της σκιάς και του ρουζ να κινηθούν σε μια ήπια παλέτα θα γίνεται όσο bold απαιτεί η περίσταση μέσα από αυτό το μοναδικό στοιχείο.

9. Pale Pink Pop

71049784-753052478470349-1350368613363583416-n.jpg

Μια ακόμη πρόταση για να απομακρυνθείτε από το κλασικό κόκκινο που εμφανίζεται τόσο συχνά είναι το pale pink. Αυτή η απαλή ροζ λάμψη θα δώσει στα καπάκια των ματιών σας μια υπέροχη ποπ διάθεση που καταφέρνει να φαίνεται εορταστική αλλά όχι υπερβολικά θεματική.