fbpixel

Search icon
Search
8 νέες σειρές & ταινίες για το Halloween που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix
ARTS & CULTURE

8 νέες σειρές & ταινίες για το Halloween που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix

Είστε λάτρεις των scary shows; Αυτές οι κυκλοφορίες θα σας ενθουσιάσουν


Ο μήνας του Halloween είναι εδώ και μας έχει εντάξει στο απόλυτο scary mood! Μπορεί στη χώρα μας ο εορτασμός του να μη συνηθίζεται, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που παραμένουν πιστοί στις συνήθειες που έχουν καθιερωθεί ανά τα χρόνια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να βιώσετε κι εσείς το vibe αυτών των ημερών είναι το να παρακολουθήσετε μια σειρά ή ταινία και η αγαπημένη streaming πλατφόρμα, Netflix, έχει φροντίσει και φέτος για εσάς.

Δείτε παρακάτω τις ολοκαίνουριες ταινίες που το Netflix έχει ανεβάσει στην πλατφόρμα του & απολαύστε τα Halloween nights που διανύουμε!

Hubie Halloween

960x0.jpg

Ο Hubie δεν είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης, αλλά όταν το Halloween κάνει την εμφάνισή του και τρομοκρατεί τους πάντες καλείται να σώσει ολόκληρη την πόλη. Από ντροπαλός και συνεσταλμένος, μετατρέπεται σε μια άκρως δυναμική προσωπικότητα με σκοπό να αντιμετωπίσει τους φόβους τους και τις ανησυχίες των συμπολιτών του. Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen κ. ά.

The Binding

2-gzzvy.jpg


Ενώ επισκέπτεται τη μητέρα του αρραβωνιαστικού της στη νότια Ιταλία, μια γυναίκα πρέπει να καταπολεμήσει τη μυστηριώδη κατάρα που σκοπεύει να βλάψει την κόρη της. Αποκαλύψεις, αγωνίες, αλήθειες και ψέματα έρχονται στο φως και στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστές. Ένα επικό θρίλερ που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα σε αυτήν την τόσο αμφιλεγόμενη κατηγορία ταινιών! Πρωταγωνιστούν: Riccardo Scamarcio, Mía Maestro κ. ά.

The Day of the Lord

1-orsqi.png

Ένας συνταξιούχος ιερές κρύβεται μακριά από τον κόσμο για να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς του δαίμονες και τις αμφιβολίες του για την πίστη. Όταν αποσύρεται και καλείται από έναν παλιό φίλο του να βοηθήσει την κόρη του, θεωρεί τον εξορκισμό μια πιθανότητα λύτρωσης. Μια horror ταινία που θα ιντριγκάρει τους λάτρεις της ψυχαγωγικής πλατφόρμας και θα τους βάλει στο απόλυτο halloween mood που πλησιάζει. Πρωταγωνιστούν: Dolores Heredia, Ximena Romo, Juli Fabregas κ. ά.

Πρεμιέρα: 30 Οκτωβρίου

The Worst Witch: Season 4

1-3o621.jpg


Όταν η αδέξια ηρωίδα βρίσκεται σε ένα σχολείο για μάγισσες, συνειδητοποιεί ότι μπορεί και να ανήκει εκεί. Βασισμένη στα αγαπημένα βιβλία της Jill Murphy, η σειρά αυτή βασίζεται στη δύναμη των μαντικών ικανοτήτων και είναι βγαλμένη από έναν κόσμο που είναι βαθιά πεπεισμένος πως οι μάγισσες έχουν τον τρόπο να βρίσκουν λύσεις για κάθε ζήτημα, όποιος κι αν είναι ο βαθμός δυσκολίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Πρωταγωνιστούν: Bella Ramsey, Claire Hinks, Raquel Cassidy κ. ά.

Ratched

1-kgbabbfe50xymv-yllg8xq.jpeg


Η τελευταία πιο πολυαναμενόμενη δουλειά του δημιουργού Ryan Murphy μας συστήνει ξανά τη γνωστή σε όλους ψυχωτική νοσοκόμα από τη διάσημη ταινία η «Φωλιά του Κούκου». Γυρίζοντάς μας στο παρελθόν της λοιπόν, κάπου το 1947, η Mildred Ratched -στον ρόλο της η καταπληκτική Sarah Paulson- πιάνει δουλειά σε μια κορυφαία ψυχιατρική κλινική. Πίσω όμως από την κομψή της εικόνα κρύβει ένα καταχθόνιο σκοτάδι. Πρωταγωνιστούν: Sarah Paulson, Finn Wittrock, Cynthia Nixon κ. ά.

The Devil All The Time

robert-pattinson-in-the-devil-all-the-time.jpg


Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Donald Ray Pollock, η νέα αυτή ταινία αφορά στη ζωή ενός νέου αγοριού -στον ρόλο του οποίου βρίσκεται ο Tom Holland- που έχοντας βιώσει μια ιδιαίτερα ακραία κατάσταση με τον πατέρα του -θυσίες ζώων (και ανθρώπων) που πραγματοποιούσε ο τελευταίος για να σώσει τη γυναίκα του από τον καρκίνο- μεγαλώνει για να γίνει ένας δολοφόνος-εκδικητής. Γύρω του ένας άγριος, παράξενος κόσμος, που ακολουθεί τα δικά τους χνάρια και πραγματοποιεί τη μία βίαιη κατάσταση μετά την άλλη. Θα καταφέρουν να εγκαταλείψουν τον φαύλο κύκλο στον οποίο είναι μπλεγμένοι; Πρωταγωνιστούν: Robert Pattinson, Donald Ray Pollock, Tom Holland κ. ά.

The Babysitter: Killer Queen

the-babysitter-killer-queen.jpg

Δύο χρόνια από τότε που γλίτωσε από μια σατανική, αιματηρή αίρεση, ο Cole ζει έναν νέο εφιάλτη: το λύκειο. Οι δαίμονες του παρελθόντος κάνουν και πάλι τη ζωή του κόλαση και καλείται να αντιμετωπίσει διάφορες καθημερινές συνήθειες που φαινομενικά είναι κάτι τόσο απλό και, παράλληλα, εξαιρετικά δύσκολο και δυσάρεστο για τον ίδιο. Πρωταγωνιστούν: Judah Lewis, Samara Weaving, Jenna Ortega κ. ά.

The Haunting of Bly Manor

the-haunting-of-bly-manor-hobm-unit-06895r-1601585212.jpg

Όταν πεθαίνεις, δε φεύγεις. Μια νταντά βουτά σε μια άβυσσο ανατριχιαστικών μυστικών, σε αυτό το γοτθικό ρομάντζο από τον δημιουργό του «Οι Δαίμονες του Hill House» κι έρχεται αντιμέτωπη με καταστάσεις που της προκαλούν φόβο και τη φέρνουν πιο κοντά στην αλήθεια και τα μυστικά του χθες. Πρωταγωνιστούν: Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Amelia Eve, κ. ά. 

Happy Halloween!

Κεντρική φωτογραφία: The Haunting of Bly Manor