fbpixel

Search icon
Search
8 celebrities μοιράζονται τα δικά τους tips για να φτιάξετε σωστά τη βαλίτσα των διακοπών
STYLING TIPS

8 celebrities μοιράζονται τα δικά τους tips για να φτιάξετε σωστά τη βαλίτσα των διακοπών

Η προετοιμασία της δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη…


Ήλιος, θάλασσα, cocktails, μουσική… Ιδανική σκέψη και άκρως ρεαλιστική, καθώς λίγο ή πολύ, αυτό το διάστημα όλοι μας ετοιμάζουμε βαλίτσες είτε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, είτε για κάποιο weekend σε έναν από τους αμέτρητους κοντινούς προορισμούς. Ένα θέμα που μας απασχολεί παραδοσιακά πάντα πριν από τις διακοπές μας, είναι το πώς θα φτιάξουμε τις βαλίτσες μας σωστά, χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε μαζί μας πολλά πολλά και κυρίως αχρείαστα πράγματα.

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μυστικά των celebrities, για να φτιάξετε πιο εύκολα από ποτέ τις βαλίτσες των διακοπών σας φέτος το καλοκαίρι!

Gwyneth Paltrow

1-heDI1.jpg

«Μετά από τόσα πολλά ταξίδια σε κάθε σημείο του πλανήτη, έχω μάθει πλέον να ετοιμάζω τα πράγματά μου, ακόμη κι αν έχω στη διάθεσή μου μία μόνο χειραποσκευή. Το μυστικό για μένα είναι να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις, πριν να πας στον προορισμό σου. Να πάρεις μαζί σου κομμάτια-κλειδιά και να μη φοβάσαι το πλύσιμο των ρούχων στο ξενοδοχείο, εφόσον φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα». Αυτά σημειώνει η Gwyneth Paltrow και αν μπορεί να το καταφέρει αυτό η γνωστή ηθοποιός, τότε μπορείτε κι εσείς. Να θυμάστε, λοιπόν, να προτιμάτε ρούχα που μπορούν να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πλάνο πριν την αναχώρηση.

Drew Barrymore

1-QXoCM.jpg

Eκ των πραγμάτων, όταν πρόκειται για διακοπές με τα παιδιά είναι δύσκολο να πάρει κανείς μαζί του λίγα πράγματα. Η Drew Barrymore, ωστόσο, μοιράζεται το μυστικό της. Ποιο είναι; Το κάθε μέλος της οικογένειας έχει στη διάθεσή του μία τσάντα. Αν κάτι δε χωράει σε αυτήν, τότε δεν έχει θέση στις ημέρες των διακοπών, ό,τι κι αν είναι αυτό. Επίσης, η Αμερικανίδα σημειώνει πως δε χρειάζεται να ταξιδεύετε με πολλές διαφορετικές τσάντες, πορτοφόλια, σακούλες κλπ. Μία μεγάλη και μία μικρή τσάντα αρκούν και όλα αμέσως είναι πιο σωστά τακτοποιημένα.

Chrissy Teigen

3-7wjAH.jpg

Για την Chrissy Teigen, κλειδί είναι η οργάνωση. Δεν αφήνει τίποτα απολύτως στην τύχη και φροντίζει πριν από κάθε ταξίδι της να ετοιμάζει ένα πλήρες lookbook με outfits που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της ημέρας. Έτσι, αποφεύγετε και τις τυχόν εκπλήξεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε φτάνοντας στον προορισμό σας και θα είστε έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό, από το να αδειάσεις τη βαλίτσα σου και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πάρει μαζί σου δέκα μπλουζάκια και μία φούστα», αναφέρει η Teigen κι ας το παραδεχτούμε… έχει απόλυτο δίκιο.

Meghan Markle

5-dCKBx.jpg

Για τις περισσότερες γυναίκες, ο μεγάλος… εφιάλτης ξεκινάει όταν πρέπει να επιλέξουν τα ρούχα που θα πάρουν μαζί στις διακοπές τους. Η Meghan Markle, ωστόσο, δίνει ιδιαίτερη σημασία στο skincare κομμάτι και δεν αποχωρίζεται το θαυματουργό tea tree oil. Ένα έλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις και θα σας σώσει αν κάνει την εμφάνισή του κάποιο ενοχλητικό σπυράκι, που θέλετε να το… εξαφανίσετε αμέσως.

Rossie Huntington-Whiteley

6-9lftq.jpg

«Το τελευταίο διάστημα ταξιδεύω συχνά στο Los Angeles για μικρά ταξίδια και η μεγάλη πρόκληση που έχω βάλει στον εαυτό μου είναι να ταξιδεύω με όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα. Πλέον, παίρνω μαζί μου μόνο μπλε, άσπρα, μαύρα και γκρι ρούχα. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια και τα accessories, ώστε όλα να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους». Η Rossie Huntington-Whiteley ξέρει πολύ καλά το μυστικό και το μοιράζεται μαζί μας, για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας. Ακολουθήστε την και δε θα χάσετε.

Ashley Graham

5-0lnbH.jpg

Και η Ashley Graham είναι λάτρης του skincare, για αυτό και υπάρχει ένα προϊόν που δε λείπει ποτέ από τη βαλίτσα της. Ποιο είναι αυτό; Το αγαπημένο της rosewater mist. Στη θάλασσα, στο ταξίδι, στις καλοκαιρινές βόλτες, το πρωί, το βράδυ… αρκεί να το έχει στην τσάντα της και πολλές φορές μέσα στην ημέρα ψεκάζει μία γενναία ποσότητα στο πρόσωπό της, θέλοντας να το κρατήσει ενυδατωμένο.

Eva Longoria

eva.jpg

Για εσάς που ταξιδεύετε με πλοίο ή με αεροπλάνο, η Eva Longoria σημειώνει κάτι πολύ σημαντικό, που πρέπει να το θυμάστε φτιάχνοντας τη βαλίτσα σας. Αναμφίβολα, σε όλους θα έχει τύχει, να κρυώνουν στη διάρκεια κάποιου ταξιδιού, ακόμη κι αν εξωτερικά το θερμόμετρο χτυπάει… κόκκινο. Η γνωστή ηθοποιός σημειώνει πως η κατάλληλη λύση είναι να έχετε μαζί σας μία μικρή κουβέρτα ή ένα ζευγάρι χοντρές, ψηλές κάλτσες.

Victoria Beckham

victoria.jpg

«Στα περισσότερα ταξίδια μου, φροντίζω να παίρνω μαζί μου μερικά silk tops σε ουδέτερες αποχρώσεις, γιατί δεν τσαλακώνονται και συμπληρώνουν άψογα πολλά, διαφορετικά outfits». H Victoria Beckham, λοιπόν, δεν ξεχνάει ποτέ τα αγαπημένα της tops, ενώ κάτι ακόμη που παίρνει πάντα μαζί της είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, καθώς επισκέπτεται το γυμναστήριο ακόμη και στις διακοπές της. Αν δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, μπορείτε να το παραλείψετε αυτό…

Έτοιμες;