fbpixel

Search icon
Search
7+1 προτάσεις της Emily in Paris για όταν θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε και πάλι το Παρίσι
ESCAPE

7+1 προτάσεις της Emily in Paris για όταν θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε και πάλι το Παρίσι

Αισθανθείτε για λίγο Παριζιάνα, έστω και νοερά...


Δεν υπάρχει περίπτωση να παρακολουθήσατε την πολυσυζητημένη σειρά του Netflix, Emily in Paris, και να μη θέλετε να επισκεφθείτε άμεσα την Πόλη του Φωτός. Ο τρόπος που παρουσιάζεται η Γαλλική πρωτεύουσα από τους δημιουργούς, μας κάνει να μη μπορούμε να της αντισταθούμε. Όλα είναι αξιοζήλευτα. Ο τρόπος που η πρωταγωνίστρια τρώει τα κρουασάν, οι στιλιστικές της επιλογές, οι βραδινές βόλτες… Ίσως όλα αυτά να είναι το έναυσμα για να ξεκινήσετε να οργανώνετε από τώρα ένα ταξίδι όταν όλα επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή και γι' αυτό είμαστε σίγουροι, ότι πολλοί μπορεί να έχετε ήδη παρακολουθήσει τη σειρά ξανά από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν όχι, τώρα είναι ευκαιρία για να σημειώσετε προσεκτικά όλα όσα σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Για να σας διευκολύνουμε, συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις “Emily” ιδέες που αντλήσαμε παρακολουθώντας τη σειρά!

1. Αγοράστε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα

emily-in-paris-interview-lede.jpg

Τις περισσότερες φορές για να γνωρίσετε, αλλά και να απολαύσετε μία καινούρια πόλη χρειάζεται απλά να την περπατήσετε. Αν λοιπόν αποφασίσετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι, βρείτε μία γραφική περιοχή με πάρκα και κάντε τον περίπατό σας μέσα σ’ αυτήν. Αγοράστε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα από ένα συνοικιακό, αυθεντικό, παριζιάνικο ανθοπωλείο, τραβήξτε μία selfie και μοιραστείτε την με τους διαδικτυακούς σας φίλους.

2. Γευτείτε ένα γαλλικό κρουασάν από την Boulangerie Moderne

ebc43a87-1760-44f3-93a9-26096f93f682.jpeg

Έχει αποδειχθεί ότι το μέρος από το οποίο η Emily αγοράζει τα αγαπημένα της σοκολατένια croissants δεν είναι απλά μία τοποθεσία γυρισμάτων, αλλά ένα πραγματικό ζαχαροπλαστείο. Σταματήστε στο συγκεκριμένο, το Boulangerie Moderne, για ένα υπέροχο κρουασάν σοκολάτας ή οτιδήποτε άλλο σαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και νιώσετε την ανάγκη να γευτείτε. Θα το λατρέψετε!

3. Πραγματοποιήστε ένα pic nic στο Domaine National Du Palais-Royal

4f963ed7-1577-46e9-975c-039fafc8fdb2.jpeg

Το πάρκο, όπου η Emily τρώει το μεσημεριανό της μαζί με τη Mindy, είναι διπλά ακριβώς από το γραφείο Savoir, στην Place de Valois. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται έξω από το Domaine National Du Palais-Royal. Το μέρος αυτό ανήκει στην κατηγορία των must-visit προορισμούς, γι’ αυτό όταν φτάσετε, βρείτε ένα παγκάκι για να κάνετε ένα πικ νίκ, σαν μία πραγματική κάτοικος Παρισιού.

4. Μείνετε σε Airbnb με φανταστικό μπαλκόνι

eip-101-unit-00372r0.jpg

Από τις πρώτες σκηνές, αυτό που μας μάγεψε είναι το μπαλκόνι του διαμερίσματος της πρωταγωνίστριας με θέα σε όλο το Παρίσι. Ένα δωμάτιο με μπαλκόνι, από το οποίο θα βλέπετε την Πόλη του Φωτός είναι κάτι, το οποίο χρειάζεστε για τη διαμονή σας. Για να το πετύχετε, βρείτε ένα Airbnb ή ξενοδοχείο κοντά στην Place de l' Estrapade -τη γειτονιά της Emily- με γαλλικές πόρτες και μπαλκόνι. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε μόλις φτάσετε είναι να τραβήξετε μια selfie με την πόλη πίσω σας και να χρησιμοποιήσετε το #roomwithaview στη λεζάντα σας.

5. Πηγαίνετε για πρωινό τρέξιμο γύρω από τον Jardin du Luxembourg

be838c0224c14e81c819408a1d3dac1c-iieom.jpg

Είτε σας αρέσει η γυμναστική είτε όχι, αξίζει να ξεκινήσετε τη μέρα σας, κάνοντας τζόκινγκ γύρω από τον Jardin du Luxembourg ή κατά μήκος του Σηκουάνα. Για να το κάνετε all the way, επιλέξτε ρούχα προπόνησης κατάλληλα για φωτογραφίες. Μάλιστα, το τρέξιμο λειτουργεί ακριβώς όπως και το περπάτημα, δηλαδή θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα την πόλη και σας χαρίζει μία μέρα εξερεύνησης.

6. Get overdressed για μία υπέροχη περίσταση

e27e6b0c-6103-49c9-9c91-4780e521e776.jpeg

Αν αυτό που τράβηξε την προσοχή της καθώς παρακολουθούσατε τη σειρά ήταν η «ντουλάπα» της πρωταγωνίστριας, ένα ταξίδι στο Παρίσι είναι ευκαιρία σας για overdressed εμφανίσεις. Προσθέστε στη βαλίτσα σας ένα glam dress για μία φανταστική βραδιά στην πόλη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία παράσταση μπαλέτου στο Opera National de Paris ή κάντε κράτηση σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin, όπως το Le Grand Véfour. Δεδομένο ότι θα αρχίσετε να σχεδιάζετε από τώρα, έχετε το χρόνο να κάνετε τις σωστές επιλογές.

7. Επισκεφθείτε τον Πύργο του Eiffel τη νύχτα

120744212-766782494170583-5752648044862536422-n.jpg
Image source: @emilyinparis

Σχεδιάστε μια νυχτερινή βόλτα στο πιο γνωστό αξιοθέατο του Παρισιού, φυσικά στον Eiffel Tower. Παρόλο που είναι εντυπωσιακός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα λάμπει πραγματικά! Αγοράστε ένα μπουκάλι σαμπάνια και απολαύστε την με απίστευτη θέα. Εννοείται ότι δεν πρέπει να παραλείψετε τις φωτογραφίες ως ανάμνηση.

8. Γνωρίστε τα αξιοθέατα

42d287be-3ff2-412d-88bd-8239ce4afe98.jpeg

Αφιερώστε μία ολόκληρη ημέρα για να επισκεφθείτε μία έκθεση, όπως αυτή του Van Gogh στο Atelier des Lumières. Ένα από τα πιο εμβληματικά μουσεία του Παρισιού είναι το Λούβρο φυσικά, το οποίο διατηρεί τη Μόνα Λίζα και την Αφροδίτη της Μήλου, που θα σας μαγέψουν με μια επίσκεψη.