fbpixel

Search icon
Search
7+1 Halloween new entries για να παρακολουθήσετε στο Netflix
ARTS & CULTURE

7+1 Halloween new entries για να παρακολουθήσετε στο Netflix

Τα scary shows που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας


Ο Οκτώβρης είναι συνώνυμος με το Halloween, παρά το γεγονός πως δεν είναι πολλοί αυτοί που το γιορτάζουν στη χώρα μας. Ο πιο εύκολος τρόπος για να βιώσετε κι εσείς το vibe αυτών των ημερών είναι το να παρακολουθήσετε μια σειρά ή ταινία και η αγαπημένη streaming πλατφόρμα, Netflix, έχει φροντίσει και φέτος για εσάς.

Ανακαλύψτε ό,τι νέο κυκλοφορεί στην πλατφόρμα & περάστε αξέχαστα Halloween nights!

Nightbooks

e-uzgciviaik9hm.jpg

Το "Nightbooks" στο Netflix, αφηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού που λατρεύει τις τρομακτικές ιστορίες και παγιδεύεται στο σπίτι μιας μάγισσας στη Νέα Υόρκη. Μέσα στο τρομακτικό σπίτι της, το μικρό αγόρι θα βρεθεί αντιμέτωπο με διάφορα τέρατα και ξόρκια της διαβολικής μάγισσας, η οποία απαιτεί από το αγόρι να γράφει μια τρομακτική ιστορία κάθε βράδυ εάν θέλει να μείνει ζωντανό. Το "Nightbooks" είναι βασισμένο στο βιβλίο του J.A. White και συνδυάζει τη φαντασία και το horror στοιχείο, ενώ θεωρείται μια ταινία ιδανική για όλη την οικογένεια.

Intrusion

freida-pinto-intrusion-netflix-social-featured.jpg

Μια συναρπαστική ταινία μυστηρίου που δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας. Μετά από μια μοιραία διάρρηξη στο ονειρικό νέο σπίτι ενός ζευγαριού, η πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις και συνειδητοποιεί ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκινά. Άραγε θα καταφέρει να λύσει όλες τις απορίες ή θα μάθει να ζει με αυτές; Παραγωγός της ταινίας είναι ο James Wan του franchise The Conjuring.

Distancia de Rescate

592859-1045148.jpg

Η φορτισμένη σχέση μεταξύ δύο νεαρών μαμάδων, η μια επισκέπτρια και η άλλη ντόπια, αποκαλύπτει μια επικείμενη περιβαλλοντική καταστροφή και μια πνευματική συντριβή. Μια άκρως ενδιαφέρουσα ταινία που συνδυάζει τη δύναμη της ανθρώπινης αγάπης με την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να αλλάξουμε συνήθειες στον τρόπο ζωή μας, με στόχο ένα πιο πράσινο μέλλον.

Night Teeth

night-teeth.jpg

Ένας νεαρός φοιτητής που δουλεύει τα βράδια ως οδηγός συναντιέται με δύο μυστηριώδεις γυναίκες που κόβουν βόλτες στο Los Angeles και περνούν ευχάριστα από το ένα party στο άλλο. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο βασικός τους σκοπός δεν είναι μόνο η αχαλίνωτη διασκέδαση κι έτσι θα αναγκαστεί να βρει κάποιον τρόπο να μείνει ζωντανός. Οι διαθέσεις τους είναι πολύ πιο επικίνδυνες απ' ό,τι φανταζόταν και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα για τον ίδιο.

There’s Someone Inside Your House

sydneypark.jpg

Μια θαρραλέα παρέα από ένα λύκειο, προσπαθεί να εντοπίσει και να σταματήσει έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαινόταν εξ αρχής, μιας και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να τους κάνει κακό. Τελικά, καταφέρνουν να τον νικήσουν; Η απάντηση στις οθόνες σας!

No One Gets Out Alive

no-one-gets-out-alive-cristina-rodlo-1632910210.jpg

Μια απελπισμένη γυναίκα από το Μεξικό προσπαθεί να περάσει τα σύνορα για να φτάσει στις ΗΠΑ και καταλήγει σε ένα οικοτροφείο, όπου θα αρχίσει να βλέπει τρομακτικά οράματα. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να πιστέψει τα λεγόμενά της και ίδια είναι ένα στάδιο πριν από την τρέλα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει μια λύση προκειμένου να ξεφύγει από τον φόβο που την ταλαιπωρεί.

Mindnight Mass

midnight-mass-premeire-date-trailer-teaser-netflix.jpg

Το "Midnight Mass", η νέα περιορισμένη σειρά τρόμου 7 επεισοδίων, έρχεται πολύ σύντομα στην πλατφόρμα. Η σειρά διαδραματίζεται σε μια μικρή, απομονωμένη κοινότητα. Όταν εμφανίζονται ο Zach Gilford, ένας ντροπιασμένος άντρας και ο Hamish Linklater, ένας χαρισματικός ιερέας ξαφνικά, συμβαίνουν φαινομενικά ανεξήγητα γεγονότα, θαύματα, τα όποια όμως έχουν κάποιο τίμημα.

Hypnotic

hyp20210304unit03801r-2000-2000-r.jpg

Kate Siegel, Jason O’ Mara και Dulé Hill πρωταγωνιστούν στην ταινία των Matt Angel και Suzan Coote, με την πρώτη να υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που ζητά βοήθεια από έναν θεραπευτή, ο οποίος χρησιμοποιεί τον υπνωτισμό ως βασικό μέσο θεραπείας. Ωστόσο, στη δική της περίπτωση δε θα δουλέψει έτσι όπως ο ίδιος φανταζόταν, δίχως να μπορεί να βρει έναν αποτελεσματικό τρόπο ώστε να της παρέχει ουσιαστική βοήθεια. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου.

Enjoy!

Κεντρική φωτογραφία: Nightbooks