fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

7 updates στο beauty βαλιτσάκι σύμφωνα με τους makeup artists

Εσείς έχετε βρει τι θέλετε να αλλάξετε;


7  updates στο beauty βαλιτσάκι σύμφωνα με τους makeup artists

Αν το σκεφτείτε πραγματικά, ένα οπλοστάσιο ομορφιάς μοιάζει πολύ με μια ντουλάπα, από πολλές απόψεις. Ο καθένας έχει τα αγαπημένα του. Ορισμένα αντικείμενα κάνουν κανονική —ακόμα και καθημερινή— εμφάνιση, ενώ άλλα κάθονται στο πίσω μέρος της ντουλάπας στην περίπτωση που τα χρειαστείτε. Σε αυτόν τον τρόπο σκέψης, το μακιγιάζ και η περιποίηση του δέρματος, όπως τα ρούχα, θα πρέπει πραγματικά να ανταλλάσσονται με βάση την εποχή. Σίγουρα, ορισμένα προϊόντα όπως ένα υπέροχο αντηλιακό προσώπου που δεν αφήνει λευκά σημάδια είναι αειθαλή.

face.jpg

1. Ανταλλάξτε την κανονική μάσκαρα για αδιάβροχη μάσκαρα

Η υγρασία και ο ιδρώτας μπορούν γρήγορα να ωθήσουν τα όρια της κανονικής μάσκαρα στο Αρκά. Και αν σκοπεύετε να βουτήξετε στην πισίνα ή στη θάλασσα, το "επίφοβο" μάτι γίνεται σχεδόν αναπόφευκτο. Ευτυχώς, η λύση για να αποφύγετε τις μαύρες μουντζούρες να τρέχουν στο πρόσωπό σας είναι απίστευτα απλή. Ο καλλιτέχνης μαλλιών και μακιγιάζ Aaron Barry προτείνει να αλλάξετε σε μια αδιάβροχη φόρμουλα για το καλοκαίρι.

2. Αλλάξτε το Foundation με ένα Tinted Sunscreen

Το τελευταίο πράγμα που θέλει κάποιος στη ζέστη είναι κάτι βαρύ να κάθεται στο δέρμα του και να φράζει τους πόρους. «Σε ό,τι αφορά το καλοκαιρινό μακιγιάζ, ψηφίζω όχι στο foundation», λέει η Tatiana Cellini, PA-C, πιστοποιημένη δερματολογίας στη Νέα Υόρκη. «Ένα χρωματισμένο αντηλιακό προσφέρει λίγη κάλυψη και προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV ενώ αφήνει το δέρμα να αναπνέει».

3. Ανταλλάξτε το ρουζ σε σκόνη με ένα κρεμώδες ρουζ

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ έχει να κάνει με αυτή την (ψευδή) ηλιοκαμένη λάμψη. Σύμφωνα με τη διάσημη makeup artist Deanna Paley, η χρήση ενός κρεμώδους ρουζ δίνει στο δέρμα αυτό το φυσικό ξέπλυμα. «Μου αρέσει που προσθέτει μια δροσερή νότα χρώματος και απλώς φωτίζει το πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται να φορέσω άλλο μακιγιάζ».

 New in

New in

Le 8 Hypnôse, Lancome, Sephora

BUY ME
 Tinted UV

Tinted UV

Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+, Vichy, Hondos Center

BUY ME
 Creamy coral

Creamy coral

Creamy Color for Cheeks & Lips, Bobbi Brown, Attica

BUY ME

4. Αντικαταστήστε το κρεμώδες καθαριστικό προσώπου με ένα απαλό gel καθαρισμού

Ανάμεσα στον ήλιο, τη ζέστη και την υγρασία, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα το καλοκαίρι. Έτσι, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας είναι ένα σκληρό πλύσιμο προσώπου που θα επιδεινώσει την ευαισθησία ή κάτι εξαιρετικά κρεμώδες, παχύ και βαρύ. Όσον αφορά τα καθαριστικά, η Crystal Greene, αισθητικός με έδρα τη Νέα Υόρκη και ιδιοκτήτρια του Crystal Greene Studio, προτιμά μια απαλή φόρμουλα gel που αφαιρεί τους ρύπους χωρίς να αφαιρεί ή να ξηραίνει το δέρμα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

20201113-editorial-beauty-goop-beauty-faceoil-lipbalm-shot02-0072.jpg

5. Ανταλλάξτε το ματ κραγιόν για ένα tined balm

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ πρέπει να είναι φρέσκο ​​και ελαφρύ. Αντί για ματ κραγιόν, η makeup artist Katie Jane Hughes αναζητά ένα tinted balm με λάδι για τα χείλη που προσφέρει ενυδάτωση και εύπλαστο χρώμα.

6. Ανταλλάξτε το μολύβι ματιών με ένα αδιάβροχο υγρό liner

Το καλοκαίρι, το αδιάβροχο είναι ένα αρκετά ασφαλές στοίχημα για οτιδήποτε σχετίζεται με το μακιγιάζ. Η Paley βασίζεται σε μια αδιάβροχη υγρή επένδυση για να δημιουργήσει το χαρακτηριστικό φτερωτό της μάτι και να εγγυηθεί ότι αντέχει στη ζέστη, την υγρασία και τις μεγάλες μέρες δραστηριότητας.

7. Αντικαταστήστε τη βαριά ενυδατική κρέμα για μια εξαιρετικά ελαφριά λοσιόν

Μια πλούσια ενυδατική κρέμα μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο το χειμώνα, αλλά καθώς μπαίνει το καλοκαίρι, αυτές οι βαριές φόρμουλες αρχίζουν να είναι πολύ έντονες για το πρόσωπο σας. Η αισθητικός Rowan Hall-Farrise συνιστά να αγοράσετε μια εξαιρετικά ελαφριά λοσιόν που είναι γεμάτη με ενυδατικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και κεραμίδια για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας το καλοκαίρι δροσερή και άνετη. Ειδικά οι φόρμουλες gel είναι ιδανικές στη ζέστη του καλοκαιριού.