fbpixel

Search icon
Search
7 beauty looks της Chiara Ferragni που κλέψαμε από το προφίλ της στο Instagram
MAKE UP

7 beauty looks της Chiara Ferragni που κλέψαμε από το προφίλ της στο Instagram

Η master του είδους παραδίδει μαθήματα summer αισθητικής


Όλους αυτούς τους μήνες, μετά τη γέννηση της κόρης της, θαυμάζαμε την Ιταλίδα fashion influencer να παραδίδει μαθήματα αισθητικής ταιριάζοντας τη μαξιμαλιστική ιδέα που έχει για τη beauty πραγματικότητα στα απόλυτα stylish looks της. Η ίδια, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον make-up artist και φίλο της, Manuele Mameli, πετυχαίνει να φέρει στην καθημερινότητα όλα όσα παρακοουθούμε στα μεγαλύτερα fashion shows. Η Chiara Ferragni είναι αδιαμφισβήτητα φαινόμενο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. 

Για αυτό επιλέξαμε να συγκεντρώσουμε όλα όσα είδαμε στο προφίλ της στο instagram για να πάρετε -και εσείς- έμπνευση για τις επόμενες εξόδους σας. 

Smoky eye

chiara-feraggni-beauty-look-2.jpg

Αυτό είναι σίγουρα το στιλ μακιγιάζ που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, αφού χαρίζει ένταση και βάθος στο βλέμμα δημιουργώντας εμφανίσεις με σεξαπίλ. Η Chiara το επιλέγει σωστά άλλοτε με απλό μαύρο και άλλες φορές με αποχρώσεις του καφέ ετοιμάζοντας ένα γήινο smokey αποτέλεσμα. Φυσικά, αυτή και ο makeup artist της γνωρίζουν καλά πως πρέπει να αφήνουν τα χείλη σε nude αποχρώσεις για να πετύχουν την τέλεια αρμονία στο makeup της.

Disco lips

chiara-ferragni-beauty-look.jpg

Αν και τα μάτια της έχουν ένα μοναδικό pinky αποτέλεσμα, αυτό που ξεχωρίζει εδώ είναι σίγουρα το disco effect που δημιουργεί το έντονο lipgloss. Καθώς είναι ένα από τα πιο hot trends της φετινής σεζόν, δημιουργέι απόλυτα ζουμερά και λαμπερά χείλη δίνοντας μια νότα wet look. Φυσικά, το εξίσου έντονο ρουζ στα ζυγωματικά δημοουργέι την τελική εικόνα που σίγουρα είναι ότι πιο summerish έχετε δεί! 

Full glam

chiara-ferragni-beauty-look-4.jpg

Εάν αγαπάτε τα glam vibes στο μακιγιάζ σας, όσο τα αγαπάει η Chiara τότε σίγουρα αυτό το look θα το έχετε φορέσει πού φέτος το καλοκαίρι. Οι ανοιχτοί τόνοι, συνδυασμένοι με τους πιο σκούρους στα μάτια, αλλά και το glitter συνδυάζονται υπέροα με τα φρύδια που έχουν φορά προς τα πάνω. Ακόμη, η επιλογή του κραγιόν που θυμίζει Kim K. λειτουργεί ως highlighter για έξτρα λάμψη στο μακιγιάζ της.

Fresh look

chiara-ferragni-beauty-look-3.jpg

Ενα επιμελώς ατιμέλητο look που μοιάζει να είναι χωρίς foundation είναι η απόλυτα καλοκαιρινή πρόταση. Άλλωστε καμιά γυναίκα δεν μπορεί να πει «όχι» σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει φυσικό και κινείται σε γήινους τόνους, ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από έντονα βαμμένα φρύδια που ξεχωρίζουν. Plus, μια έξτρα δόση highlighter χαρίζει και ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Peachy heaven

chiara-ferragni-beauty-look-5.jpg

Αν και πολλοί το αμφισβητούν η Chiara επιλέγει συχνά το πορτοκαλί τόσο στα ρούχα της όσο και στο μακιγιάζ της. Μπορεί να μην είναι το πρώτο χρώμα που έρχεται στο μυαλό σας για να υιοθετήσετε αλλά αποτελεί ένα τεράστιο trend στον κόσμο του makeup. Μάλιστα, είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας. Εδώ, προτίμησε πορτοκαλί αποχρώσεις στα μάτια κι εξίσου orange τόνους στα χείλη και πέτυχε το τέλειο μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

Most iconic

chiara-ferragni-beauty-look-6.jpg

Ένα λαμπερό πρόσωπο είναι ό,τι καλύτερο για να αναδείξει την αλαβάστρινη επιδερμίδα της. Τα κρεμώδη προϊόντα, της προσδίδουν αυτήν τη λάμψη, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική. Σε αυτό το makeup look οι αρκετές στρώσεις mascara στις βλεφαρίδες κάνουν το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο girly, κάτι που σίγουρα και η ίδια λατρεύει αφού το επιλέγει συχνά. 

Pink choice

chiara-ferragni-beauty-look-7.jpg

H Chiara Ferragni ανήκει αδιαμφισβήτητα ανάμεσα στις πιο ρομαντικές γυναίκες. Έτσι, οι ροζ αποχρώσεις που αποπνέουν μια αθωότητα και μια γλυκύτητα της ταιριάζουν υπέροχα. Έχοντας απλώσει μια παστέλ ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και λίγο πιο έντονη σκιά στην άκρη για πιο glam αποτέλεσμα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα υπέροχο αποτελέσμα. Για τα χείλη, προτίμησε ένα εξίσου ροζ lipstick κι εφάρμοσε από πάνω ένα διάφανο lipgloss για να δώσετε κι άλλη λάμψη στο μακιγιάζ της.