fbpixel

Search icon
Search
7 A-listers μοιράζονται τα beauty μυστικά τους
BEAUTY PEOPLE

7 A-listers μοιράζονται τα beauty μυστικά τους

Δείτε τα δικά τους insides


Αν υπάρχει κάτι που όλες λατρεύουμε να κάνουμε είναι να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στη ρουτίνα και στις συνήθειες άλλων γυναικών. Ειδικά όταν πρόκειται για αυτές που πραγματικά καταφέρνουν να ξεχωρίσουν τότε αδιαμφισβήτητα αυτό μπορεί να μας αλλάξει όλη την καθημερινότητα. Από το διαλογισμό μέχρι τα πιο specific προϊόντα ομορφιάς και από tools μέχρι τα ιδιαίτερα τελετουρικά όλα όσα θα βρείτε παρακάτω μπορεί να σας αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη δική σας πραγματικότητα. Άλλωστε, όλες τελικά μπορείτε να γίνετε αυτό που θέλετε, αρκεί να το πιστέψετε!

kate-moss-GV9Rh.jpg

Η Kate Moss και η δύναμη του διαλογισμού

“Ο διαλογισμός είναι πραγματικά ισχυρός για μένα.” Για το μοντέλο αυτή η πρακτική της έχει αλλάξει τη ζωή αφού την υποστηρίζει στην καθημερινότητα της. Όπως έχει αναφέρει αυτό που τελικά της ταιριάζει είναι το καθοδηγούμενο meditation.

Η Charlotte Tilbury και το μασάζ

“Δεσμεύτηκα να αφιερώσω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ με τους οποίους συνεργάζομαι αφιερώνουν χρόνο για να διασφαλίσουν ότι αισθάνονται αλλά και νιώθουν είναι υπέροχα”. Με αυτή την έμπνευση η ίδια επέλεξε να κάνει βραζιλιάνικο μασάζ ή περιποίηση προσώπου μία φορά την εβδομάδα. Ακόμη, πίνει τρία λίτρα νερό καθημερινά και έχει δει τεράστια διαφορά στο σώμα της.

Η Sheika Daley και ο καθαρισμός προσώπου

“Πλένω το πρόσωπο μου χρησιμοποιώντας μεταλλικό νερό ή μικκυλιακό σπρέι. Επειδή ταξιδεύω πολύ, έχω παρατηρήσει ότι το νερό είναι διαφορετικό σε κάθε περιοχή και πως αυτό έχει επίδραση στην επιδερμίδα μου.” Με στόχο να διατηρήσει το pH του νερού σε επίπεδο που έχει συνηθίσει η επιδερμίδα της χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σκευάσματα.

dr-barbara-sturm-2.jpg

Η Dr. Sturm και οι επιλογές για έναν αντιφλεγμονώδη τρόπο ζωής

“Ζω έναν με αντιφλεγμονώδη τρόπο ζωής από τα 16 μου. Ασκούμαι καθημερινά, αποφεύγω το άγχος, προστατεύω τον εαυτό μου από τη ρύπανση και προσπαθώ να κοιμάμαι αρκετά. Αλλά το να έχω μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση δεν μου επέτρεπε πάντα να κοιμάμαι επτά ώρες κάθε βράδυ, έτσι πέρυσι έκανα τεράστια προσπάθεια για να κοιμηθώ νωρίτερα.” Για την επιχειρηματία αυτή η επιπλέον ώρα ύπνου έχει ήδη κάνει τη διαφορά στα επίπεδα της ενέργειας της.

Η Gucci Westman και ο ύπνος

"Επισκέφτηκα έναν γιατρό ύπνου γιατί ήθελα να κάνω boost σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθώ να βελτιώσω τον ύπνο μου παίρνοντας συμπληρώματα όπως μαγνήσιο και μασώντας τσίχλα ύπνου με CBD και CBN. Ακούω επίσης ροζ θόρυβο κατά τη διάρκεια της νύχτας – είναι μια συχνότητα χαμηλότερη από τον λευκό θόρυβο και βοηθά στο φιλτράρισμα των ήχων υψηλότερης συχνότητας που μπορεί να μου αποσπούν την προσοχή».

miranda-kerr.jpg

Η Miranda Kerr και το gua sha

"Μια από τις αγαπημένες μου προσθήκες στη ρουτίνα ομορφιάς είναι ένα gua sha από ροζ-χαλαζία. Το χρησιμοποιώ για την τόνωση της κυκλοφορίας και για τη μείωση του πρηξίματος". Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως το έχει βάλει στην καθημερινότητα της μαζί με το αγαπημένο της Face Oil, καθώς το βοηθάει να διεισδύσει βαθύτερα στο δέρμα. "Έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά στο πόσο λιγότερο πρησμένο είναι το πρόσωπο μου".

Η Angela Caglia και το γαλλικό μυστικό για το δέρμα

«Δεν έχω πλύνει το πρόσωπο μου το πρωί για 26 χρόνια, αφού μια υπέροχη Γαλλίδα μου είπε να μην κάνω καθαρισμό το πρωί, μόνο το βράδυ. Εάν πηγαίνετε για ύπνο με καθαρό δέρμα, τότε μέχρι το πρωί το δέρμα σας θα πρέπει να είναι στη βέλτιστη κατάσταση. Εκτός αν είστε επιρρεπείς στην ακμή, οπότε γιατί να το διαταράξετε; Απλώς κάντε spray στο πρόσωπο με κρύο νερό και μετά συνεχίστε με την περιποίηση της επιδερμίδας".