fbpixel

Search icon
Search
6 τσάντες διάσημων σχεδιαστών για να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή
THE LOOK

6 τσάντες διάσημων σχεδιαστών για να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή

Τα σχέδια που αγαπάμε και θέλουμε να αποκτήσουμε asap


Η βιομηχανία της μόδας δίνει συνεχώς μεγάλη βαρύτητα στις νέες τάσεις, ψάχνοντας συνεχόμενα το καινούριο big it think, τον επόμενο ανερχόμενο σχεδιαστή που θα «ταράξει» τα νερά και το κομμάτι εκείνο που θα φοράμε για την υπόλοιπη ζωή μας. Παρόλα αυτά, παρατηρούμε μία πολύ μεγάλη ανάγκη για μακροζωία και διαχρονικότητα στα items στα οποία θέλουμε να επενδύσουμε. Η δημιουργία μιας γκαρνταρόμπας με κλασικά staples στηρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη sustainable fashion.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συζητάμε και παρουσιάζουμε πολύ συχνά κομμάτια που πιστεύουμε ότι θα έχουν μία θέση στην ντουλάπα σας για τα επόμενα πολλά χρόνια. Σ’ αυτήν τη φιλοσοφία μπορούν να ενταχθούν πολύ εύκολα οι τσάντες. Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν μία απόλυτα ενημερωμένη συλλογή με προσθήκες από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλες τις it bags παλαιότερων αλλά και σύγχρονων σχεδιαστών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία collection for a life time!

The Row, Ascot bag

it-bags-5.jpg
Image source: @monikh

Ο γνωστός πλέον σε όλους μας οίκος, The Row, κυκλοφόρησε τη βραδινή του τσάντα πριν από αρκετά χρόνια. Το σχέδιο που ακούει στο όνομα «Ascot bag» έγινε πολύ γρήγορα ένα μοντέρνο και παράλληλα κλασικό κομμάτι για όλες τις γυναίκες. Τα φινιρίσματά της αποτελούνταν από σατέν και βελούδο και ήταν πάντοτε ιδιαίτερα δημοφιλή ως μία εναλλακτική του πολυφορεμένου clutch. Φέτος, ο οίκος αποφάσισε να κάνει μία μικρή αλλαγή, παρουσιάζοντας μία πιο χαλαρή έκδοση από λευκό λινό ύφασμα.

Celine Classic, Box bag

it-bags-1.jpg

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία αλλαγή στη συνολική αισθητική του διάσημου fashion house Celine, χάρη στην αντικατάσταση του creative direction. Ένα πράγμα όμως που παραμένει σταθερό όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι η διαχρονική box classic bag. Μέσα στην ονομασία της περιέχεται η λέξη «κλασική», δίνοντας ένα μήνυμα ότι αυτή η τσάντα ώμου θα είναι πάντα ανθεκτική και θα βρίσκεται πάνω από τις τάσεις που έρχονται και φεύγουν.

A.P.C., Half-moon bag

it-bags-7.jpg

H Half-moon bag του οίκου A.P.C. είναι μία κλασική τσάντα, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά μίνιμαλ κομμάτια όλων των εποχών. Είναι τόσο «ήσυχη» και μίνιμαλ που πραγματικά θα ταίριαζε με όλα τα σύνολα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα ουδέτερα χρώματά της, όπως το μαύρο και το καφέ συμβάλλουν σ’ αυτήν την ευελιξία και πρακτικότητα. Για τους λάτρεις των bold colours θα τη συναντήσετε και σε φωτεινό γαλάζιο.

Mark Cross, Box bag

it-bags-2.jpg
Image source: @blaireadiebee

Το Mark Cross είναι ένα brand αμερικανικής κληρονομιάς. Όλες οι τσάντες που έχει λανσάρει έχουν την ίδια ξεχωριστή αισθητική, σε σχήμα κουτιού με αυστηρές σιλουέτες και πάντα κομψές πινελιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομά τους είναι συνδεδεμένο μ’ ένα από τα πιο αγαπημένα στιλ εδώ και πολλές δεκαετίες.

Loewe, Hammock

it-bags-4.jpg

Ο JW Anderson έχει μετατρέψει τις συλλογές τσαντών του οίκου Loewe, σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του brand. Παρ’ όλα αυτά το σχέδιο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερο απ’ όλα τα άλλα είναι το Hammock. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι θα αποτελέσει και την κληρονομιά του καλλιτεχνικού διευθυντή. Έχει μία σιλουέτα, η οποία μεταλλάσσεται λόγω του υλικού της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως shoulder κι ως tote bag. Φέτος κάνει την εμφάνισή της σε πλήθος χρωμάτων και υφών για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Chanel, 2.55

it-bags-6.jpg
Who What Wear

Είμαστε σίγουρες ότι το συγκεκριμένο σχέδιο δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η πιο διάσημη τσάντα στον κόσμο και μάλιστα όταν δημιουργήθηκε το 1955, ήταν η πρώτη shoulder bag που είχε εμφανιστεί ποτέ. Μία από τις λεπτομέρειες που λατρεύουν οι υποστηρικτές της Chanel, 2.55 είναι η ειδική θήκη που έχει για να τοποθετούν οι γυναίκες το κραγιόν τους.