fbpixel

Search icon
Search
6 περίεργα μυστικά των celebrities για φανταστικό κορμί
WELLNESS

6 περίεργα μυστικά των celebrities για φανταστικό κορμί

Εμπνευστείτε από αυτό που σας ταιριάζει


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι A-list stars διατηρούν αυτά τα θεϊκά κορμιά ή τουλάχιστον πώς έχουν καταφέρει να τα αποκτήσουν. Συχνά, καταιγιζόμαστε από δεκάδες πληροφορίες για το ποια θα πρέπει να είναι η διατροφή μας και με ποιον τρόπο θα πετύχουμε τους τέλειους κοιλιακούς. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε πλέον ότι οι υπερβολές ανήκουν στο παρελθόν και ότι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας και παράλληλα μας κρατά υγιείς είναι και το σωστό. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνα τα «μυστικά» που πολλές φορές προσδίδουν αυτό το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια του καθενός. Τα πιο περίεργα από αυτά; Προέρχονται από τις πιο γνωστές celebrities, σύμφωνα με τις οποίες είναι αυτά που τους βοηθούν να διατηρούν το hot body τους. 

Εμείς τα ανακαλύψαμε και σας τα παρουσιάζουμε. 

Miranda Kerr - Λάδι Καρύδας 

shutterstock-1131401150.jpg

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret δεν είναι καθόλου μυστικοπαθής για το πώς παραμένει σε φόρμα. Μία από τις κορυφαίες συμβουλές της για να νικήσεις το φούσκωμα; Μια κουταλιά παρθένο λάδι καρύδας καθημερινά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι στην πραγματικότητα μια πρακτική στην οποία ορκίζονται πολλοί έμπειροι διατροφολόγοι για να θέσουν σε λειτουργία τον μεταβολισμό από το πρωί. Δοκιμάστε να ανακατέψετε ένα κουταλάκι του γλυκού στον καφέ σας. Είναι πραγματικά καταπληκτικό!

Carine Roitfeld - Green tea & Vodka 

shutterstock-540323008.jpg

Η πρώην editor in chief της γαλλικής Vogue και πολυμήχανη fashion guru υποστηρίζει ότι γενικά αποφεύγει τη δίαιτα -σαν αληθινή Γαλλίδα άλλωστε- ωστόσο, έχει μερικές προτάσεις σε ποτό για να διατηρήσει την αδύνατη, ready for haute couture σιλουέτα της. Πίνει πράσινο τσάι όλη μέρα και το βράδυ πίνω βότκα, ενώ για γυμναστική προτιμά το μπαλέτο.

Elle Macpherson - Αλκαλική διατροφή

shutterstock-98811842.jpg

Βασισμένη στην ιδεολογία ότι ένα όξινο σώμα είναι πιο επιρρεπές σε ασθένειες που μπορούν να αποσυντονίσουν τον μεταβολισμό, η Macpherson καταναλώνει μονάχα αλκαλικές τροφές (συμπεριλαμβανομένων δημητριακών ολικής αλέσεως, φυλλωδών λαχανικών) και αποφεύγει επιλογές, όπως ο καφές και το αλκοόλ για να διατηρήσει το εσωτερικό της pH. σε ισορροπία. Ακόμη κάνει τεστ ούρησης για να βεβαιωθεί ότι ο οργανισμός της δουλεύει ρολόι. Και δεν είναι η μόνη A-lister που το κάνει: η Victoria Beckham, η Gwyneth Paltrow και η Jennifer Aniston ορκίζονται σε αυτήν τη διατροφή επίσης.

Halle Berry - Scrub από καφέ

shutterstock-1410988763.jpg

Ενώ ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι δύο φλιτζάνια καφέ καθημερινά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός, η Berry φέρεται να στρέφει το ενδιαφέρον της στα οφέλη του καφέ, τα οποία τονώνουν την εξωτερική όψη του σώματος. Γι' αυτό τον λόγο και χρησιμοποιεί ένα άκρως αποτελεσματικό όπως υποστηρίζει coffee scrub. Η περιεκτικότητα του σε καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι συσφίγγει το δέρμα και ακόμη, μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Heidi Klum - Μηλόξιδο 

shutterstock-1207104040.jpg

Το supermodel ενώνεται με μια λεγεώνα celebrities που υμνούν αυτή τη φυσική μέθοδο αποτοξίνωσης. Μια κουταλιά από μηλόξιδο καθημερινά έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει μια σειρά από οφέλη: Από την ενίσχυση της απώλειας βάρους και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης στην καταπολέμηση των τοξινών.

Josephine Skriver - Ζεστό Νερό

shutterstock-1113495659.jpg

Το top model, Josephine Skriver, ορκίζεται σε αυτήν τη μέθοδο κατά του φουσκώματος. Πίνει απλά μια κούπα ζεστό νερό πριν οτιδήποτε άλλο το πρωί και μετά ξανά πριν τον ύπνο. Όπως λέει, «Αυτή η ενυδάτωση με βοηθάει να καθαρίζω εσωτερικά κι εξωτερικά. Με ζεστό νερό, όλα τα cleans-up επιτυγχάνονται καλύτερα!»