fbpixel

Search icon
Search
6 celebrity books που θα ταιριάξουν τέλεια στο coffee table σας
INTERIORS

6 celebrity books που θα ταιριάξουν τέλεια στο coffee table σας

Προσθέστε στα τώρα στο καθιστικό σας


Αν το σαλόνι αποτελεί το «σώμα», τότε το coffee table θα ήταν η «καρδιά» του σπιτιού σας. Είναι εκεί που μαζευόμαστε για να παρακολουθήσουμε τηλεόραση, να συνομιλήσουμε με φίλους, να πιούμε ένα φλιτζάνι καφέ το πρωί -ή το κρασί μας αργά το βράδυ- και να χαλαρώσουμε με τα πόδια ψηλά μετά από μια αγχωτική ημέρα. Εάν λοιπόν, δεν έχετε ήδη σκεφτεί πως μπορείτε να το διακοσμήσετε, ώστε να αποτελεί το πιο stylish σημείο του χώρου σας, τότε διασημότητες όπως η Kim Kardashian, η Cameron Diaz και οι Mary-Kate και Ashley Olsen είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

Όπως γνωρίζουν πολλοί λάτρεις της διακόσμησης, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε spicy up του design του, είναι η ένταξη βιβλίων με λαμπερά εξώφυλλα και σελίδες γεμάτες από επαγγελματικές φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities. Δείτε ποια είναι αυτά και αποκτήστε τα asap! 

"Influence", Mary-Kate & Ashley Olsen

1-toyAd.jpg

Αποτελείται από συνεντεύξεις με icons όπως ο Karl Lagerfeld, η Diane Von Furstenberg, ο John Galliano και ο Christian Louboutin, το coffee table book "Mary-Kate και η Ashley Olsen’s Influence" εισχωρεί στην καρδιά της βιομηχανίας της μόδας κι εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να είσαι influencer. Το βιβλίο διαθέτει επίσης ένα εξώφυλλο διπλής όψης με τα πρόσωπα της Mary-Kate και της Ashley, που διαθέτει την εισαγωγή και τον επίλογο που γράφτηκε από την κάθε μία.

"The Body Book", Cameron Diaz

cameron-diaz.jpg

Το βιβλίο της Cameron Diaz, "The Body Book" μας δείχνει πως να διατηρήσουμε την υγεία του σώματός μας και άλλους τρόπους για να το αγαπήσουμε. Το εν λόγω coffee table book, που έφτασε στο Νο 1 στη λίστα των best sellers των New York Times, είναι κάτι παραπάνω από ένα όμορφο εξώφυλλο. Το "The Body Book" παραδίδει μαθήματα ζωής για το πώς η διατροφή και η άσκηση μπορούν να "συνδέσουν" μοναδικά το μυαλό και το σώμα.

"The Art of Beauty", Naomi Campbell

naomi-campbell1-BLYyF.jpg

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας: Στα 2.500 δολάρια, το "The Art of Beauty" της Naomi Campbell είναι σίγουρα ένα υπερεκτιμημένο βιβλίο. Ωστόσο, εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε τα χρήματα, το συγκεκριμένο λεύκωμα θα αποτελεί μια διαχρονική προσθήκη στο coffee table σας. Αποτελείται από έργα τέχνης του Βρετανού καλλιτέχνη Allen Jones και αυτοβιογραφικό κείμενο του ίδιου του supermodel, είναι ένα limited edition απόκτημα, το οποίο υπογράφει η Campbell. Επίσης, περιλαμβάνει επαγγελματικές φωτογραφίες από την πολυετή καριέρα της κι ένα τρισδιάστατο εξώφυλλο που απεικονίζει το στήθος μιας γυναίκας.

"Beauty", Lauren Conrad

lauren-conrad.jpg

Η Lauren Conrad έχει γράψει περίπου 12 βιβλία, αλλά το "Beauty" έγινε best seller στη λίστα των New York Times, καθώς είναι γεμάτο με τα μυστικά ομορφιάς της influencer, και φυσικά είναι το πιο κατάλληλο για το coffee table book σας. Στο cover του; Μια εντυπωσιακή φωτογραφία της star του "The Hills" που χαμογελά, το συγκεκριμένο λεύκωμα παρέχει αμέτρητες πληροφορίες που αφορούν: από τη ρουτίνα περιποίησης της ίδιας μέχρι τα tips για το τέλειο eye-liner που αποτελεί για χρόνια το σήμα-κατατεθέν της.

"Selfish", Kim Kardashian

kim-kardashian6.jpg

Κανένα coffee table book δεν είναι πλήρες χωρίς το "Selfish" της Kim Kardashian, την αμφιλεγόμενη συλλογή με τις selfies της. Συμπεριλαμβανομένων δεκάδων εικόνων που δεν είχατε δει ποτέ από τη ζωή της star του "Keeping Up with the Kardashians" -από glam selfies, λαμπερές φωτογραφήσεις στο κόκκινο χαλί έως και νοσταλγικές φωτογραφίες της παιδικής ηλικίας- το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί ένα must-buy για κάθε superfan της Kardashian.

"Kate: The Kate Moss Book", Kate Moss

kate-moss.jpg

Με 8 διαφορετικά εξώφυλλα, το "Kate: The Kate Moss Book" παρέχει μια επιλογή για όλους. Σε επιμέλεια του ίδιου του μοντέλου, το λεύκαωμα περιλαμβάνει δεκάδες φωτογραφίες που αναδεικνύουν την καριέρα της Moss από όταν ήταν μια σχετικά άγνωστη έφηβη, μέχρι τα χρόνια της ως το πιο it super model της εποχής. Κάθε εξώφυλλο του βιβλίου είναι κι ένα iconic εξώφυλλο περιοδικού, που τραβήχτηκε από φωτογράφους όπως ο Mario Testino και οι Inez & Vinoodh.