fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

6 best steps για να ανανεώσετε την κατοικία σας τον χειμώνα

Tα βήματα για να πετύχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα


6 best steps για να ανανεώσετε την κατοικία σας τον χειμώνα

Η ανανέωση του σπιτιού τώρα τον χειμώνα αποτελεί μονόδρομο, έτσι ώστε να απογειώσουμε τη διάθεσή μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Από το σαλόνι έως τα υπνοδωμάτια, είναι σημαντικό να αισθανόμαστε όμορφα μέσα στους προσωπικούς μας χώρους, διαμορφώνοντάς τους με τέτοιον τρόπο ώστε να μας εκφράζουν και να μας κάνουν να μη θέλουμε να τους αποχωριστούμε. Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια με σκοπό να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα, τα δωμάτια θα πρέπει να διακρίνονται από το coziness που εκπέμπουν, καθώς και την εκλεπτυσμένη λειτουργικότητά τους.

Πώς θα το πετύχετε αυτό; Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 6 best steps για να ανανεώσετε έναν προς έναν τους χώρους της κατοικίας σας φέτος τον χειμώνα!

1. First of all, living room

malle-product000540.jpg
Photo credits: Malle


Το σαλόνι είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε τον περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα, γι' αυτό και είναι σημαντικό να το διαμορφώσουμε με τέτοιο τρόπο που να εκπέμπει ζεστασιά, αλλά και μοντερνισμό. Ξεκινήστε, λοιπόν, το makeover από το συγκεκριμένο σημείο μέσα στο σπίτι! Ένας άνετος καναπές από την εταιρία Malle είναι ό,τι ακριβώς αναζητάτε ώστε να πάρει μορφή ο χώρος σας και να ενταχθεί το "center piece" του living room σας, χαρίζοντάς σας στιγμές χαλάρωσης τον χειμώνα -και όχι μόνο. Κι επειδή το styling είναι πολύ σημαντικό ώστε να πάρει διάσταση ο χώρος σας, διακοσμήστε με μαξιλάρια για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

2. K is for Kitchen

90234134-1284563458405284-3724168023557275648-n.jpg
Photo credits: Stosa Cucine


Συνεχίστε την αναδιαμόρφωση των χώρων σας με την κουζίνα. Ένας χώρος στον οποίο όσοι λατρεύουν τη μαγειρική σίγουρα θα περνούν πολύ χρόνο. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη λειτουργικότητα και το πόσο πρακτικές είναι οι γραμμές που θα επιλέξετε για τη δική σας κουζίνα. Εσείς που φτιάχνετε τώρα το σπίτι σας ή που αποζητάτε ένα ολοκληρωτικό makeover, στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε κουζίνες που χαρακτηρίζονται για τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό τους, ώστε να επενδύσετε σε μια επιλογή που θα σας κρατήσει για μια ζωή. Bonus, ανατρέξτε στις updated προτάσεις της εταιρίας Stosa Cucine, όπου μπορείτε να εντοπίσετε τις τραπεζαρίες που μπορούν να ολοκληρώσουν το design όλου του χώρου, κάνοντας ήδη σχέδια για το επόμενο dinner που θα διοργανώσετε!

3. Bedroom stories

malle-product000704.jpg
Photo credits: Malle


Άλλο ένα δωμάτιο μέσα στο σπίτι που είναι απαραίτητο να το προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς είναι ο χώρος στον ξεκουράζεστε και αποφορτίζεστε από την ένταση της ημέρας. Ένα άνετο κρεβάτι είναι κάτι που είναι απαραίτητο να υπάρχει και να δεσπόζει στον χώρο, ενώ πλέον μπορείτε να αναζητήσετε το ιδανικό για εσάς, το οποίο βρίσκεται σε μια πληθώρα από styish & comfy designs, που αξίζουν την προσοχή σας.

4. The importance of your safety

screenshot-1-0KBsh.png
Photo credits: Σχέδιο Πόρτες


Η ασφάλειά σας αποτελεί το Α και το Ω! Γι' αυτό και οι πόρτες Scrigno που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Σχέδιο μετατρέπονται στην ιδανική και απόλυτα ασφαλή επιλογή για κάθε χώρο της κατοικίας σας. Πέρα από τα μοντέρνα designs, η εταιρία ποντάρει στην υψηλή ποιότητα, διασφαλίζοντας το πόσο ανθεκτικές θα μείνουν στο πέρασμα του χρόνου. Ακόμα μια επένδυση την οποία δεν πρόκειται να μετανιώσετε!

5. The art-filled way

screenshot-2-zTMuE.png
Photo credits: Arting


Tι καλύτερο από το να ολοκληρώσετε το decor του σπιτιού σας με έναν ξεχωριστό πίνακα από το brand Arting! Μοντέρνοι και κλασικοί, minimal και maximal, με πολλά ή λίγα χρώματα αλλά και σχέδια, συνθέτουν μια to buy list από την οποία δε θα ξέρετε τι να διαλέξετε πρώτα! Μια art-filled πινελιά που θα χαρίσει πόντους στο τελικό αποτέλεσμα και μπορεί να ταιριάξει με κάθε home decor style που εσείς θα διαλέξετε.

6. A touch of luxury

242616265-4178021985599257-7968534569330772169-n.jpg
Photo credits: Area Domus


Κι επειδή οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, επικεντρωθείτε σε αυτές και δημιουργήστε το τέλειο αποτέλεσμα με μερικές από προσθήκες. Αφού διαμορφώσετε έναν προς έναν τους χώρους σας και διασφαλίσατε τη δική σας ασφάλεια μέσα από σίγουρες επιλογές, σειρά έχουν οι μικρές, last minute πινελιές που θα απογειώσουν το σκηνικό. Μερικά πιο luxury touches θα προδώσουν αίσθηση πολυτέλειας και ακαταμάχητου χαρακτήρα.

Ο φωτισμός θεωρείται «κλειδί» στο πώς δείχνει ο καθένας από τους χώρους, γι' αυτό και στραφείτε σε φωτιστικά οροφής, δαπέδου, αλλά κι επιτραπέζια από την Area Domus, για να «ζεστάνετε» ακόμα και την παραμικρή γωνία και να χαρίσετε μια ατμοσφαιρική αύρα. Bonus, για τώρα τον χειμώνα τα χαλιά θεωρούνται must-have item για όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Θα δείτε πόσο cozy vibe θα δημιουργηθεί με μία μόλις κίνηση!


1

Καρέκλα

Rosa, Stosa Cucine SEE MORE

2

Μαξιλάρια

Malle SEE MORE

3

Επιδαπέδιο φωτιστικό

Kartell, Area Domus SEE MORE

4

Πίνακας

Abstract, Arting SEE MORE

5

Χαλί

Linie Design, Area Domus SEE MORE

6

Τραπέζι

Londra, Stosa Cucine SEE MORE

7

Επιτραπέζιο φωτιστικό

Malle SEE MORE