fbpixel

Search icon
Search
6 beauty trends των celebrities που σας προκαλούμε να αντιγράψετε
BEAUTY PEOPLE

6 beauty trends των celebrities που σας προκαλούμε να αντιγράψετε

Από τη Hailey Bieber μέχρι τη Miley Cyrus όλα είναι υπέροχα


Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο επίκαιρο στον κόσμο του beauty από τις celebrities που αποφασίζουν να μιλήσουν -ή απλώς να δείξουν- τα αγαπημένα τους looks. Από νύχια και μαλλιά μέχρι τάσεις στο μακιγιάζ όλα δείχνουν το δρόμο για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση. Προτάσεις που έρχονται για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα και άλλες που σίγουρα θα ταιριάξουν στο δικό σας προσωπικό στύλ. Ότι και αν επιλέξετε να είστε σίγουροι πως θα λάμψετε.

Sun-Kissed Hair

gisele.jpg

Ως το απόλυτο κορίτσι του ήλιου, η Gisele Bündchen εμπνέει πολλές γυναίκες να ανακαλύπτουν την πιο girly πλευρά τους όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινοί μήνες. Αλλά δεν αφορά μόνο το χρυσαφένιο μαύρισμα και το λαμπερό δέρμα που ανήκουν τους στόχους ομορφιάς της - είναι και τα μαλλιά της. Δεδομένων των πλούσιων waves της, της χαλαρής διάθεσης και των καραμελένιων, sun-kissed χρωμάτων που έχει στα μαλλιά της το σούπερ μόντελ αναδεικνύει την πιο υπέροχη εκδοχή του εαυτού της. Τα φυσικά highlights είναι ο απόλυτος στόχος και το θετικό είναι ότι μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις αποχρώσεις. 

Ladylike Lob

miley-cyrous.jpg

Βασίλισσα του του ροκ εν ρολ looks, η Miley Cyrous έχει δοκιμάσει κάθε πιθανό 80s χτένισμα είτε σε μακριά είτε σε κοντά μαλλιά. Η αγάπη της παρόλα αυτά θα παραμένει για πάντα η έντονη υφή και ο όγκος με τις αφέλειες να δείχνουν την πιο girly πλευρά της. Έτσι, σπάνια θα τη δείτε με κομψά, ίσια μαλλιά και για αυτό ακριβώς θέλετε να αντιγράψετε κάθετι διαφορετικό που προτείνει.

Skin-Care Routine

240847367-821622241882950-9040342659494406453-n.jpg

Η Pritika Swarup, λατρεύει τον κόσμο της ομορφιάς. Δεν είναι μόνο το επίκεντρο των δύο κύριων ενασχολήσεων της ως μοντέλο και ως ιδρύτρια της Prakti Beauty, αλλά είναι και καθημερινό κομμάτι της εφόσον η φροντίδα του εαυτού της είναι κάτι παραπάνω από μια τελετουργία ομορφιάς, που μεταδόθηκε μέσα από τις γενιές των γυναικών της οικογένειάς της. Πρόσφατα, λοιπόν, αποκάλυψε πως ποτέ δεν κοιμάται με makeup, πως επιλέγει το υαλουρονικό οξύ σε ορό και πως κάνει απολέπιση 3 φορές την εβδομάδα. 

Pearl-Pink Manicure

281568997-380305874116610-4806345509379050188-n.jpg

Η Hailey Bieber εμπνέει ξανά το beauty look μας με ένα μαργαριταρένιο-ροζ μανικιούρ που πρόκειται να αντιγράψουμε, το συντομότερο δυνατόν. Είναι λογικό εφόσον για τη γενιά της αποτελεί ένα από τα πρότυπα του clean beauty καθώς με κάθε ευκαιρία αναδεικνύει την πιο απλή και φυσική πλευτά του εαυτού της. Άλλωστε, έχει δείξει πολλές φορές πως το minimal και το βαρετό είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Και τα κλασικά beauty looks που εκτελούνται υπέροχα με μερικές πιο modern "επεμβάσεις" έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της.

Vanilla Almond Blonde

millie-bobby.jpeg

Η ηθοποιός του Stranger Things έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά με τα νέα της ξανθά μαλλιά και απέδειξε πως η απόχρωση αμύγδαλο βανίλιας είναι ότι πιο νέο κυκλοφορεί. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, το οποίο προβλήθηκε στις 13 Μαΐου, η Μillie Brown φαινόταν απίστευτα cool σε ένα μωβ σύνολο από την Raisa Vanessa κάτι που αναδείκνυε ακόμη περισσότερο τη νέα της εμφάνιση. Όσο για το makeup look, ήταν εξίσου υπέροχο.

Tiger’s Eye Blonde

200498177-516593182873637-1496497034168280444-n.jpg

Μετά από έναν χειμώνα με βαθιά χρώματα μαλλιών, το "εκκρεμές" γυρίζει πίσω στη φωτεινή πλευρά και τα διαφορετικά ξανθά έρχονται στην επιφάνεια. Τα μαλλιά "Tiger's eye blonde" είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα πιο ανοιχτόχρωμων και φωτεινότερων αποχρώσεων που κυριαρχούν και μας φτιάχνουν τη διάθεση ετοιμάζοντας μας για ένα πιο ζεστό καιρό.