fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

6 beauty προϊόντα που πρέπει να βγάλετε από το νεσεσέρ σας πριν μπει ο Αύγουστος

Και με τι θα τα αλλάξετε


6 beauty προϊόντα που πρέπει να βγάλετε από το νεσεσέρ σας πριν μπει ο Αύγουστος

Όπως το καλοκαίρι δε φοράτε τα ζεστά σας ρούχα, έτσι ακριβώς, τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου θα πρέπει να αφαιρέσετε από πάνω σας και όλα όσα στέκονται βαριά στην επιδερμίδα σας. Κάνοντας το κατάλληλο update, λίγο πριν τις διακοπές, θα βρείτε όλα τα beauty products που μπορείτε για κάποιο καιρό να αφήσετε στην άκρη και θα ανακαλύψετε όλες τις εναλλακτικές που θα κάνουν το νεσεσέρ σας απόλυτα λειτουργικό. 

Αντικαταστήστε τα παρακάτω:

Το matte lipstick με ένα lip gloss

To matte αποτέλεσμα στα χείλη τείνει να δημιουργεί γραμμώσεις και να "μπαίνει" στις γραμμές των χειλιών σας. Μάλιστα, με τον ήλιο να αφυδατώνει ακόμη περισσότερο την περιοχή η κατάσταση γίνεται ακόμη δυσκολότερη και έτσι ένα gloss ή ένα lip balm θα γίνουν η τέλεια εναλλακτική. Θα συνεχίσετε να αποκομίζετε όλα τα οφέλη από το ίδιο χρώμα, αλλά θα θρέψετε και θα ρυθμίσετε τα χείλη σας με αυτή την επιλογή.

Το cream cleanser με ένα gel 

Όταν το δέρμα σας γίνεται λιπαρό εξαιτίας της υγρασία, δεν χρειάζεστε επιπλέον ενυδάτωση από καθαριστικά κρέμας. Αυτή η πρόσθετη ενυδάτωση είναι εξαιρετική τον ξηρό χειμώνα, αλλά αυτές οι φόρμουλες μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ βαριές το καλοκαίρι. Αντί να χρησιμοποιείτε ένα καθαριστικό κρέμας όλο το χρόνο, ανταλλάξτε το με ένα πιο απαλό καθαριστικό gel που περιέχει περισσότερα σαλικυλικά και γλυκολικά οξέα για να βοηθήσει στην αποφλοίωση του δέρματος ελαφρά και στην πρόληψη των φραγμένων πόρων.

make-up.webp

Tο ultra-rich moisturiser με ένα lightweight serum

Η ατμοσφαιρική υγρασία στον καλοκαιρινό αέρα είναι αρκετή για να ενυδατώσει πλήρως το δέρμα σας, έτσι μπορείτε να παραλείψετε τα βαριά προϊόντα. Ακριβώς όπως τα καθαριστικά κρέμας, έτσι και οι βαρύτερες κρέμες φράζουν τους πόρους σας και οδηγούν ακόμη και σε ξεσπάσματα. Μεταβείτε σε έναν ελαφρύ ενυδατικό ορό ή λοσιόν που έχει ενυδατικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το οποίο θα προσθέσει μια φυσική δροσιά στην επιδερμίδα σας. 

Tο foundation με μια BB cream

Ο καλοκαιρινός καιρός δεν είναι ιδανικός για οτιδήποτε heavy. Επιλέξτε μια ελαφριά κρέμα BB ή μια tinted ενυδατική κρέμα, η οποία θα εξακολουθεί να παρέχει την κάλυψη που θέλετε χωρίς να αλλοιώνει το δέρμα σας. Μάλιστα, αν βρείτε κάποιο που περιέχει και SPF τότε θα έχετε την τέλεια λύση. 

makeup-eyeshadow.webp

Tο powder blush με ένα cream blush

Ένα look που σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε είναι το έντονο αποτέλεσμα που δίνουν οι υφές πούδρας στο πρόσωπο σας. Αν και πιστεύετε ότι το ρουζ σε σκόνη θα έκανε την καλύτερη δουλειά για την αποφυγή αυτού του σεναρίου, αυτό δεν ισχύει. Το χειμώνα, τα ρουζ σε σκόνη λειτουργούν ιδανικά πάνω σε ένα matte foundation, το οποίο κλειδώνει την υγρασία, αλλά το καλοκαίρι, μπορούν να αρχίσουν να "κάθονται" στο δέρμα όταν η θερμοκρασία αυξάνεται.

Tη finishing powder με ένα setting spray

Δεν θέλετε να προσθέσετε ακόμη περισσότερο προϊόν στο δέρμα σας για να διακινδυνεύσετε μια υπερβολική εμφάνιση. Τα setting spray προσφέρουν τo ίδιο -ή και καλύτερο- αποτέλεσμα, χαρίζοντας ένα blur effect που μπορεί να κρατήσει το μακιγιάζ σας στη θέση του, ακόμη και να αναζωογονήσει και να ενυδατώσει το δέρμα σας όλη την ημέρα.

Top choices

 Lip gloss

Lip gloss

3D Hydra Lipgloss, Kiko Milano

BUY ME
 Gel cleanser

Gel cleanser

Gentle Gel Facial Cleanser: Geranium Leaf, Bergamot, Rosebud, Grown Alchemist, Hondos Center

BUY ME
 Serum power

Serum power

Super Peptide, Mario Badescu, Sephora

BUY ME
 BB cream

BB cream

Bonjour Nudista BB Cream, L'Oreal Paris, Attica

BUY ME
 Cream blush

Cream blush

Cheeks Out Freestyle Cream Blush, Fenty beauty By Rihanna, Sephora

BUY ME
 Setting spray

Setting spray

Photo Finish Setting Spray Weightless, Smashbox

BUY ME