fbpixel

Search icon
Search
5+1 catwalk approved στιλιστικά μυστικά για την επιστροφή σας στο γραφείο
THE LOOK

5+1 catwalk approved στιλιστικά μυστικά για την επιστροφή σας στο γραφείο

Τα σχέδια που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα


Έπειτα από μία περίοδο χαλάρωσης και ξεκούρασης, μία καινούρια σεζόν είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Η επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας ύστερα από τις καλοκαιρινές μας διακοπές ίσως είναι για πολλές από εσάς μία αρκετά απαιτητική διαδικασία. Μην ανησυχείτε γιατί υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την κάνετε πιο εύκολη. Ένας από αυτούς είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα σύνολα που επιλέγουμε να φοράμε κάθε πρωί για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο.

Για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, οι διάσημοι σχεδιαστές μας χάρισαν πολλά styling tips και καινοτόμες ιδέες για τα office looks μας κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα να τα υιοθετήσουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, βρείτε ποια είναι αυτά που σας ταιριάζουν και ετοιμαστείτε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον με μικρές μόλις κινήσεις.

Jacquemus: The bold colours

210242420-361740448641188-5290475640933404314-n.jpg

Σε περίπτωση που αναζητάτε εκείνη την προσθήκη που θα «παίξει» σημαντικό ρόλο τόσο στο στιλ όσο και στην ψυχολογία σας, τότε αυτή είναι τα έντονα χρώματα. Είναι γνωστό πλέον πόσο θετικό αντίκτυπο έχουν οι φωτεινές αποχρώσεις στη διάθεση μας. Ο Jacquemus μας χάρισε για ακόμα μια φορά τις καλύτερες προτάσεις, καθώς απογείωσε τα bold colours και φυσικά το ροζ. Επιλέξτε το σε πουκάμισα, knit items ακόμα και σε κοστούμια.

Prada: L for layering

00001-prada-fall-21.jpg

Ο συνδυασμός πολλών κομματιών μαζί –πάντοτε με το σωστό τρόπο- έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο, το οποίο μπορεί να μας μετατρέψει σε κανονικές fashion experts. Όταν πρόκειται για office outfits μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει, διότι έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τη fun αισθητική με πιο formal κομμάτια. Ο διάσημος οίκος Prada απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα παραπάνω, καθώς το classic tailoring ταίριαξε άψογα με χρωματιστά πουκάμισα και ζιβάγκο με παιχνιδιάρικα prints που ξεπρόβαλαν μέσα από τα μανίκια του blazer.

Louis Vuitton: All day long

7-11.jpg

H επιστροφή στο γραφείο φέρνει μαζί της και τα αγαπημένα after work drinks που μας έχουν λείψει. Αυτό σημαίνει πως τα πρωινά πρέπει να δημιουργούμε σύνολα, τα οποία μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, all day long. Πως θα το πετύχετε αυτό; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές του οίκου Louis Vuitton. «Καλύψτε» το glam dress σας μ’ ένα oversized blazer, φούτερ και εντυπωσιακά jackets και συνδυάστε με casual boots.

Celine: Tailoring obsession

m-2enemzereve.jpg

Με την πρώτη ματιά ένα cropped ασύμετρο top ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο, αλλά με το σωστό styling ούτε εσείς ούτε οι συνάδελφοί σας θα δυσκολευτείτε να αλλάξετε άποψη. Διαλέξετε ένα loose trouser κι ένα σακάκι σε φαρδιά γραμμή μαζί με το top σας κι όλο αυτό στην ίδια χρωματική παλέτα. Τα μαύρο φυσικά θα εντυπωσιάσει.

The Row: Shirt it up

00031-the-row-rtw-fall-21.jpeg

Μία από τις τάσεις που έχει «κλέψει» το ενδιαφέρον μας του τελευταίους μήνες δεν είναι άλλη από τα oversized shirts. Όσο περίεργο κι αν φαντάζει σίγουρα μπορεί να κερδίσει μία σημαντική θέση και στα every day office looks. Κινηθείτε σε λευκές αποχρώσεις και σε λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα puff sleeves αλλά και τα bib collars.