fbpixel

Search icon
Search
5+1 beauty tips των διασήμων για να παραμένουν λαμπερές
FACE & BODY

5+1 beauty tips των διασήμων για να παραμένουν λαμπερές

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πάντα ακαταμάχητες


Η αλήθεια είναι πως ένα από τα πράγματα που προσέχει κανείς στις λαμπερές celebrities, είναι το λαμπερό κι υγιές δέρμα τους. Κακά τα ψέματα, ποια γυναίκα δε θέλει να δει το πρόσωπό της να είναι πιο φρέσκο κι εντυπωσιακό από ποτέ; Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία και θέλετε να κλέψετε την παράσταση φέτος τις γιορτές, κρατήστε σημειώσεις! Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot tips των πιο εντυπωσιακών γυναικών του χώρου του θεάματος και των social media, που πρέπει να υιοθετήσετε κι εσείς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Δώστε στο δέρμα σας το απαραίτητο boost πριν τις γιορτές!

Hailey Bieber

e68849e5-054c-4dca-8c56-226456464b8f.jpeg

H Hailey Bieber, δε χρειάζεται να κάνει πολλά για να συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω της. Το πανέμορφο μοντέλο, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα που μπορεί να συναντήσει κανείς στις πασαρέλες ή στο Instagram, αλλά αναμφίβολα, σήμα κατατεθέν της αποτελεί το λαμπερό της δέρμα. H Hailey έχει μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις της για τα beauty μυστικά της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, έχει προσθέσει στην καθημερινή της routine ένα θαυματουργό συστατικό, που κάνει... θαύματα! Ορκίζεται στη ρετινόλη κι όπως λέει, τα αποτελέσματα μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα ήταν θεαματικά, με το πρόσωπό της να είναι extra glowy και λαμπερό.

Kim Kardashian

d481a2dd-0145-45ae-a024-6eb78aa2aaae.jpeg

Είναι γνωστό πως η Kim Kardashian αγαπάει τα glamorous makeup looks. Άλλωστε, πλέον έχει μπει κι αυτή στη λίστα με τις celebrities που έχουν δημιουργήσει το δικό τους beauty & makeup brand. Όμως και στη δική της περίπτωση, το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στη φροντίδα της επιδερμίδας της, καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι και φροντίζει να διατηρεί το δέρμα της σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Για την Kim, βασικό step της καθημερινής της beauty routine αποτελεί η ενυδάτωση κι όπως λέει, αγαπάει το hyaluronic acid, που της προσφέρει extra ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. 

Μiranda Kerr

d22953f4-5408-486f-a00e-7c211b200738.jpeg

Η Miranda Kerr ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δίνουν έμφαση στην skincare routine τους. Το πρώην top-model, έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand, το οποίο περιλαμβάνει clean προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Ποιο είναι όμως το απόλυτο μυστικό της Kerr; Απλώνει μικρή ποσότητα από το -αγαπημένο- της rosehip oil και κάνει μασάζ σε όλο το πρόσωπό της με κυκλικές κι ανοδικές κινήσεις, ενώ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιεί κι ένα jade roller. Επαναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία το πρωί και το βράδυ κι όπως λέει, πρόκειται για τη δική της, favorite στιγμή μέσα στην ημέρα, καθώς εκτός από τα benefits που έχει για το δέρμα της, τη χαλαρώνει και της χαρίζει ένα αίσθημα ευεξίας. Δοκιμάστε το κι εσείς!

Οlivia Palermo

7a076279-dace-4b06-ab92-dc1fd68b81fb.jpeg


Αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες fashionistas των γυναικών και σε κάθε της εμφάνιση, συγκεντρώνει επάνω της τα βλέμματα, με τα εντυπωσιακά της outfits. Πέρα από ένα μοναδικό στιλ, η Olivia Palermo διαθέτει και μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα, που μας κάνει όλες μας να αναρωτιόμαστε πώς τα καταφέρνει. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δώσει η ίδια την απάντηση, αποκαλύπτοντας το δικό της big secret. Το μεγάλο της όπλο, είναι η διατροφή της, καθώς όπως λέει εκτός από τα products που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας, είναι σημαντικό να προσέχουμε και τις τροφές που καταναλώνουμε. Φροντίζει να πίνει αρκετό νερό κι έχει εντάξει στην καθημερινότητά της τα φρέσκα λαχανικά και τα φρούτα, όπως οι φράουλες και τα βατόμουρα, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Jennifer Lopez

49ab408a-7978-4fec-bc61-3df42a1ccfae.jpeg

Στην περίπτωση της Jennifer Lopez, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η λατίνα star ακούει με προσοχή όλα αυτά τα χρόνια τις συμβουλές των experts κι έχει δημιουργήσει την κατάλληλη beauty routine, που ανταποκρίνεται στις δικές της ανάγκες, την οποία ακολουθεί καθημερινά πιστά, όμως, όπως λέει «κλειδί» για ένα λαμπερό κι υγιές δέρμα, αποτελεί ο καλός ύπνος. Αποφεύγει συστηματικά να ξαπλώνει μπρούμυτα, καθώς δε θέλει να επιβαρύνει το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ προσπαθεί να κοιμάται καθημερινά για περίπου 8-9 ώρες το βράδυ. Εξίσου σημαντικό, είναι το γεγονός ότι διατηρεί -όσο είναι αυτό εφικτό- ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου, καθώς είναι γνωστό πως έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα. Last but not least, δεν αποχωρίζεται τις αγαπημένες της silk pillowcases όπου κι αν βρίσκεται. 

Emilia Clarke

a45402b7-3dac-40ea-ac95-b1614a63e35a.jpeg

Ενδεχομένως ακούγεται πολύ απλό, όμως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από μία σταθερή beauty routine. Για την Emilia Clarke, αυτό είναι το απόλυτο μυστικό της επιτυχίας κι ακόμη κι όταν ταξιδεύει, φροντίζει να μην παραλείπει τα βασικά steps της καθημερινής της ρουτίνας. Καθαριστικό προσώπου, ενυδατική κρέμα και under-eye cream για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, είναι το τρίπτυχο ομορφιάς στην οποία ορκίζεται κι αν κρίνουμε από την εικόνα της, θα πρέπει να την ακολουθήσετε κι εσείς, προκειμένου να κλέψετε την παράσταση φέτος!