fbpixel

Search icon
Search
5+1 A-list beauty experts μοιράζονται τα δικά τους feel-good rituals που κάνουν θαύματα
WELLNESS

5+1 A-list beauty experts μοιράζονται τα δικά τους feel-good rituals που κάνουν θαύματα

Ακολουθήστε τις συμβουλές τους κι απολαύστε τα οφέλη


Μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές και τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όλοι μας ετοιμαζόμαστε και πάλι να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Οι υποχρεώσεις δε σταματούν κι η καθημερινή ρουτίνα είναι γεμάτη, ωστόσο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσουμε τη ζωή μας με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε μία νέα αρχή. Όπως ισχύει πάντα, οι μικρές αλλαγές, είναι κι αυτές που πραγματικά μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά. Αναρωτιέστε κι εσείς ποια είναι τα κρυμμένα μυστικά των λαμπερών γυναικών, που τους προσφέρουν αναζωογόνηση κι ευεξία; Γνωρίστε τα πιο hot tips των A-list beauty experts που αξίζει να δοκιμάσετε και να απολαύσετε τα οφέλη τους κι εσείς.

Enjoy your free time!

Miranda Kerr

5510c9f3-ff8c-4d8b-95e7-7202a4e3c64c.jpeg

Η Miranda Kerr είναι -μεταξύ άλλων- γνωστή για τη φρέσκια και λαμπερή της εμφάνιση, καθώς η αλαβάστρινη επιδερμίδα της, το λαμπερό πρόσωπο και τα εντυπωσιακά, μακριά μαλλιά αποτελούν το σήμα κατατεθέν της, ακόμη και τώρα που βρίσκεται μακριά από τη βιομηχανία της μόδας και τα catwalks. Όπως είναι γνωστό, είναι υπέρμαχος του clean beauty κι έχει δημιουργήσει το δικό της brand, που περιλαμβάνει μία σειρά από προϊόντα που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό που κάνει τη διαφορά για την Kerr είναι ο ύπνος. Όπως έχει εξηγήσει, φροντίζει να κοιμάται περίπου 7 ώρες κάθε βράδυ, ενώ προτιμά να πηγαίνει στο κρεβάτι της νωρίς. "Μετά από έναν καλό, βραδινό ύπνο αισθάνομαι πολύ καλύτερα κι είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την ημέρα μου", σημειώνει. Μήπως πρέπει να την ακολουθήσετε;

Dr. Maryam Zamani

9c48d8c9-af49-4296-8b10-d8c41e1da8a8.jpeg

Τα οφέλη της συστηματικής άσκησης είναι γνωστά τόσο για την ψυχική, όσο και την σωματική υγεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να περάσετε ατελλείωτες ώρες στο γυμναστήριο, εκτελώντας δύσκολα κι απαιτητικά προγράμματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να βρείτε το είδος ή τα είδη της γυμναστικής που σας ταιριάζουν και σύντομα θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Η dr. Maryam Zamani, ιδρύτρια του MZ Ski, περιγράφει τα benefits της άσκησης και δείχνει να έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας. Απολαμβάνει την κάθε στιγμή, ακόμη κι όταν κάνει την αγαπημένη της γυμναστική κι όπως λέει: "Αγαπώ την άσκηση, για μένα είναι κάτι σαν hobby και κάθε μέρα το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει μία προπόνηση. Είτε με βάρη, είτε pilates, είτε cardio. Μου αρέσει επίσης η πεζοπορία, όταν είμαι σε κάποιο ταξίδι, προκειμένου να εξερευνήσω τα φυσικά τοπία του κάθε τόπου. Ο καθαρός αέρας, ο ζεστός ήλιος κι ο ήχος της θάλασσας με χαλαρώνουν και αναζωογονούν". 

Gucci Westman

c0b9e2be-2451-4455-91bf-cac75c361eb8.jpeg

Το haircare κομμάτι απασχολεί παραδοσιακά τις γυναίκες, καθώς όλες θέλουν να έχουν απαλά και μεταξένια μαλλιά, σαν να είναι πάντα φρεσκολουσμένα και μυρωδάτα. Η καλή διατροφή, τα σωστά προϊόντα κι η προστασία από τα hair tools και τη θερμότητα, μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα και να μεταμορφώσουν την τρίχα. Η makeup artist και founder του Westman Atelier, Gucci Westman απολαμβάνει περισσότερο τις good hair days της κι ορκίζεται σε μία καλή και full ενυδατική hair mask, που δεν αποχωρίζεται ακόμη και στις διακοπές της. Μάλιστα, όπως λέει για να δώσει ένα extra boost στα μαλλιά της, σε μία περίοδο που ταλαιπωρούνται αρκετά, εφαρμόζει μικρή ποσότητα από την αγαπημένη της μάσκα στις άκρες πριν από το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα. Δοκιμάστε το κι εσείς!

Newby Hands

89e1c444-9bd5-4ff2-b216-9d9fa6ff9f5f.jpeg


"Πάντα μου άρεσε να απολαμβάνω ένα ζεστό ντουζ και για πολλά χρόνια, ήταν αυτό που με ηρεμούσε και με βοηθούσε να κοιμάμαι καλύτερα. Ακόμη και τώρα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής μου ρουτίνας, που μένει σταθερή κάθε μέρα. Χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να με πάρει ο ύπνος μετά από αυτό". Η global beauty director, Newby Hands μοιράζεται το δικό της perfect-sleep secret και δεν είναι άλλο, από ένα ζεστό μπάνιο πριν από τον βραδινό ύπνο. Δώστε στο σώμα σας τη δυνατότητα να χαλαρώσει και να αποβάλλει τις τοξίνες κι απολαύστε τα αποτελέσματα. Θα παρατηρήσετε αμέσως πως θα έχετε περισσότερη ενέργεια στη διάρκεια της ημέρας και θα είστε πιο παραγωγικές. 

Margaret de Heinrich

8fa41962-c9e7-4b08-b540-dcaf2d050c5e.jpeg


Τα πολλαπλά οφέλη της yoga είναι γνωστά πλέον και δεν είναι τυχαίο ότι συγκεντρώνει συνεχώς όλο και περισσότερους fans. Πλέον, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα live classes online και το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Είτε κάνετε τα πρώτα σας steps, είτε είστε εξοικειωμένοι, το σίγουρο είναι πως θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Η co-founder της Omorovicza, Margaret de Heinrich είναι υπέρμαχος της yoga κι επιλέγει κι αυτή τα online classes, ειδικά στη διάρκεια των διακοπών της. Δημιουργήστε το κατάλληλο περιβάλλον στο χώρο σας, ανάψτε μερικά κεριά με χαλαρωτικό άρωμα και μεταφερθείτε νοερά στο αγαπημένο σας spa. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Poppy Jamie

0eb95334-88dd-432a-8a34-16696df500bf.jpeg


Γνωρίζατε πως ο χορός μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή σας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά; Η Poppy Jamie λατρεύει να ξεκινάει την ημέρα της με ένα mini dance party, που διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Βάζει την αγαπημένη της μουσική και διώχνει όλο το συσσωρευμένο stress, αφήνοντας πίσω της το άγχος της καθημερινότητας. "Έχοντας υιοθετήσει τη συγκεκριμένη συνήθεια, έχω δει πως η διάθεσή μου είναι πολύ καλύτερη και μπορώ να συνεχίσω την morning routine μου με περισσότερη ενέργεια", εξηγεί η founder του Happy Not Perfect. Ο χορός αποτελεί βασικό κομμάτι της ζωής της πλέον κι όπως λέει, λίγα λεπτά είναι αρκετά για να κάνουν σημαντική διαφορά.

Μήπως ήρθε η ώρα για τη δική σας αλλαγή;