fbpixel

Search icon
Search
5 super-wow beauty news που τράβηξαν την προσοχή μας
EDITORS' CHOICE

5 super-wow beauty news που τράβηξαν την προσοχή μας

Nέες συνεργασίες, ενδιαφέροντα events ομορφιάς και πρόσφατα beauty drops


Ο χώρος της ομορφιάς γίνεται συχνά αφορμή για καινοτόμα beauty looks, προσεχτική skincare φροντίδα, new products αλλά και ενδιαφέροντα events. Αυτήν τη φορά, η βιομηχανία μας χαρίζει καινούριες προτάσεις από όλων των ειδών τους τομείς: Μάς ταξιδεύει στο μπλε της ελληνικής θάλασσας με μια super-wow νέα συνεργασία, μας συστήνει την πιο καλοκαιρινή πλευρά της Αθήνας, ενώ παράλληλα σε άλλα διεθνή drops, θέτει στο επίκεντρο celebrities και αναγνωρισμένα brands που αφήνουν το δικό τους στίγμα στον beauty world! 

Let's discover the latest beauty news! 

M·A·C Cosmetics x Marina Vernicos

c-x-vernicos6.jpg

Όταν οι εικόνες της κορυφαίας Ελληνίδας φωτογράφου Marina Vernicos, ενώνονται με την εμβληματική MAC Amber Times Nine Εye Palette, το αποτέλεσμα είναι η επιτομή των καλοκαιρινών διακοπών. Η δημοφιλής φωτογράφος συνεργάζεται αποκλειστικά με το beauty brand με σκοπό τη δημιουργία ενός μαγικού «συνδυασμού ομορφιάς» που θα μας συνοδεύει σε κάθε καλοκαιρινό look μας. Τέχνη και μόδα γίνονται ένα και δημιουργούν το απόλυτο beauty accessory της σεζόν. Με το νέο αυτό εγχείρημα αναδημιουργείται η best-seller έκδοση της κεχριμπαρένιας παλέτας, Amber Times Nine Εye Palette, η οποία αυτήν τη φορά μάς προσκαλεί στο minimal κόσμο της βραβευμένης φωτογράφου. Είναι προφανές ότι ξεχωρίζει η φωτογραφία η οποία κοσμεί το packaging και μας παρασέρνει στα ελληνικά νησιά και το χαρακτηριστικό γαλάζιο της θάλασσας. Τα κρυστάλλινα νερά της Ιθάκης, μέσα από την ατέρμονη ομορφιά της, έχουν την ικανότητα να γαληνεύουν την ψυχή και να ταξιδεύει το νου μας σε μέρη που φαντάζουν μαγικά.

Το απόλυτο must-have makeup item σε μία νέα limited συσκευασία που φέρει την υπογραφή της Μarina Vernicos, δημιουργήθηκε για να απογειώσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. A must-have! 

Βρείτε την εδώ

APIVITA'S Beach Party 

1-fCqkF.jpg

Την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022 η APIVITA εγκαινίασε και επίσημα το ελληνικό καλοκαίρι με ένα χαρούμενο πάρτι στην εξωτική αυλή της «Καραβαϊκής» στη Νέα Πεντέλη. Σε μια πανέμορφη βραδιά αφιερωμένη στα αντηλιακά Bee Sun Safe και στις μάσκες Express Beauty, οι λαμπεροί καλεσμένοι της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα beauty products της εταιρίας αλλά και να παρασυρθούν σε έναν μοναδικό καλοκαιρινό χορό. Στην είσοδο, ένα εντυπωσιακό flower bar είχε στηθεί με φρέσκα πολύχρωμα λουλούδια που σε έβαζαν κατευθείαν στο κλίμα ενός εξωτικού καλοκαιρινού beach party! Η βραδιά εξελίχθηκε με πολύ upbeat ρυθμό και ξέγνοιαστη διάθεση, ενώ έκλεισε με ένα πολύ όμορφο αποχαιρετιστήριο press kit - μια πανέμορφη limited edition τσάντα, φιλοτεχνημένη από τη Βάσια Κωσταρά, που περιείχε όλα τα απαραίτητα αγαπημένα προϊόντα για να τους συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Kim Kardashian λανσάρει μια νέα skincare σειρά περιποίησης, SKKN by Kim

skkn-kks-2022-kim-kardashian-rgb-tiff-17l-88ceae6e-8041-4e04-b4aa-b36bc3537c9e-900x1200.webp

Η Kim Kardashian εισέρχεται κι επίσημα στο παιχνίδι του skincare. Μετά το τέλος των KKW Fragrance και KKW Beauty νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η δημιουργός της Skims επιστρέφει στον χώρο της ομορφιάς, αυτήν τη φορά με μια νέα σειρά περιποίησης δέρματος που ονομάζεται SKKN by Kim. Η ίδια ανακοίνωσε το νέο της εγχείρημα με μία ανάρτηση στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για «μια αναζωογονητική τελετουργία περιποίησης δέρματος εννέα προϊόντων» με «επαναγεμιζόμενη συσκευασία και καθαρά, επιστημονικά υποστηριζόμενα συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να θρέφουν όλους τους τύπους δέρματος, τους τόνους και τις υφές ενώ απευθύνονται σε κάθε ηλικία.» Η new beauty line περιλαμβάνει έναν αφρό καθαρισμού, ένα τόνερ, ένα απολεπιστικό, έναν ορό υαλουρονικού οξέος, έναν ορό βιταμίνης C8, μια κρέμα προσώπου, μια κρέμα ματιών, oil drops και night oil.

H σειρά θα είναι διαθέσιμη από 21 Ιουνίου στο skknbykim.com.

YSL Beauty παρουσιάζει δύο makeup products για την Gen Z

2-FRwIW.jpg

H YSL Beauty έθεσε στόχο να κρατήσει «ζωντανό» το καλοκαιρινό σας δέρμα με το λανσάρισμα του Nu Lip & Cheek Balmy Tint, των νεότερων προσθηκών στη συλλογή «NU» που έχει δημιουργήσει ειδικά για τη Generation Z. Τα δύο νέα makeup products είναι ένα ρουζ και ένα lip balm - πολλαπλών χρήσεων που έχει σχεδιαστεί για να δίνει στα χείλη και τα μάγουλά σας μια υγιή και ενυδατωμένη λάμψη. Είναι επίσης προσαρμοσμένα για να ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος. Τα προϊόντα έχουν σύνθεση με άνθη πορτοκαλιάς, υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ, διασφαλίζοντας ότι θα απαλύνουν και θα θρέψουν το δέρμα σας. Το balm διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, το "Flush", ένα πλούσιο και ουδέτερο ροζ χρώμα, το "Chills", ένα βαθύ χρώμα μούρων και το "Pinch", ένα αβεπιτήδευτο nude. Κάθε απόχρωση μπορεί να φορεθεί σε φυσικό δέρμα ή να ενσωματωθεί στη ρουτίνα ομορφιάς σας για το πιο fresh look!

Βρείτε τα εδώ

H Fenty Skin της Rihanna παρουσιάζει ένα νέο πολυτελές lip oil 

fb2022-summer-t1-cherrytreat-bola-1200x1500-72dpi-2-1-1200x.webp

To νέο Cherry Treat Conditioning Lip Oil έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τα χείλη να φαίνονται απαλά, «γεμάτα» και απόλυτα ενυδατωμένα. Με συστατικά που φέρνουν στο μυαλό την περιποίηση της επιδερμίδας, όπως λάδι από σπόρους γλυκού κερασιού από τα Μπαρμπάντος και εκχυλίσματα άγριου κερασιού. Αυτά δίνουν στο προϊόν μια μεγάλη δόση αντιοξειδωτικής δύναμης που κλειδώνει την υγρασία, και θα κάνει τα χείλη σας να δουν εμφανή διαφορά σε μόλις μια εβδομάδα. Όπως αναφέρει και η ίδια η Riri, «Είμαι εθισμένη σε αυτό το λάδι για τα χείλη. Το κουβαλάω μαζί μου όπου κι αν πάω και το εφαρμόζω ασταμάτητα όλη μέρα. Είναι τόσο εκπληκτικό και ανακουφιστικό!». Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσουμε...

Bρείτε το εδώ.