fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

5 σχέδια σε παπούτσια για την πιο updated fall/winter '21 συλλογή

H νέα collection του Steve Madden από τη NAK Shoes είναι τα show designs που όλες χρειαζόμαστε.


5 σχέδια σε παπούτσια για την πιο updated fall/winter '21 συλλογή

Βρισκόμαστε στην πιο μεταβατική περίοδο του χρόνου, στην καρδιά του φθινοπώρου. Η δημιουργία των καθημερινών συνόλων, πολλές φορές είναι μία αρκετά απαιτητική διαδικασία, η οποία χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή και οργάνωση. Ένα από τα βασικά στοιχεία των looks μας είναι τα παπούτσια. Εκτός από στιλ, διαθέτουν τη μαγική ικανότητα να απογειώνουν με μία κίνηση κάθε εμφάνιση, ενώ παράλληλα έχουν πρακτικό χαρακτήρα. Μας βοηθούν να διατηρούμαστε στην κατάλληλη θερμοκρασία και να είμαστε ασφαλείς τις βροχερές ημέρες. Για να πετύχουμε τα παραπάνω χρειαζόμαστε fashionable σχέδια για να δημιουργήσουμε statement looks που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Καλύτερος σύμμαχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη συλλογή Steve Madden Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-22, η οποία είναι διαθέσιμη στην NAK Shoes. Με μήνυμα το "Choose your movement", ο Νο 1 Αμερικάνος σχεδιαστής πίσω από τον iconic οίκο, αποτυπώνει για ακόμα μία φορά την τάση του να εμπνέει αλλαγή, να επιλέγει την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση κι έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με το όραμα της NAK Shoes για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς. Τα σχέδια αυτής της μοντέρνας και ανατρεπτικής συλλογής είναι πιο ιδιαίτερα από ποτέ, ενώ φυσικά ακολουθεί τις τάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Παίζει δυναμικά με τη φαντασία και την τόλμη: έντονα σκούρα χρώματα, high-fashion sneakers, λαμπερά vinyl, chunky τρακτερωτές (lug) σόλες και λεπτομέρειες με στρας.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα πιο updated shoe designs που όλες οφείλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας τη φετινή σεζόν!

Combact boots 

sm-2021-digital-monthly-content-09-september-lifestyle-grunge-01-2681-v1-r2-1.jpg


Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να τα εντάξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε πλήθος συνόλων και παράλληλα μπορούν να συνδυαστούν από φορέματα και φούστες μέχρι κολάν και παντελόνια, τότε σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τα combact boots. Άνετα και πρακτικά θα σας χαρίσουν ευελιξία και παράλληλα θα αναδείξουν τη θηλυκή σας πλευρά. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του street style, με τις fashion lovers να μην μπορούν να τα αποχωριστούν σε καμία εμφάνισή τους. Αν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι στη συλλογή σας, ο φετινός χειμώνας είναι η ιδανικότερη ευκαιρία. Βρείτε αυτό το σχέδιο που σας ταιριάζει και εντάξετε το. 

Combact boots

Boots, Steve Madden 

BUY HERE 

Combact boots

Military style

Leather boots, Steve Madden 

BUY HERE

Military style

Ankle boots

241671981-10158657918237869-6852234463941711922-n-1.jpg


Τα ankle boots αποτελούν ένα από τα basic σχέδια της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου. Ανεξαρτήτως στιλ, όλες οι γυναίκες μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει για να τους συνοδεύσει σε όλες τους τις εμφανίσεις. Τα designs που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο χαρίζουν την απόλυτη casual chic αισθητική. Ιδανικά για τα πρωινά σας σύνολα με λίγο πιο «χαλαρή» διάθεση. Ταιριάζουν υπέροχα με το τζιν παντελόνι σας, ένα knitwear αλλά κι ένα shacket που θα χαρίσει έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Αν θέλετε να δώσετε ύψος στη σιλουέτα σας, επιλέξτε σχέδια με πιο ψηλό τακούνι, τα οποία όμως δε θα «κλέψουν» καθόλου από την άνεσή σας. 

Ankle boots

Suede boots, Steve Madden 

BUY HERE 

Ankle boots

Flexability

Leather ankle boots, Steve Madden 

BUY HERE 

Flexability

Over the knee boots 

39-sm-holiday-21-vava-black-paris-077-r2-preview-maxwidth-2000-maxheight-2000-1.jpg


Αναζητάτε τρόπους για να κάνετε τη διαφορά και να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας στα ύψη; Εμείς σας έχουμε τη λύση. Ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο θα σας δώσουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με mini dresses ή φούστες αλλά και μ' ένα skinny trouser και oversized shirts για πιο ανεπιτήδευτη αισθητική. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, μη διστάσετε να επιλέξετε bold εκδοχές, όπως κόκκινες αλλά και animal prints. Για πιο διακριτικές και safe εμφανίσεις, το μαύρο χρώμα είναι μονόδρομος. 

Safe choice

Over the knee boots, Steve Madden 

BUY HERE 

Safe choice

B for bold

Over the knee boots, Steve Madden 

BUY HERE 

B for bold

Chunky sole boots 

22-sm-holiday-21-amulet-091-1-r1-preview-maxwidth-2000-maxheight-2000-1.jpg


Ακόμα μία τάση που έχει «εκτοξευθεί» στα ύψη τις τελευταίες σεζόν είναι τα chunky sole boots. Η εκκεντρική και ιδιαίτερη σόλα τους μετατρέπει ακόμα και το πιο απλό σας σύνολο, στην απόλυτη statement εμφάνιση. Η φετινή σεζόν θέλει αυτό το microtrend πιο chunky από ποτέ. Γι' αυτό τολμήστε και κάντε τη διαφορά. Μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας και σε άλλες λεπτομέρειες, όπως glam details. Αφήστε τα παπούτσια σας να κυριαρχήσουν και ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε τα βλέμματα.  

Chunky sole boots

Chelsea boots, Steve Madden

BUY HERE 

Chunky sole boots

Stetement piece

Boots, Steve Madden 

BUY HERE 

Stetement piece

Sneakers

sm-2021-digital-monthly-content-09-september-lifestyle-intl-09-2027-v1-r2-1.jpg

Τα sneakers έχουν κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό μία από τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία με τις καθημερινές top choices. Μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις και να ταιριάξουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Οι απανταχού fashionistas έχουν κάνει ξεκάθαρο με τα σύνολα που μας παρουσιάζουν, ότι τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να πάρουν το χαρακτήρα που εμείς επιθυμούμε ανάλογα με το signature style μας. Λατρεύουμε να «παντρεύουμε» διαφορετικά στιλ, γι' αυτό σας προτείνουμε να τα συνδυάσετε με πιο tailored και preppy items. Παρόλα αυτά το loungewear style έχει αυξήσει κατά πολύ τη δυναμική του τους τελευταίους μήνες κι έτσι τα sneakers βρίσκονται όλο και περισσότερο στο «φυσικό τους περιβάλλον». Οι μαύρες εκδοχές θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ μπορείτε να «παίξετε» με χρωματικούς συνδυασμούς και statement designs για πιο ανατρεπτικά looks.

S for sneakers

Sneakers, Steve Madden

BUY HERE 

S for sneakers

Athleisure

Sneakers, Steve Madden 

BUY HERE 

Athleisure


Last but not least

pinterest-dsc-8935.jpg

H άνεση είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας ενός συνόλου. Το loungewear style έχει γνωρίσει τεράστια άνοδο τον τελευταίο χρόνο και πλέον κανείς δε μπορεί να του αντισταθεί. Με γνώμονα τα παραπάνω, η NAK Shoes φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την συλλογή Steve Madden Clothing. Η συλλογή αποτελείται από κολάν, μπουστάκια αθλητικά, φούτερ, φόρμες και biker κολάν. Για γυναίκες που τους αρέσει το κομψό, αθλητικό και μοντέρνο στιλ. Η συλλογή συνδυάζει άνεση και μόδα! Είτε προορίζεται για άσκηση ή χαλάρωση είναι απόλυτα fashionable, αλλά και πρακτική. Ο Steve Madden θέλει να συμβάλει στον τρόπο ζωής με μια capsule collection που προσφέρει έναν ευτυχισμένο τρόπο ζωής. Έτσι, την Άνοιξη παρουσίασε το νέο του αυτό εγχείρημα. Όλα τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από τα πιο απαλά και άνετα υφάσματα με την καλύτερη ποιότητα. Το υπέροχο μείγμα υλικών που αποτελείται από αέρινα fabrics και μαλακές υφές, ενώ εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή. Συνδυάστε τη συλλογή ρούχων με τα high-fashion sneakers του Madden για eye-catching εμφανίσεις.

Athleisure life

Athletic bra, Steve Madden 

BUY HERE

Athleisure life

The shorts

Biker shorts, Steve Madden

BUY HERE 

The shorts


Παρακάτω θα παρακολουθήσετε το video της συλλογής!

Info:

Site: www.nak.gr

Instagram: @nakshoes

Facebook: @NAKshoes

Τηλέφωνο: 210 9902720