fbpixel

Search icon
Search
5 shoe designs για να συνδυάσετε τη maxi φούστα την άνοιξη
STYLING TIPS

5 shoe designs για να συνδυάσετε τη maxi φούστα την άνοιξη

Τα top σχέδια που πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο stylish outfits


Είναι αλήθεια ότι οι maxi φούστες έχουν την τιμητική τους φέτος. Ανάμεσα στις πασαρέλες της άνοιξης/καλοκαιριού 2023 και τις δημοφιλείς εμφανίσεις στο Instagram, τα micro minis της περασμένης σεζόν γίνονται γρήγορα μια μακρινή ανάμνηση, καθώς τα μεγάλα μήκη έρχονται στο προσκήνιο. Το μεγαλύτερο ωστόσο ερώτημα που βασανίζει τις περισσότερες fans των maxi skirts είναι το εξής: «Τι παπούτσια φορούν με μια μακριά φούστα;». Κάπως έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε την αντίστοιχη έρευνα και να αναζητήσουμε τα new designs που θα αναδείξουν τη σιλουέτα και την αισθητική μας σε συνδυασμό με μία άνετη και stylish μακριά φούστα. 

1. Heeled Boots

c53125d1d0df1ade9b77faaeacbfb4cd.jpg

Τα επιλέγουμε ακόμα και την άνοιξη αφού μπορούν με μία κίνηση να αναδείξουν τη σιλουέτα μας. Οι μπότες ή τα μποτάκια με τακούνι συνδυαστικά με μια μακριά φούστα, μας ψηλώνουν και αφήνουν το αέρινο σχέδιο της να πρωταγωνιστήσει. Καλύπτουν επίσης μέρος του αστραγάλου μας και έτσι δεν κόβουν στη μέση τη γραμμή μας. Επίσης, αποτελούν μια άνετη αλλά και fashionable πρόταση σε παπούτσι, αφού τα σχέδια που κυκλοφορούν είναι άκρως κομψά χωρίς απαραίτητα να είναι πολύ ψηλά, ώστε να μπορούμε να τα προτιμήσουμε και για every day περιστάσεις. 

2. Sneakers

409226.jpg

Mία πρόταση με την οποία δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Από το πρωί έως το βράδυ, ο συνδυασμός maxi skirt and sneakers είναι ακαταμάχητος. Σας προτείνουμε να παίξετε με τις πιο τολμηρές αποχρώσεις εάν ακολουθήσετε μια πιο minimal προσέγγιση στο υπόλοιπο look. Παρόλα αυτά, τα sneakers με διπλό πάτο είναι η κατάλληλη επιλογή για τις πιο petite που θέλουν να φορέσουν την τάση, αφού θα τους δώσει ύψος και θα αναδείξει το μάκρος της φούστας, χωρίς να χάνει από την urban αισθητική. 

3. Strappy Sandals

251600538-10158734688013090-862300305402303245-n.jpg

Πρόκειται ίσως για τον πιο chic and classy συνδυασμό. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες πρόκειται να κατακτήσει τα looks σας. Η αέρινη αισθητική της maxi φούστας και η λεπτότητα των strappy sandals θα απογειώσουν τη θηλυκή σας πλευρά και θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για early drinks ή για ένα stylish night-out outfit. Τώρα την άνοιξη μπορείτε να επενδύσετε σε neutrals ή colorful προτάσεις ενώ και μια total black εμφάνιση θα κλέψει τις εντυπώσεις!

4. High-heel Mules

2-CmqAs.jpg

Η αντίθεση της χαλαρής maxi φούστας και των πιο elegant mules είναι ένας καλός τρόπος για να εξισορροπήσετε τις αναλογίες της εμφάνισής σας. Πρόκειται για έναν απόλυτο κλασικό και κομψό συνδυασμό που μπορεί να φορεθεί all day long. Το look μπορεί να συμπληρώσει μοναδικά ένα oversized blazer όλες τις ώρες. 

5. Clogs  

clogs.jpg

Η πιο καλοκαιρινή και αγαπημένη μας πρόταση. Tα clogs έχουν εδραιώσει τη δυναμική τους τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι ότι έχουν εξελιχθεί σε μια πολύ κομψή επιλογή. Από το πρωί έως το βράδυ θα προσθέσουν αυτό το extra touch στην εμφάνισή σας, ενώ συνδυάζονται τέλεια με διαφορετικές καλοκαιρινές υφές, όπως είναι το λινό. Τόσο σε μαύρη όσο και σε ταμπά απόχρωση, για να μετατραπείτε εσείς στο απόλυτο it girl συνδυάστε τα με μια oversized maxi φούστα και ένα minimal t-shirt.