fbpixel

Search icon
Search
5 new entries στο Netflix που θα σας συγκλονίσουν
ARTS & CULTURE

5 new entries στο Netflix που θα σας συγκλονίσουν

Προσθέστε καινούριες σειρές και ταινίες στην watchlist σας asap


Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, ωστόσο, οι σινεφίλ όλων των ηλικιών παραμένουν πιστοί στην «εμμονή» τους, που δεν είναι άλλη από το αγαπημένο Netflix. Ναι, καλά ακούσατε! Η διαδικτυακή πλατφόρμα συνεχίζει δυναμικά να μας εκπλήττει και να παρουσιάζει συνεχώς νέο και ανανεωμένο περιεχόμενο. Κάπως έτσι, και τον επόμενο μήνα, που αποτελεί ουσιαστικά τον τελευταίο του καλοκαιριού, τον Αύγουστο oι Netflix Lovers θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν new entries που πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους. 

Παρακάτω ανακαλύψτε όλες τις νέες σειρές και ταινίες που θα σας κρατήσουν συντροφιά αυτό το καλοκαίρι! 

Work it 

1-kqGbt.jpg

Η ηθοποιός Sabrina Carpenter πρωταγωνιστεί σε μια νέα χορευτική κωμωδία που έρχεται στο Netflix για να σας διασκεδάσει, κάνοντάς σας να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές. Η υπόθεση αφορά μια ομάδα εφήβων που σχηματίζει το δικό της group, με στόχο να αναλάβει τη μεγαλύτερη ομάδα χορού στο σχολείο. Ένα ανάλαφρο show που σας καλεί να μπείτε στον κόσμο των νέων, έχοντας πάντα στο μυαλό πως το πείσμα και η επιμονή ανταμείβεται!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Αυγούστου 

The Great Heist

2-Q7sQs.jpg

Oι fans του "La Casa de Papel" θα λατρέψουν τη συγκεκριμένη νέα κολομβιανή σειρά που έρχεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου που βασίζεται στα αληθινά γεγονότα της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στην Τράπεζα της Δημοκρατίας στη δεκαετία του '90 και πολλοί κατονόμασαν ως τη ληστεία του αιώνα.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Αυγούστου

Project Power

5-ubwIc.jpg

Οι Jamie Foxx και Joseph Gordon-Levitt ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα action blockbuster, που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού στη μικρή οθόνη. Η ιστορία παρουσιάζει ουσιαστικά το αδιέξοδο που προκαλείται όταν κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας ναρκωτικών, ένα νέο φάρμακο εισέρχεται στην αγορά, δίνοντας στους χρήστες υπερδυνάμεις.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Αυγούστου

John Was Trying to Contact Aliens

4-B9NI1.jpg

Αυτό το σύντομο σε διάρκεια ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, ενώ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Sundance Film, όπου και πήρε το πρώτο βραβείο για καλύτερη ταινία μικρού μήκους. Σκηνοθέτης του είναι ο Matthew Killip, ο οποίος ακολουθεί τον John Shepherd, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του προσπαθώντας να βρει συνδέσεις από τη Γη στο διάστημα, εξερευνώντας ενδελεχώς την ύπαρξη των εξωγήινων.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Αυγούστου

Unknown Origins

6-fXDT2.jpg

Αυτό το νέο δίδυμο ντετέκτιβ πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σας! Η καινούρια ισπανική ταινία με πρωταγωνιστές τους Javier Rey, Veronica Echegui και Brays Efe αποτελεί ουσιαστικά μια προσαρμογή ενός βιβλίου που αφορά ένα ζευγάρι αστυνομικών, οι οποίοι συνεργάζονται με κάποια "geeks" (γνώστες των video games) της περιοχής προκειμένου να σταματήσουν έναν δολοφόνο, που αναδημιουργεί ιστορίες από υπερήρωες.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Αυγούστου