fbpixel

Search icon
Search
5 nail designs που πρέπει να δοκιμάσετε για να υποδεχθείτε τον Νοέμβριο πιο στιλάτες από ποτέ
HAIR & NAILS

5 nail designs που πρέπει να δοκιμάσετε για να υποδεχθείτε τον Νοέμβριο πιο στιλάτες από ποτέ

Το Instagram αποτελεί την τέλεια πηγή έμπνευσης


Οι nail τάσεις διαρκώς αλλάζουν, ώστε να συμβαδίζουν πάντοτε με την εποχή και οτιδήποτε καινούριο προκύπτει στο πεδίο της ομορφιάς. Από το funky πια γαλλικό μανικιούρ και τις παστέλ αποχρώσεις μέχρι τα nudes και τους neon τόνους που είναι απόλυτα εκκεντρικοί, είναι σίγουρο πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα ολοκληρώσετε κάθε σας look και θα απογειώσετε τις εμφανίσεις σας για να υποδεχθείτε τον Νοέμβριο πιο στιλάτες από ποτέ. Εμείς φυσικά μη χάνοντας χρόνο, κάναμε την αναζήτησή μας στο Instagram και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot right now χρώματα στα νύχια για το φθινόπωρο, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε από την ερχόμενη εβδομάδα.

Cozy red

cozyred.png

Image Source: @betina_goldstein

Το κόκκινο που είναι πιο φωτεινό με υποτόνους μπλε αποτελεί την έκπληξη αυτού του φθινοπώρου, αφού όλες μας είμαστε περισσότερο εξοικειωμένες με το κλασικό έντονο κόκκινο, που αποπνέει ερωτισμό και δυναμικότητα. Τολμήστε το μονοχρωματικά σε κάθε νύχι και απογειώστε τις εμφανίσεις σας με το βερνίκι νυχιών σας και μόνο! Plus, μπορείτε να το ταιριάξετε με το λευκό που κάνει τον τέλειο συνδυασμό με αυτόν τον τόνο του κόκκινου. 

Light grey

106806481-160535405599634-3550846093302346622-n.jpg

Image Source: @paintboxnails

Αγαπάμε το γκρι και ειδικά το φθινόπωρο που προσδίδει στις εμφανίσεις μας μια πιο αυστηρή και classy νότα. Plus, είναι ιδανικό για εσάς που έχετε βαρεθεί είτε το λευκό είτε το μαύρο, που αποτελούν εξίσου κάποιες από τις συνήθεις αποχρώσεις νυχιών που βλέπουμε ξανά και ξανά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Το απαλό γκρι λοιπόν θα γίνει ο αγαπημένος σας τόνος!

Beige & Black

rosenails.png

Image Source: @nailartbyqueenie

Εάν αγαπάτε το μαύρο, αλλά δε θέλετε να το εντάξετε σε όλα τα νύχια σας, καθώς θεωρείτε πως είναι too much και αρκετά δραματικό, μπορείτε κάλλιστα να το συνδυάσετε με το κλασικό και απόλυτα κομψό μπεζ, που μαζί κάνουν τον τέλειο συνδυασμό. Για να δώσετε μια πιο γεωμετρική διάσταση στο μανικιούρ σας, σχεδιάστε μια μαύρη πινελιά στη μια πλευρά των νυχιών σας και αφήστε τη βάση σας βαμμένη σε ένα nude χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο elegant. 

In Terracotta we trust

104298450-3078523675547880-2447570744958077156-n.jpg

Image Source: @paintboxnails

Το χρώμα της τερακότας μέχρι πρότινος το ακούγαμε μόνο στο μακιγιάζ, αλλά φέτος θα το δούμε αρκετά και στον χώρο των νυχιών με πολλά beauty girls να το επιλέγουν ξανά και ξανά σε διάφορα σχέδια κι εκδοχές. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα διάφανο βερνίκι πετυχαίνοντας ένα ιδιαίτερα elegant και παράλληλα λαμπερό αποτέλεσμα. Εμείς το λατρέψαμε ήδη, εσείς;

White Passion

white.png

Image Source: @nailartbyqueenie

Το λευκό θα είναι πάντα must σε όποια εποχή κι αν βρισκόμαστε, ενώ τη φθινοπωρινή/χειμερινή περίοδο, δείχνει ακόμη πιο κομψό και φωτεινό. Μπορείτε είτε να το διαλέξετε για κάθε νύχι σας δημιουργώντας ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα είτε πιο διακριτικά με κάποια σχέδια που θα δώσουν μια πιο ιδιαίτερη χροιά στο μανικιούρ σας, όπως αυτό στην παραπάνω φωτογραφία. Ό,τι κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο clean cut και elegant.