fbpixel

Search icon
Search
5 μυστικά μακιγιάζ που μάθαμε από το Instagram & θα εφαρμόσουμε σίγουρα
MAKE UP

5 μυστικά μακιγιάζ που μάθαμε από το Instagram & θα εφαρμόσουμε σίγουρα

Δοκιμάστε τα και αποκτήστε απίστευτα λαμπερή και λεία επιδερμίδα


Αναμφισβήτητα, το Instagram αποτελεί τη νούμερο 1 πλατφόρμα ενημέρωσης κι έμπνευσης για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Μένοντας στο beauty πεδίο και παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στη διαρκώς αυξανόμενη βιομηχανία, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς που είδαμε κι έχουμε υιοθετήσει μέχρι στιγμής στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν και μας εκπλήσσουν συνεχώς. Κάπου ανάμεσά τους μπορεί να βρείτε κάποια beauty secrets που έχετε ήδη δοκιμάσει, ενώ εάν δεν το έχετε κάνει ακόμη, ήρθε η ευκαιρία να τα ανακαλύψετε και να τα εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησής σας. Θα σας λύσουν τα χέρια και σίγουρα θα σας χαρίσουν την πολυπόθητη ινσταγκραμική εμφάνιση!

1. Skin Prep

Εάν υπάρχει κάτι που μάθαμε από τους επαγγελματίες makeup artists και πολλά από τα σχετικά βιντεάκια που ανεβαίνουν στο Instagram, η προετοιμασία της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ είναι το Α και το Ω, για να έχετε τέλειο δέρμα και να διατηρήσετε για περισσότερες ώρες το look σας. Επίσης, το foundation σας θα δείχνει πιο φυσικό και σίγουρα δε θα γίνει cakey μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Το πιο απλό που μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, είναι να εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα στο πρόσωπο καθημερινά είτε βαφτείτε είτε όχι. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πάντα λαμπερές και θα δείχνετε στην επιδερμίδα σας τη φροντίδα που της αξίζει!

shutterstock-1515975173.jpg


2. Εφαρμόστε τα προϊόντα περιποίησης ταμποναριστά

Φυσικά, δεν εννοούμε να ασκήσετε τη μέγιστη δύναμη στο πρόσωπό σας, για να εισέλθουν καλά τα προϊόντα στην επιδερμίδα σας, γιατί έτσι θα την τραυματίσετε, αλλά να τα απλώνετε με απαλές και ταμποναριστές κινήσεις. Αρχικά, βάλτε το foundation σας με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ, για να απλωθεί ομοιόμορφα. Το ίδιο κάντε και με οποιοδήποτε καλλυντικό σας σε κρεμώδη μορφή. Με αυτό το μυστικό ομορφιάς, τα καλλυντικά σας γίνονται ένα με το δέρμα σας και το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό.

3. Χρησιμοποιήστε setting spray

Ένα ακόμη beauty secret που μάθαμε από το Instagram είναι να ψεκάζετε το πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας setting spray. Αρχικά, εξασφαλίζετε μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σας και δεύτερον το κάνετε να φαίνεται πιο dewy και λαμπερό όσες ώρες κι αν βρίσκεστε έξω. Πολλά από τα κορίτσια του Instagram το έχουν εντάξει στη ρουτίνα περιποίησής τους, οπότε προσθέστε το κι εσείς στη δική σας και δημιουργήστε τα πιο ακαταμάχητα makeups σας.

4. Εφαρμόστε πολλά και λεπτά στρώματα προϊόντων για τη βάση σας

Αντί να απλώσετε ένα παχύ στρώμα foundation, μπορείτε να δουλέψετε τη βάση σας εφαρμόζοντας πολλά και λεπτά στρώματα από το προϊόν που επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε, καθώς με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σας θα δείχνει πιο φυσικό, ενώ ταυτόχρονα θα καλύψετε καλύτερα τυχόν σημάδια και μαύρους κύκλους. Επίσης, ένα άλλο tip που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να βάλετε το concealer πριν από το foundation, διότι με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα από το foundation αργότερα. Το concealer θα έχει καλύψει ήδη πολλές από τις ατέλειες του προσώπου!

67447216-331150291094178-2960040670661772376-n.jpg


5. Κάντε lip contouring

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα μυστικό ομορφιάς που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό, αλλά στην πραγματικότητα χαρίζει σαρκώδη χείλη, έτοιμα για φίλημα. Αρχικά, απλώστε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση κι έπειτα στις άκρες τους εφαρμόστε ένα άλλο σε πιο σκούρα. Στη συνέχεια, κάντε blend στα δύο χρώματα, για να ενωθούν μεταξύ τους και το αποτέλεσμα να είναι πιο ομοιόμορφο. Ολοκληρώστε με ελάχιστη ποσότητα από lip gloss για πιο juicy αποτέλεσμα και είστε έτοιμες!